FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
FitBalance ingyenes őszi sport- és életmód fesztivál Budapesten a Papp László Sportarénában!
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Látványos tudományos fesztivál Budapesten!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Live Street Art 2019 Érd


A Szepes Gyula Művelődési Központ és az Érdi Ifjúsági Önkormányzat idén is megrendezi a Live Street Art alkotói pályázatot.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!

Live Street Art 2019 Érd 

2019. május 11., szombat, 13:00–23:55 Főtér, Érd

Programok 13:00 18:00 óra közt

ÉLŐFESTÉS/EXTRÉMSPORT BEMUTATÓK ÉS WORKSHOPOK/KÖZÖSSÉGI FESTÉS ÉS GRAFFITI/ Kitűző készítés, egyedi tárgy festés WORKSHOP a Rajzszög kreatív terápiás alkotóműhely és a Pop Art Box csapatával EGÉSZ NAP!

- Élőfestés a LIVE STREET ART alkotói pályázatra érkezett munkákból, a zsűri által kiválasztott 10 legjobbat a művészek élőben készítik el a főtéren.

- GARFFITI ÉS ALKOTÓ WORKSHOP KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK!
A tavalyi évhez hasonlóan közösségi fal, lehetőség lesz több féle technikával saját egyedi szatyor (hogy ne keljen műanyag szatyrot venned a boltokban-ezzel is csökkentve a környezetszennyezést!) tornazsák festésére, kitűző készítés, a vállalkozó kedvűek hozhatnak pólót, tornacipőt stb. magukkal aminek festésében a Rajzszög Alkotóműhely és a PopArt Box tagjai lesznek segítségükre!

- STREET WORKOUT SHOW ÉS WORKSHOP
Modern nevén Street Workout, szabad (saját) testsúlyos edzés - extrém tornagyakorlatok, szabadtéri parkokban. Főként a mozgás és társaság kedvelők közösségek sportja ez. A sportból világbajnokságot is rendeznek, minden évben egyszer, amiből kis hazánk már elért dobogós helyezést is. Az egész világon elismert versenysporttá, életmóddá nőtte ki magát! A főtéren nem rég létrehozott pályán profi sportolók segítségével ismerkedhetünk meg ezzel a sportággal.

- SLACKLINE BEMUTATÓ ÉS WORKSHOP
Te is találkoztál már a fák között kifeszített, alig pár centiméter vastag, ruganyos kötélen ugráló városi “artistákkal”? Te is értetlenül nézted, hogyan képesek megcsinálni azokat az észvesztően látványos trükköket? Gondoltál már arra, hogy te is megpróbálkoznál ezzel a ma Magyarországon még alig ismert, de világszerte egyre népszerűbb sportággal, akkor itt a lehetőség!

-FLIPTRACK BEMUTATÓ ÉS WORKSHOP
Magyarország első és egyetlen AirTrack Parkour show-ja! Egy monumentális attrakció, egy 12 méteres speciális légszőnyegen, melyet a bemutatók között ki is lehet próbálni! Még több csavar, még több szaltó, még látványosabb koreográfia!

SZÍNPADI PROGRAMOK
15.00 ESSEMM
A 2010-ben berobbant rapper sikere a mai napig töretlen. Magyarországon a hip-hop élet egyik legegyedibb zenészeként tartják számon. A Garage Productions-nak köszönhetően vált híressé, körülbelül 13 éve van ebben a szakmában és folyamatosan azon van, hogy stílusát tökéletesen kidolgozza.
16.00 AK26
Első lemezüket 2011-ben készítették el, még 4-es felállásban, "Gyere le közénk" címmel. Ezután a Molnár testvérek duójára csökkent a csapat legénysége, ami később megmaradt végleges felállásnak. A testvérpár 2013 óta folyamatosan járja az országot, és a környező országokat, rengeteg helyen lépnek fel. Mára több, mint 1000 koncert van a hátuk mögött, illetve rengeted dedikálóturné, és közönségtalálkozó.
17.30 G.w.M
Varga Márk a.k.a G.w.M., 10 éves kora óta rappel. RAP a Stílusa az Élete. Azokról a dolgokról rappel, amiket megélt, vagy tapasztalt. A kilencedik kerület fenegyereke azóta is büszkén hirdeti kerületét. Curtis oldalán mutatkozott be először, ezzel 2013 végén robbant be zenei köztudatba.
19.15 a 2019. évi LIVE STREET ART alkotópályázat díjátadása
19.30 Irie Maffia
A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt a magyar közönség egyik kedvenc koncertzenekarává nőtte ki magát. Az elmúlt években az Irie Maffia a hazai fesztiválpaletta minden lehetséges színpadán koncertezett a Szigettől a Balaton Soundon át a Volt fesztiválig és most végre Érden csapnak nekünk egy hatalmas bulit.

MÚZEUMKERTI AFTER PARTY
21.00 órától Slow Village koncert és after party Hanzee, TINK a Mulató Azték és egy meglepetés vendég ? közreműködésével a múzeumkerti kocsiszínben
A SLOW VILLAGE tagjai (SLOW - zene, GOULASCH, NASH, TINK - rap) egy improvizatív élőzenés hip-hop koncertsorozaton találtak egymásra 2015-ben. Slow nyakmozgató beat-jei és a három rapper előadásmódja, szövege a honi hip-hop szcéna új ízét hozza, dalaikban, kiállásukban hordozva a nagy underground elődök szellemiségét. 2018-ban a "Feketenyáj" és "Jogos" cimű dalok videóit követően kiadták a "miezmámegin' EP" című hét trekkes kiadványukat, amit az Index az év 20 kedvenc megjelenései közé válogatott. Jelenleg második nagylemezükön dolgoznak.

DJ HANZEE 2003-ban kezdett a lemezjátszók mögött aktívkodni, majd producerként és remixerként is bemutatkozott. Széles spektrumon dolgozik, de leginkább a reggae, dub, trap, hiphop és a garage áll hozzá közel. DJ-ként eleinte vinylről játszott hip-hop-ot és drum and bass-t, innen egyenes út vezetett a scratch tudományának elmélyüléséhez. Ez olyannyira sikerült, hogy a 2018-as magyar DMC-n dobogós helyezést ért el.

TINK a MULATÓ AZTÉKOK és a SLOW VILLAGE hip-hop együttesek tagja, rap előadó, szövegíró/dalszerző, DJ, A HÁLÓZAT nevű zenei kollektíva egyik alapítója, mindemellett a SAMPLE TEMPLE radio show stábját is erősíti. Stílusára, ízlésének alakulására nagyban hatott a graffiti és a jazz. 2013 óta aktív dalok, kiadványok prezentálása terén, zenekari munkái mellett két szóló EP-je is megjelent.

A rendezvény ingyenes!

Alkotói pályázatok 2019. április 21-i beadási határidővel. A nyerteseket a május 11-i rendezvényen hirdetik ki.

2019. április 21., vasárnap, 7:00–23:55 Live Street Art - Érd 2019 // 

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat és a Szepes Gyula Művelődési Központ alkotói pályázatot hirdet, street art témakörben mindazok számára, akik kedvet és elhivatottságot éreznek a műfajjal kapcsolatban, van mondanivalójuk egyénileg vagy csapatban.

A pályázat témája:
" Minden emlős ezen a bolygón ösztönösen természetes egyensúlyra törekszik a környezetével, kivéve Magukat Embereket. Letelepednek valahová és addig szaporodnak míg fel nem élik mind a természeti erőforrásokat, és azután csak úgy képesek fennmaradni, ha új területeket foglalnak el. Van egy másik organizmus is ezen a bolygón, mely ugyanígy viselkedik. Tudja melyik? A vírus. " 

Jelentkezés módja, feltételei:

  • Jelentkezéskor a megvalósítani kívánt pályamunkáról grafikai tervet kérünk beadni digitális formában vagy papír alapon, legalább A3-as méretben.
  • A jelentkezési lap kitöltése kötelező!
  • A jelentkezők egyéniben vagy csapatban nevezhetnek.
  • A határidőre beérkezett pályamunkákból, szakmai zsűri által a 10 legjobbnak ítélt alkotást az alkotók Érd központjában, a Főtéren a Live Street Art rendezvény attrakciójaként, egy erre kijelölt falfelületen elkészíthetik. Előreláthatóan 5-6 óra áll majd rendelkezésükre az alkotások elkészítésére, 

Falfelület: hozzávetőlegesen 3 méter széles, 2 méter magas (a 10 döntőbe jutott versenyző számára 10.000 Ft értékben festék hozzájárulást biztosítanak a szervezők)

Díjazás:
I. helyezett bruttó 150.000 Ft
II. helyezett bruttó 100.000 Ft
III. helyezett bruttó 50.000 Ft

Eredményhirdetés a verseny napján a LIVE STREET ART rendezvényen.

  • Nem megengedett az obszcén, nyílt szexuális tartalmú, tiltott önkényuralmi jelképek vagy bármilyen faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot, személyiségi jogokat sértő képek vagy szavak használata.
  • A rendező fenntartja a jogot arra, hogy az esetlegesen jó ízlést sértő, nívótlan, a leadott tervtől, témától eltérő grafikákat azonnali hatállyal töröltesse.  
  • A pályázó tudomásul veszi, hogy pályaművével – a kivitelezést követően – a pályázat kiírója teljes körűen maga rendelkezik.
  • Nevezési díj nincs!

Kiértesítés (e-mailben): 2019. április 28-ig.

forrás: az események közösségi oldala

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Zalaegerszegi Sörfesztivál 2019
Zalaegerszegi Sörfesztivál 2019
  • Zalaegerszeg
2019. szeptember 20 - 22.

Ez is érdekelheti!


A legszelídebb motorosok felvonulása, várjuk a családokat Budapesten a Hősök terére!
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Tekintse meg a kiemelt események listáját!

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

A magyar sport fesztiválja
Vidéki Hagyományok és Ízek Vására a Vajdahunyad várában
Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok!
Transylvanicum Fesztivál 2019. Gasztrokulturális összművészeti fesztivál
Nemzetek Sajtfesztiválja Budapesten, hazánk legnagyobb sajtünnepe!
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket