Múzeumok Éjszakája a Szépművészeti Múzeumban 2021
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Irány a Balaton! Őszköszöntő retro fesztivál lesz Siófokon!
Irány a Balaton! Őszköszöntő retro fesztivál lesz Siófokon!
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Budapest Varieté 2021 Dinner & Show
Budapest Varieté 2021 Dinner & Show
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Múzeumok Éjszakája a Szépművészeti Múzeumban 2021


Július 26-án, szombaton lesz a Múzeumok Éjszakája, amit talán soha nem vártunk még ennyire, mint idén. Ünnepelve köszöntjük az életet, egymást, a kultúrát és a hitet. A központi téma az aktuális FORDULÓPONT, amelyből volt bőven történelemben, művészettörténetben, amióta világ a világ.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Múzeumok éjszakája / Fordulópont

2021. június 26.
2021. június 27.
18:00 - 02:00

Helyszín: Szépművészeti Múzeum

Látogasson el a Múzeumok Éjszakáján a Szépművészeti Múzeumba, és ismerje meg a történelmi fordulópontok, a művészeti korszakváltások és a vizuális jegyek összefüggéseit. Vegyen részt előadásainkon, járja be az Útvonaltippek segítségével kiállításainkat, tekintse meg filmjeinket. Vesszen el a Balázs József trió „Jazz belülről” című koncertjében. Engedje szabadjára gondolatait és fedezze fel saját és családja életének fordulópontjait. Ne hagyja ki időszaki kiállításunkat sem, a Leonardótól Miróig című tárlatunkon nyolcszáz év grafikáiból láthat kivételes válogatást.

Kezdje nálunk az a Múzeumok Éjszakáját! Vegye meg a Szépművészeti Múzeumban karszalagját és megajándékozzuk 2 óra ingyen parkolással június 26-án 17 órától a Liget mélygarázsában.

PROGRAMOK:

OPERA AZ EGÉSZ VILÁG – FAREMIDO OPERATÁRSULAT
Interaktív operakoncert 18.00–19.15

Helyszín: Román Csarnok
Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal, sok humorral.
Közreműködők: Fodor Beatrix, Herczenik Anna, Mester Viktória, Köteles Géza, Hábetler András

JAZZ BELÜLRŐL / BALÁZS JÓZSEF TRIÓ
Jazzkoncert 21.00–24.00

Helyszín: Román Csarnok
Balázs József a hazai középgeneráció egyik legtehetségesebb billentyűse, aki a krakkói Jazz Juniors Versenyen a legjobb szólista díját nyerte el. A zongorista a legendás New York-i Blue Note-ban és a Detroit Jazz Fesztiválon is elsöprő sikert aratott East Gipsy Band vezetője, de emellett a rendkívül népszerű Balázs Elemér Group egyik húzóembere is. Balázs József az elmúlt vészterhes időszakban magából építkezett, új, belső utakra talált. Ez a Jazz belülről.

MŰVÉSZETTÖRTÉNET DIÓHÉJBAN
Művészettörténeti előadások 20 percben 18.00–20.50

Helyszín: Dór folyosó (földszint)

– 18.00–18.20 A nők hatalma – fordul a kocka? (Záray Szilvia)
A Salomék és Évák helye a német reneszánsz művészetben. Hogyan láttatta őket Cranach, Dürer és Hans Baldung Grien?

– 18.30–18.50 Egzotikus vagy közönséges? – Állatábrázolások a Régi Képtárban a földrajzi felfedezések előtt és után (Mertus Ágnes)
Mindenki ismer megmosolyogtatóan furcsa középkori állatábrázolásokat és lenyűgözően természethű állatos festményeket. Mikor érkezett el a fordulópont az ábrázolásmódjukban? Az előadás során a múzeum festményeinek segítségével az állatábrázolások „evolúciójába” nyerünk betekintést.

–  19.00–19.20 Anya-gyermek ábrázolások a reneszánsz kori Itáliában (Cser Judit)
Az anyaság a művészettörténet egyik legsokszínűbb, emberemlékezet óta élő témája. Reneszánsz fő művek tükrében ismerkedünk az anya-gyermek ábrázolások isteni és emberi voltával.

– 19.30–19.50 Művészet és élet (Marina Eszter)
Mozdulatok, szenvedélyek, mitológia.

–  20.00–20.20 „Küzdelem, diadal, csoda!” Szent Jakab-ábrázolások a Szépművészeti Múzeumban (Lovass Dóra)
Azok a szentek, akik lóháton, lovagként jelennek meg egy-egy küzdelem vagy a háború forgatagában, a harcban segítő szentek. A gyűjteményünkben két csodálatos barokk festmény is ábrázolja a rendkívül népszerű szentet, Idősebb Szent Jakab apostolt a 844-es clavijói csata forgatagában. Az előadás keretében megvizsgáljuk a szent legendája és a két ábrázolás közötti eltéréseket és összefüggéseket.

– 20.30–20.50 Kő kövön – a Szépművészeti Múzeum épülete (Mácsay Krisztina)
Gondolta volna, hogy a Szépművészeti Múzeum mindössze hat év alatt épült fel? Tudta, hogy nem a nyertes pályaművet valósították meg? Hallott már a Román Csarnokban talált időkapszuláról? Ha kíváncsi az épülettel kapcsolatos érdekességekre, vegyen részt az előadáson!

MŰVÉSZETTÖRTÉNETI FILMKLUB

Digitális tárlatvezetés a kiállítóterekben
A filmek folyamatosan megtekinthetők, a csatlakozás bármikor megtörténhet a szabad helyek függvényében.

– A Régi Képtár remekművei (1. emelet XX. terem):

 • El Greco csodái / Bán Blanka tárlatvezetése
 • Hősies szentek, szent hősök / Bán Blanka tárlatvezetése
 • Bronzino, a manierista zseni / Cser Judit tárlatvezetése

– Textúra a Régi Képtárban (1. emelet XV. terem):
Képzőművészet+irodalom+színház: Textúra. Összművészeti programsorozatunkban kortárs magyar szerzőket kérünk föl, hogy írjanak új irodalmi szövegeket a múzeum gyűjteményének egy-egy kiemelt alkotásáról. Az elkészült műveket a Szépművészeti Múzeum kiállítótereiben ismerhetik meg az érdeklődők, színművészek tolmácsolásában.

 • Szabó T. Anna: Visszafogott / Sodró Eliza előadásában

Műalkotás: Id. Lucas Cranach,  Krisztus és a házasságtörő asszony
Rendező: Valló Péter, a Radnóti Színház főrendezője

 • Dragomán György: Zebracsont / Bagi Marcell előadásában

Műalkotás: 16. századi flamand mester, Szent Jeromos a cellában
Rendező: Valló Péter, a Radnóti Színház főrendezője

 • Térey János: Perszephoné levele / Borbély Alexandra előadásában

Műalkotás: Trónuson ülő nőalak Medmából / szobor / Museu Archeologico, Rosarno
Rendező: Valló Péter, a Radnóti Színház főrendezője

– Az ókor csodái (mélyföldszint, előcsarnok):

 • Egyiptomi istenek / Dembitz Gabriella egyiptológus tárlatvezetése
 • A szisztrum hangja / installáció az egyiptomi kiállításban
 • Megelevenedik az ókor / Manyasz Erika és Boros Ádám előadásában.

A TÁRLATVEZETŐ TE MAGAD LÉGY
Egyéni felfedezés a Szépművészeti Múzeum állandó kiállításaiban Útvonaltippek segítségével
(a helyszínen: mobiltelefonos QR-kód beolvasással)

 • Az álszakálltól a hipszter szakállig

A Belvárosban sétálva vagy egy romkocsma kertjében nézelődve több szakállal találkozunk, mint csupasz állal. Ez most a trend a férfiak körében, de egyes divatbloggerek szerint leáldozóban van a szakállviselet és újra a frissen borotvált arc lesz a gyakoribb. Mit tudunk a szakállról? Milyen jelentéseket hordoz? Mire utalhat viselőjével kapcsolatban? Divat vagy inkább hagyomány? Giovanni Scaliger 16. századi humanista szerint a szakáll „a férfi legszebb és legszentebb része”. Valóban így van? 

 • Dionüszosz

A mindennapokból való kiszakadást, a nyomasztó kötöttségek feloldását az ókoriak elsősorban Dionüszoszhoz kapcsolták. Az Antik Gyűjtemény útvonaltippjébe olyan műtárgyakat válogattunk, amelyek ábrázolásain a görög-római istenalak legkülönfélébb arcai mutatkoznak meg. A jelenetek, részletek értelmező megfigyelése révén láthatóvá válik, hogy az ókori embert is hasonló kérdések foglalkoztatták, mint bennünket. 

 • Tiziano és az itáliai érett reneszánsz festészet fényei

Velence az Adria királynője, a víz és fény városa, a lagúnák nagyasszonya. Elragadó város, semmihez sem fogható: önmagában műalkotás, megannyi művészeti és építészeti remekével együtt. És Tiziano Vecellio? A „királyok festője, festők királya”, a velencei érett reneszánsz legnagyobb mestere. A Szépművészeti Múzeum gyűjteményébe több mint ezer itáliai alkotás tartozik, ezek közül majd háromszáz a velencei iskolához köthető, amely egyben múzeumunk legnagyobb gyűjteményegyüttese is. Útvonaltippünkkel bepillantást nyerhetnek e korszakalkotó zseni gondolkodását meghatározó részletekbe, ugyanakkor megismerhetik kortársait, vetélytársait és követőit.

 • A betegek védelmezői az ókori Egyiptomban

Az ókorban élő embereket is hasonló betegségek fenyegették, mint most minket, a betegségek eredetéről, megelőzéséről és gyógyításáról azonban teljesen más elképzeléseik voltak. Az istenek és az emberek egyaránt a vallási előírások betartásával, különböző mágikus eszközökkel és megfelelő szertartásokkal igyekeztek biztosítani az egészségüket.

ART BONBON 19.00–23.00
Klasszikus és kortárs reflexiók – zene, tánc és könnyed improvizáció az állandó kiállítások tereiben
Zene: Szászvárosi Sándor – viola da gamba, Nagy Csaba – lant
Tánc: Jávor Lili és Kékesi Diána

ÚJ IDŐSZAKI KIÁLLÍTÁSUNK:

LEONARDÓTÓL MIRÓIG – Papír/forma: százötven éve rajzok és grafikák bűvöletében
Különleges kiállítással mutatja be a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria a gyűjteményeiben őrzött legszebb rajzait és grafikáit. A Grafikai Gyűjtemény százötven éves jubileumára készített reprezentatív album és tárlat nem csupán a művekről nyújt széles körű áttekintést, hanem a múzeumi kulisszák mögé is betekintést enged. A tárlattal és az új katalógussal egyszerre ünnepeljük európai rangú, egyedülálló gyűjteményünk százötven éves fennállását, illetve a múzeum újranyitását.

ÁLLANDÓ KIÁLLÍTÁSAINK:

Ókori Egyiptom
A Szépművészeti Múzeum egyiptomi állandó kiállítása három nagy tematikus egységre bontva mutatja be az ókori Egyiptom világát: Templom – Istenek; Nílus-völgy – Emberek; Sírkamra – Halottak.

Klasszikus ókor
Az Antik Gyűjtemény állandó kiállításának célja a klasszikus antik hagyomány bemutatása. Középpontjában a görög, az etruszk és a római kultúra áll, tágabban pedig a Földközi-tenger medencéje, a Mediterráneum.

Reneszánsz Csarnok
A Reneszánsz Csarnok a 16. századi itáliai építészet formanyelvét követi: félköríves árkádjai, klasszikus oszlopai, baluszteres mellvédje és groteszk – antik római falfestményeket utánzó – freskói a reneszánsz paloták udvarát idézik fel. A csarnokban a Szépművészeti Múzeum két különleges műtárgyegyüttese látható: az itáliai freskók és a velencei kútkávák.

Román Csarnok
A Múzeum egyik legimpozánsabb, legszebb és legreprezentatívabb tere.A román kori bazilikát idéző teret hatalmas oszlopok és pillérek tagolják. A csarnok román stílusú belső dekorációját az épület építészei, Schickedanz Albert és Herzog Fülöp tervezhették. A rendkívül gazdag festészeti dekoráció Reissmann Károly Miksa és Glaser János festők munkái.

Európai művészet 1250–1600
A Régi Képtár újrarendezett állandó kiállítása a művészettörténet fő korszakait kívánja bemutatni, kronologikus sorrendben és kisebb földrajzi egységek szerinti tagolásban. A közel négyszáz darabos válogatásban az itáliai régiók művészete a leggazdagabban reprezentált, de a korszak németalföldi, német és spanyol festészete is megjelenik. Az egyes iskolák helyi sajátosságairól éppúgy átfogó képet kaphatunk, mint az egyetemes tendenciákról, vagy a művészeti központok közötti kölcsönhatásokról.

Európai szobrászat 1350–1800
A Régi Szobor Gyűjtemény az európai szobrászat középkortól a 18. század végégig terjedő hat évszázadának közel 650 művét őrzi. A kiállítás a gyűjtemény mintegy 100 remekművét mutatja be, a német késő gótika, az itáliai reneszánsz és a legjelentősebb osztrák barokk szobrászok alkotásait.

Magyarországi művészet 1600–1800
A Régi Magyar Gyűjtemény barokk állandó kiállítása a 16. század végétől 1800-ig követi végig a történelmi Magyarország művészetének és közép-európai kapcsolatainak alakulását. A tárlat időrendet követve, tematikus egységekben mutatja be a különféle tárgytípusokban gazdag gyűjteményt. A kiállításon a látogató végigkövetheti több mint kétszáz év magyarországi festészetének és szobrászatának műfaji és stílusváltozásait, és egyúttal történeti, kultúrtörténeti és művészetföldrajzi összefüggésbe helyezheti.

A múzeum nyitvatartása a kiállítóterek telítettsége esetén biztonsági okokból módosulhat. A programokon – műtárgyvédelmi követelmények miatt – csak korlátozott létszámban, érkezési sorrendben lehet részt venni.

Az utolsó belépés várható ideje (karszalaggal rendelkezők számára is): éjjel 1 óra.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

KÉRJÜK, HOGY FELTÉTLENÜL HOZZÁK MAGUKKAL VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYUKAT ÉS SZEMÉLYAZONOSSÁGOT IGAZOLÓ FÉNYKÉPES OKMÁNYUKAT, vagy az UEFA EURO 2020 labdarúgó EB bármelyik mérkőzésére szóló belépőjüket.
Továbbra is ajánljuk és köszönjük, ha zárt tereinkben MASZKOT VISELNEK és más látogatóktól 1,5 méteres távolságot tartanak.

Kellemes múzeumlátogatást kívánunk!

Találatok száma: 11

Green Hotel**** Budapest

Green Hotel**** Budapest

A Green Hotel Budapest a főváros egyik egyedi stílusú szállodája, a kiemelt rendezvényközpont közelében, a Puskás Ferenc Stadionnál. Különböző, a természet meghitt nyugalmát idéző hangulatban kialakított, tágas és modern szobákkal, illetve üzleti és családi rendezvényekhez, kisebb konferenciákhoz ... Bővebben


Hotel Amadeus*** Budapest

Hotel Amadeus*** Budapest

A Hotel Amadeus Budapest zöldövezetében, Zugló kertvárosában csendes, kellemes környezetben helyezkedik el, a belvárostól és a Hungexpo területétől is csak néhány kilométerre. A szálloda 39 tágas, kényelmes szobával, valamint körpanorámás étteremmel, kerthelységgel, konferenciatermekkel és egy ... Bővebben


Hotel Lucky***

Hotel Lucky***

A Hotel Lucky*** kényelmes szobáival, konyhás, légkondicionált apartmanjaival minden elvárásnak megfelel, akár üzletemberek, turisták vagy tranzit utasok veszik igénybe szolgáltatásait. Legtöbb szobánkban vezeték nélküli internet hozzáférést biztosított. Éttermünk gazdag büféreggelivel várja kedves ... Bővebben


Passzió Panzió

Passzió Panzió

A panzió Zugló zöldövezetében található. Könnyen megközelíthető a belvárostól és az M3 autópályától. Szobáiban a vendégek kényelemre lelnek, akár pihenés akár munka céljából érkeznek a családias hangulatú szálláshelyre. Minden szobához fürdőszoba, rádió, kábeltévé, ventilátoros csillár tartozik. ... Bővebben


Szőnyi Garden Hotel Pest *** Superior és Étterem

Szőnyi Garden Hotel Pest *** Superior és Étterem

A Szőnyi Hotel*** Zuglóban található, így vendégeink egyszerre élvezhetik a belváros közelségét és a zöldövezet nyugalmát. Házunk 42 szobával rendelkezik, melyekben 90 fő szállásolható el. Budapest történelmi belvárosa autóval vagy tömegközlekedéssel néhány perc alatt elérhető. Legfontosabb célunk, ... Bővebben


Ajtósi Dürer sori Kollégium

Ajtósi Dürer sori Kollégium

Az Ajtósi Dürer sori Kollégium 9 emelete otthont nyújt az Eötvös Loránd Tudományegyetem minden karáról érkező hallgatóknak. Bővebben


Danubius Hotel Arena****

Danubius Hotel Arena****

A hotel Budapest legnagyobb sport- és rendezvénycentrumainak közelében, a Puskás Ferenc Stadion és a Papp László Sportaréna közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A hotel frissen felújított, mediterrán hangulatú, fürdőszobás, légkondicionált szobái ideális helyszínt biztosít sporteseményekre, ... Bővebben


Hotel Romantik Panzió Budapest

Hotel Romantik Panzió Budapest

Hotelünk családias környezetben üzemel, mely Budapest belvárosától 3 km-re, a Városliget turisztikai látványosságainak közelében, az M3-as autópálya bevezető szakaszánál található. A Romantik Hotel a romantikát nemcsak a nevében viseli, hanem megjelenésében is: diófa falborítás, antik szekrények, régi ... Bővebben


Hotel Veritas Budapest

Hotel Veritas Budapest

A Hotel Veritas a Papp László Sportaréna, a SYMA kiállítási központ és az EXPO kiállítási területhez is közel található. Bővebben


Hotel Zugló Budapest

Hotel Zugló Budapest

Hotelunk Zuglóban, Pest egyik legelegánsabb, legrégebbi kerületében helyezkedik el, közel a város főbb látnivalóihoz. Légkondicionált szobáink LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel illetve mini bárral, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel vannak ellátva. Bővebben


1 2   


Találatok száma: 26

Aranyhal Vendéglő Budapest

Aranyhal Vendéglő Budapest

Vendéglőnk már évtizedek óta családi vállalkozásként üzemel, ahol mindig kiemelt hangsúlyt fektettünk a színvonalas vendéglátásra és a tradicionális magyar konyha kínálta gasztronómiai élmények megőrzésére. Méltóan az Aranyhal névhez, a hazai halétel különlegességek széles választékát kínáljuk; korhely ... Bővebben


Bagolyvár Étterem és Terasz Budapest

Bagolyvár Étterem és Terasz Budapest

A Bagolyvár egy családias hangulatú étterem, amely nagyanyáink és anyáink vasárnapi ebédjeit, vacsoráit idézi és a hagyományos magyar vendégszeretet értékeit kínálja az új évezred vendégeinek. Bővebben


Bocanova Olasz Étterem és Pizzéria Budapest

Bocanova Olasz Étterem és Pizzéria Budapest

Célunk, hogy vendégeink nagyon kellemes, igényes környezetben kóstolhassák meg a tradicionális olasz régiók konyháinak ízeit. Bővebben


Pavilon Kert Budapest

Pavilon Kert Budapest

Tökéletes kikapcsolódás a város zöld szívében. Ha azt mondjuk, Városliget, szinte biztos, hogy azonnal elmosolyodsz, hiszen ez az a hely Budapesten, amit egyszerűen nem lehet nem imádni. A közvetlen közelben a Széchenyi fürdő, az imádott Állatkert és a gyönyörű Hősök tere is, így nem csoda, ha örömmel és ... Bővebben


Robinson Restaurant Budapest

Robinson Restaurant Budapest

A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, ... Bővebben


Stefánia Pizzéria és Étterem Budapest

Stefánia Pizzéria és Étterem Budapest

Zuglóban a Városliget szomszédságában, a Stefánia és a Thököly út sarkán kellemes hangulatú éttermünkben várjuk kedves vendégeinket. Nyáron nyitott, télen zárt teraszunkról szemlélheti a Stefánia úti fasor látványát. Belső termeink kellemes hangulatát a barátságos felszolgálás a természetes anyagokból ... Bővebben


Széchenyi Kertvendéglő Budapest

Széchenyi Kertvendéglő Budapest

A Széchenyi Kertvendéglő Budapest szívében, a Széchenyi fürdő patinás épületének tövében található, és bár a belvároshoz közel van, csodálatos körpanorámájának köszönhetően mégis távol áll a sematikus belvárosi pincehelyiségektől és a régi bérházak éttermeitől. Míg nyáron az étterem nyitott, de ... Bővebben


Szőnyi Étterem Budapest

Szőnyi Étterem Budapest

Éttermünk Zuglóban, a Városliget közelében, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, ugyanakkor csendes környezetben található. Bővebben


Trófea Grill Étterem Zugló

Trófea Grill Étterem Zugló

Az étterem, ami már a századfordulón is fogadta a budapesti polgárokat, most különleges szolgáltatásokkal várja Önöket! Varázslatos svédasztalt állítottunk fel, amelyről meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthat, több mint 100 féle ételből és italból! Bővebben


VAN BORIS

VAN BORIS

Nyitottunk Zuglóban egy helyet, ahol lehetsz, ehetsz, ihatsz...Találsz itt teát, kávét, finom falatokat, sört a csapon, minőségi párlatokat és Van Boris! Bővebben


1 2 3   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Szépművészeti Múzeum programok 2021
Szépművészeti Múzeum programok 2021
 • Budapest
 • XIV. kerület
2021. szeptember 19.
Késő reneszánsz és barokk művészet állandó kiállítás
Késő reneszánsz és barokk művészet állandó kiállítás
 • Budapest
 • XIV. kerület
2021.01.01. - 12.31.

Közeli ajánlatok

Szépművészeti Múzeum programok 2021
Szépművészeti Múzeum programok 2021
 • Budapest
 • XIV. kerület
2021. szeptember 19.
Városligeti programok 2021
Városligeti programok 2021
 • Budapest
 • XIV. kerület
2021. szeptember 18 - 19.

Hasonló ajánlatok

Múzeumok Éjszakája Visegrád 2021
Múzeumok Éjszakája Visegrád 2021
 • Visegrád
2021. szeptember 25.
Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely programok 2021
Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely programok 2021
 • Kecskemét
2021. szeptember 15 - 30.
Szentesi Térfesztivál 2021
Szentesi Térfesztivál 2021
 • Szentes
2021. szeptember 25.

Figyelmébe ajánljuk!

Szépművészeti Múzeum Budapest
Szépművészeti Múzeum Budapest
 • Budapest
 • XIV. kerület

Érdemes felkeresni!

Alice Hotel Budapest
Alice Hotel Budapest
 • Budapest
 • VI. kerület
B4 fitness Budapest
B4 fitness Budapest
 • Budapest
 • XIII. kerület

Ez is érdekelheti!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események