Múzeumok Éjszakája a Szépművészeti Múzeumban 2024

Látogassanak el a Múzeumok Éjszakáján a Szépművészeti Múzeumba. Vegyenek részt koncertjeinken és előadásainkon, járják be az állandó kiállításainkat útvonaltippjeink segítségével, tekintsék meg izgalmas és érdekes filmjeinket, és vásárolják meg nálunk karszalagjaikat a Múzeumok Éjszakája eseményre!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA // GÓLPASSZ

2024. június 22. 18:00 - 01:00

2024 nyarán is várja az érdeklődőket a Szépművészeti Múzeum, amelynek sokszínű állandó és különleges időszaki kiállításai megannyi élményt kínálnak az este során. Az évezredeket felölelő tárlatok és a lenyűgöző csarnokok mellett most két időszaki kiállítás is megtekinthető: a Kertész, Moholy-Nagy, Capa. Magyar fotóművészek Amerikában (1914-1989) és a Folyt. köv. grafikai kiállítás. Az éjszaka folyamán koncertek, művészeti előadások, mozifilmek, digitális tárlatvezetések és fociközvetítés várja a látogatókat. A Reneszánsz Csarnokban 19.00-tól a Fine Arts Jazz Group gondoskodik a jó hangulatról, a Román Csarnokban 18.00-tól a Semmelweiss Egyetem Medikus Zenekarának koncertjét hallhatják az érdeklődők, a Marilyn Monroe rajongók pedig három kultfilmet láthatnak a tragikus sorsú hollywoodi szépséggel. Aki igazán exkluzív élményre vágyik, az hallgassa meg Marco Mezzacapo olasz gitárművész improvizációit az Európai művészet termeiben.

Látogassanak el a Múzeumok Éjszakáján a Szépművészeti Múzeumba, fedezzék fel a leghíresebb magyar fotográfusok életművét, merüljenek el a grafikai sorozatok világában, járják végig a kiállításainkat, vegyenek részt koncertjeinken, hallgassák meg előadásainkat, és vásárolják meg nálunk karszalagjaikat az eseményre!

TAPAS- ÉS BORVARIÁCIÓK a Fine Art Bistro konyhájából

Helyszín: Márvány Csarnok, földszint

Kár lenne éhségre vagy szomjúságra hivatkozva idő előtt távozni a művészetek templomából. Két program között tartson egy kis szünetet, hogy az esti múzeumi kalandozások még emlékezetesebbek legyenek. Kóstolja meg az ízletes tapaszokat és kísérőként kortyoljon hozzá egy pohár kiváló bort!

ZENEI PROGRAMOK

18.00-18:30 | Semmelweis Egyetem Medikus Zenekarának koncertje
Helyszín: Román Csarnok, földszint
Joseph Haydn 7. “A dél” szimfóniáját adják elő a Semmelweis Egyetem hallgatói és alumnijai – orvosok, gyógyszerészek, mentőtisztek. A fellépők nemcsak itthon, de külföldön is számos nagysikerű jótékonysági koncerteket adtak, játszottak a budapesti Zeneakadémián, valamint Svájcban, Csehországban és Lengyelországban is. Az együttes minden előadását egy-egy gyógyászattal kapcsolatos célnak szenteli, nem csoda, hogy sokan, sokféleképpen támogatják őket. Jelenlegi művészeti vezetőjük és karmesterük, Dubóczky Gergely például szakértelmével és tapasztalatával segíti a Semmelweis Egyetem Medikus Zenekarát.

19.00-23.00 | Fine Art Jazz Group
Helyszín: Reneszánsz Csarnok, földszint
Az immáron évtizedes múltra visszatekintő dzsesszkvartett –sokadszorra színesíti a Szépművészeti Múzeum programjait. A zenekarhoz és a műsorhoz minden alkalommal más meghívott előadóművész csatlakozik. A Múzeumok Éjszakáján Nagy Noémi lesz az együttes vendége. Az örökzöld számokat különböző jazzstílusban játszó együttes tagjai: Skerlecz Gábor – harsona, Nagy Iván – zongora, Oláh Zoltán – bőgő, Nagy Noémi – ének.

19.30-23.00 | Elragadó dallamok a Régi Képtárban Marco Mezzacapo gitárművésszel
Helyszín: A Régi Képtár kiállítóterei, első emelet
Marco Mezzacapo olasz (toszkán) gitárművész, zeneszerző, pedagógus és zenei producer, a Crossroad Music Club zeneiskola tulajdonosa. Klasszikus, akusztikus és elektromos gitáron is játszik, és számos zenei formációban és stílusban is fellép. Marco a kiállítóterekben található képek rá gyakorolt hatása és hangulata alapján választotta ki, hol fog előadni a Múzeumok Éjszakáján. Az előadás teljesen improvizatív, vagy már létező darabok az adott pillanatban születő átdolgozása lesz, mely a termekben elhaladó látogatók dinamikájával és reflexiói hatására nyeri el végleges formáját és atmoszféráját. A zene az olasz, holland és spanyol festmények XIV-XVI századi világában csendül fel. Kövessék a gitár hangját, hogy egy különleges élményben legyen részük a két művészeti ág egymásra hatásával!

19.30 Caravaggio követői (20-30 perc)
Helyszín: Európai művészet 1600–1700 és Brit festészet 1600–1800, II. terem, első emelet

20.15 A befagyott kanálisoktól a homokdűnékig – tájképfestészet Németalföldön (20 perc)
Helyszín: Európai művészet 1600–1700 és Brit festészet 1600–1800, X. terem, első emelet

21.15  Toszkán festészet a 14-15. század fordulóján (10-15 perc)
Helyszín: Európai művészet 1250-1600, XII. terem, első emelet

22.15  Hieronymus Bosch művészi öröksége (10-15 perc)
Helyszín: Európai művészet 1250-1600, XIV. terem, első emelet

23.00  Bronzino és a közép-itáliai manierizmus (20-30 perc)
Helyszín: Európai művészet 1250-1600, XVIII. terem, első emelet

FOCI EB KÖZVETÍTÉS
Helyszín: Barokk Csarnok, földszint
18.00 Törökország – Portugália
21.00 Belgium – Románia

MŰVÉSZETTÖRTÉNET DIÓHÉJBAN | Művészettörténeti előadások 20 percben
Helyszín: Európai művészet 1250–1600, XVIII. terem, 1. emelet

18.50-19.10 A fantázia evolúciója
A fantasztikus állatok és különleges lények az ókortól kezdve végigkísérik a művészet történetét. Az előadás néhány szemléletes példán keresztül szemezget az egyes korszakok népszerű lénytípusai közül és talán az is kiderül, hogy a bájos vagy a bizarr és csúf furcsaságok örvendtek-e nagyobb népszerűségnek?
Előadó: Mertus Ágnes

19.25–19.45  Égi szerelmek, földi vágyak
Minden alkotás mögött egy-egy történet rejlik, melyek megidézik az istenek és halandók között szövődő szenvedélyes viszonyokat, kalandokat és tragédiákat. Az előadás az európai képzőművészet világába kalauzol, ahol a festményeken és szobrokon keresztül elevenednek meg a görög és római mitológia istenek, félistenek vagy halandók szerelmi kalandjai.
Előadó: Marina Eszter

20.00–20.20 Szép kis angyaltan
Kik azok az angyalok? Valóban létezik angyalokkal foglalkozó tudomány? A képzőművészetben mindig szárnyakkal ábrázolják őket? Az előadás során a Szépművészeti Múzeum gyűjteményének kiemelkedő angyal-ábrázolásaival ismerkedünk. Előadó: Cser Judit

20.35–20.55 Pompa vagy elmúlás – avagy, hogy kerül a koponya az asztalra?
Lehet egyáltalán egy csendélet izgalmas? Milyen jelentést hordoz egy pazarul megterített vacsoraasztal és vajon mire utal egy oda nem illő tárgyakkal beborított, látszólag rendetlen dolgozóasztal? Nézzünk rá friss szemmel a 17. századi németalföldi csendéletekre.
Előadó: Záray Szilvia

21.10–21.25  Az árván maradt szent
A reneszánsz festő, Domenico Ghirlandaio Szent István protomártírt ábrázoló festménye hajdan egy nagyméretű oltárkép része volt, mely egy tehetős firenzei bankár megrendelésére készült. Hogy nézett ki egykor a teljes alkotás? Hol van az oltár többi darabja? Ki volt, és hogyan dolgozott a 15. század során Michelangelo egykori mestere, Ghirlandaio? Az előadás ezeket a kérdéseket járja körül
Előadó: Goda Zsófia

21.40–22.00  Fülbe mászó imák
Vincent van Gogh füléről – vagy éppen annak hiányáról – már mindenki hallott, de mi a helyzet azokkal a fülekkel, amelyeket bizonyos óegyiptomi tárgyakon, akár sokszorosítva figyelhetünk meg? Az egyiptomi templomokra igaz lehet az a közmondás, hogy a „falnak is füle van?” Az előadás során felfedezzük, hogy a fülek ábrázolása mit árul el az egyiptomiak vallásos gondolkodásáról.
Előadó: Szűcs Bernadett

MARILYN MONROE FILMKLUB
Helyszín: Schickedanz-terem, 1. emelet

18.00  | Kallódó emberek
Az Arthur Miller regényéből készült Kallódó emberek című filmben Roslyn válását követően vigaszt talál három különc társaságában, akik arra készülnek, hogy vadlovakat fogjanak be. A nő beleszeret Gay-be, a rodeo-lovasba, azonban szerelmüknek a vadászat véget vet. Kiderül az igazság: a férfiak célja, hogy összetereljék a lovakat és eladják őket egy takarmányt készítő gyárnak. A legfiatalabb tag, Perce döbben arra rá, hogy ez a cselekedet nem igazán imponál Roslyn számára. Ezért szabadon engedi a lovakat.
Amerikai romantikus dráma, 125 perc, 1961, magyar nyelven
Rendező: John Huston

20.15 | Van, aki forrón szereti
1929-ben két munkanélküli zenész, Jerry (Jack Lemmon) és Joe (Tony Curtis) elhatározza, hogy felvételizik egy női zenekarba. A nőimitátor szerep annyira jól áll nekik, hogy felvételt nyernek, és elindulnak a többi női taggal Floridába. Egyikük azonban beleszeret az együttes sztárjába (Marilyn Monroe), aki viszont csak gazdag férfiak kegyét keresi. Joe azonban feltalálja magát, két fellépés között kibújik a női ruhából, és milliomos playboynak adja ki magát.
Amerikai romantikus vígjáték, 121 perc, 1959, magyar nyelven
Rendező: Billy Wilder

22.25 | Szőkék előnyben
A Szőkék előnyben című vígjátékban Dorothy és Lorerei azon búslakodik egy kávéház teraszán, hogy milyen nehéz komoly kapcsolatot teremteni a férfiakkal. Miközben gyülekezik a tömeg, a két nő belemelegszik az egyre pergőbb ritmusú panaszáradatba. Egyszer csak felpattannak a székről és parádézni kezdenek a bámészkodók oldalán.
Amerikai romantikus vígjáték, 91 perc, 1953, magyar nyelven
Rendező: Howard Hawks

DIGITÁLIS TÁRLATVEZETÉS
18.00–00.30 | A filmek folyamatosan megtekinthetők az alábbi sorrendben, bármikor lehet csatlakozni a szabad helyek függvényében.
Helyszín: Európai művészet 1600-1700, VI. terem, 1. emelet

Séta a Régi Képtár remekművei között (össz idő: 65 perc)

El Greco csodái / Bán Blanka tárlatvezetése, (16,5 perc)
El Greco, azaz „A Görög” műveit az 1800-as években még modorosnak és egzaltáltnak tartották, majd az avantgárd művészet felfedezte magának, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Tartsanak Bán Blanka művészettörténésszel, aki a Szépművészeti Múzeum El Greco-festményeinek apropóján beszél a krétai születésű művészről, aki hosszú művészi zarándokút után végül Toledóban találta meg új hazáját és vált az egyik legeredetibb alkotóvá.

Hősies szentek, szent hősök / Bán Blanka tárlatvezetése (22 perc)
A hősök önfeláldozó személyek, akik rendkívüli jellemmel bírnak, és akikre felnézhetünk a jóságuk miatt, míg a szentek Isten földi megbízottjai, akik a vallás élő jelképei a mindenkori ember számára. Számtalan bátor és önzetlen szentet ismerünk a kereszténység történetéből, akik példaértékű életet éltek és sok esetben magukat is képesek voltak feláldozni a hitükért. Tartsanak Bán Blanka művészettörténésszel, és ismerjék meg a teljesség igénye nélkül Szent Jeromos, Keresztelő Szent János, Szent Bertalan és Szent Mihály történetét.

Bronzino, a manierista zseni / Cser Judit tárlatvezetése (26,5 perc)
Bronzino festészetét távolságtartó elegancia, hűvös színkezelés és márványos felületek jellemzik. Évtizedeket töltött a Medici-udvarban, ahol a „gyönyörűen rideg” portrék mellett vallásos műveket és kifinomult mitológiai festményeket is alkotott. Az online tárlatvezetés során a firenzei udvari kultúra manierista gyöngyszemei között kalandozunk.

Az ókor csodái (össz idő: 30 perc)

Egyiptomi istenek / Dembitz Gabriella egyiptológus tárlatvezetése(19,5 perc)
Már a legkorábbi idők temetkezései és a különböző állatok formájában kidolgozott vagy ember alakú szobrai is arra utalnak, hogy az ókori egyiptomiak a kezdetektől hittek az istenek létezésében. Az egyiptomiak számára nem volt kétséges, hogy az általuk ismert világot isteni lények népesítették be és természet szabályait is isteni erők befolyásolták. Tartsanak Dembitz Gabriella egyiptológussal, aki a Szépművészeti Múzeum Egyiptomi Gyűjteményében őrzött tárgyak segítségével eleveníti fel a sokarcú egyiptomi istenekhez kapcsolt elképzeléseket és mítoszokat.

A szisztrum hangja / kreatív installáció az egyiptomi kiállításban (2 perc)
Az egyiptomi elképzelések szerint a gyakran fémből készült hangszer kellemes, ritmikus hangja megbékítette, megszelídítette az isteneket és elűzte a gonoszt. A hangszert ezért a templomi szertartások során használták: arra a hangra emlékeztette az egyiptomiakat, amikor Hathor istennő tehén formájában átkelt a papiruszmezőkön. Ezért az installációt nem a hangszer hagyományos alakjában alkottuk meg, amelyet a látogatók a közelében megtekinthetnek, hanem egy papiruszbokor formájában. A papiruszbokor virágait mozgatva nemcsak kellemes egyiptomi templomi zenét hallunk, de megidézünk egy több ezer éves mítoszt is. Videó: Szesztay Csanád, multimédia: Nagy Ágoston, Sik Eduárd – NOWLAB, kurátor: Liptay Éva, Dembitz Gabriella, Kevély Flóra Judit

Megelevenedik az ókor / Manyasz Erika és Boros Ádám előadásában (8,5 perc)
Ki ne gondolt volna már arra, hogy milyen lenne időutazást tenni és régen élt emberekkel találkozni? A Megelevenedik az ókor című program keretében mindez valósággá válik: a résztvevők egy ókori athéni rabszolgalány vagy egy bacchánsnő társaságában találják magukat, vagy egy mesterember műhelyébe csöppennek. Kisfilmünk a bacchánsnővel és az athéni vázafestőmesterrel való találkozásból nyújt ízelítőt.

A TÁRLATVEZETŐ TE MAGAD LÉGY / egyéni felfedezés a Szépművészeti Múzeum állandó kiállításaiban a múzeum honlapján elérhető Útvonaltippek segítségével

A gondolkodás képei
Illúzió – Káprázat és megtévesztés
Megszilárdult hangok – Zene és festészet
Egy séta a virágok között
Főszerepben: az anyagok és textúrák
A múzeum csarnokai
Gyilkosság a múzeumban
Femme Forte – a történelem és mítoszok erős nőalakjai

A Múzeumok Éjszakája alatt minden állandó tárlatunk látogatható.

Időszaki tárlatok:

Kertész, Moholy-Nagy, Capa. Magyar fotóművészek Amerikában (1914-1989) (3. emeleti kiállítótér)

Folyt. köv. (Grafikai kiállítótér, földszint, Barokk csarnok)

Az időszaki kiállítások megtekintéséhez nincs szükség előzetes regisztrációra. A belépés érkezési sorrendben történik. A 3. emeleti fotóművészeti kiállításra kérjük, a lépcsőházban várakozzanak a beengedésig. Megértésüket köszönjük.

A Schickedanz-terem befogadókészsége 100 fő, így a filmvetítésen való részvétel korlátozott. A programon való részvétel érkezési sorrend alapján történik.

RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK

A Szépművészeti Múzeumba a belépés 17 órától lehetséges a karszalaggal, utolsó belépés éjfélkor, a kiállítások zárása 00.25-kor kezdődik, az épületet 01.00-korzárjuk.

LÁTOGATÁSI SZABÁLYOK

Javasoljuk, hogy kisméretű táskával (max. 30 cm széles és 25 cm magas, 15 cm mély) érkezzenek. Az ennél nagyobb táskák, hátizsákok, esernyők, valamint étel és ital, üdítős palackok nem vihetők be a kiállítóterekbe, így azokat kérjük a ruhatárban elhelyezni. Rollert az épületbe nem lehet behozni. A további szabályok itt olvashatóak.

A múzeum nyitvatartása a kiállítóterek telítettsége esetén biztonsági okokból módosulhat. A programokon – műtárgyvédelmi okok miatt – csak korlátozott létszámban, érkezési sorrendben lehet részt venni.

Megértésüket köszönjük!

További ajánlataink

2024.07.15. - 2024.07.19.
2024.07.15. - 2024.07.19.
2024.07.15. - 2024.07.19.
2024.07.16.
2024.07.17.
2024.07.17.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.07.18.
2024.07.18.
2024.07.19. - 2024.07.21.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Fotóművészek közelről - tárlatvezetés
2024.07.19. - 2024.07.21.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Fotóművészek közelről - tárlatvezetés
2024.07.19. - 2024.07.21.
2024.07.20.
2024.07.20.
2024.07.20.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.07.21.
2024.07.22. - 2024.07.26.
2024.07.22. - 2024.07.26.
2024.07.22. - 2024.07.26.
2024.07.23.
2024.07.25.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Múzeumi Hűsölő: Nézd, szagold, hallgasd!
2024.07.25.
2024.07.26. - 2024.07.28.
2024.07.26. - 2024.07.28.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Fotóművészek közelről - tárlatvezetés
2024.07.26. - 2024.07.28.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Fotóművészek közelről - tárlatvezetés
2024.07.30.
2024.08.01.
2024.08.01.
2024.08.02. - 2024.08.04.
2024.08.02. - 2024.08.04.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Fotóművészek közelről - tárlatvezetés
2024.08.02. - 2024.08.04.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Fotóművészek közelről - tárlatvezetés
2024.08.06.
2024.08.08.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Múzeumi Hűsölő: Utazás a túlvilágra
2024.08.08.
2024.08.09.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Minták és módosulások: sorozatok a 16. és a 20. század grafikai művészetben
2024.08.09.
2024.08.09.
2024.08.09.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Portraiture in Roman Egypt: The painted mummy portraits of the Fayyum
2024.08.09. - 2024.08.11.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Fotóművészek közelről - tárlatvezetés
2024.08.09. - 2024.08.11.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Fotóművészek közelről - tárlatvezetés
2024.08.09. - 2024.08.11.
2024.08.13.
2024.08.15.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Múzeumi Hűsölő: Egyiptomi történetek nyomában
2024.08.15.
2024.08.17.
2024.08.20.
2024.08.22.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Múzeumi Hűsölő: Hajóút Csodaországba
2024.08.22.
2024.08.25.
2024.08.25.
2024.08.25.
2024.08.27.
2024.08.28.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Geskó Judit és Mélyi József művészettörténészek rendhagyó tárlatvezetése a Lipchitz kiállításban
2024.08.28.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Geskó Judit és Mélyi József művészettörténészek rendhagyó tárlatvezetése a Lipchitz kiállításban
2024.08.31.
2024.09.08.
2024.09.08.
2024.09.08.
2024.09.10.
2024.09.10.
2024.09.21.
2024.10.19.
2024.10.23.
2024.10.26.
2024.11.16.
2024.11.20.
2024.12.21.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.04.06. - 2024.08.25.
2024.04.25. - 2024.09.15.
2024.06.21. - 2024.09.01.
Találatok száma: 11

Green Hotel**** Budapest

Green Hotel**** Budapest

A Green Hotel Budapest a főváros egyik egyedi stílusú szállodája, a kiemelt rendezvényközpont közelében, a Puskás Ferenc Stadionnál. Különböző, a természet meghitt nyugalmát idéző hangulatban kialakított, tágas és modern szobákkal, illetve üzleti és családi rendezvényekhez, kisebb konferenciákhoz ...

Hotel Lucky***

Hotel Lucky***

A Hotel Lucky*** kényelmes szobáival, konyhás, légkondicionált apartmanjaival minden elvárásnak megfelel, akár üzletemberek, turisták vagy tranzit utasok veszik igénybe szolgáltatásait. Legtöbb szobánkban vezeték nélküli internet hozzáférést biztosított. Éttermünk gazdag büféreggelivel várja kedves ...

Passzió Panzió

Passzió Panzió

A panzió Zugló zöldövezetében található. Könnyen megközelíthető a belvárostól és az M3 autópályától. Szobáiban a vendégek kényelemre lelnek, akár pihenés akár munka céljából érkeznek a családias hangulatú szálláshelyre. Minden szobához fürdőszoba, rádió, kábeltévé, ventilátoros csillár tartozik. ...

Szőnyi Garden Hotel Pest *** Superior és Étterem

Szőnyi Garden Hotel Pest *** Superior és Étterem

A Szőnyi Hotel*** Zuglóban található, így vendégeink egyszerre élvezhetik a belváros közelségét és a zöldövezet nyugalmát. Házunk 42 szobával rendelkezik, melyekben 90 fő szállásolható el. Budapest történelmi belvárosa autóval vagy tömegközlekedéssel néhány perc alatt elérhető. Legfontosabb célunk, ...

Ajtósi Dürer sori Kollégium

Ajtósi Dürer sori Kollégium

Az Ajtósi Dürer sori Kollégium 9 emelete otthont nyújt az Eötvös Loránd Tudományegyetem minden karáról érkező hallgatóknak.

Danubius Hotel Arena****

Danubius Hotel Arena****

A hotel Budapest legnagyobb sport- és rendezvénycentrumainak közelében, a Puskás Ferenc Stadion és a Papp László Sportaréna közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A hotel frissen felújított, mediterrán hangulatú, fürdőszobás, légkondicionált szobái ideális helyszínt biztosít sporteseményekre, ...

Hotel Amadeus*** Budapest

Hotel Amadeus*** Budapest

A Hotel Amadeus Budapest zöldövezetében, Zugló kertvárosában csendes, kellemes környezetben helyezkedik el, a belvárostól és a Hungexpo területétől is csak néhány kilométerre. A szálloda 39 tágas, kényelmes szobával, valamint körpanorámás étteremmel, kerthelységgel, konferenciatermekkel és egy ...

Hotel Romantik Panzió Budapest

Hotel Romantik Panzió Budapest

Hotelünk családias környezetben üzemel, mely Budapest belvárosától 3 km-re, a Városliget turisztikai látványosságainak közelében, az M3-as autópálya bevezető szakaszánál található. A Romantik Hotel a romantikát nemcsak a nevében viseli, hanem megjelenésében is: diófa falborítás, antik szekrények, régi ...

Hotel Veritas Budapest

Hotel Veritas Budapest

A Hotel Veritas a Papp László Sportaréna, a SYMA kiállítási központ és az EXPO kiállítási területhez is közel található.

Hotel Zugló Budapest

Hotel Zugló Budapest

Hotelunk Zuglóban, Pest egyik legelegánsabb, legrégebbi kerületében helyezkedik el, közel a város főbb látnivalóihoz. Légkondicionált szobáink LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel illetve mini bárral, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel vannak ellátva.

1 2   
Találatok száma: 32

Aranyhal Vendéglő Budapest

Aranyhal Vendéglő Budapest

Vendéglőnk már évtizedek óta családi vállalkozásként üzemel, ahol mindig kiemelt hangsúlyt fektettünk a színvonalas vendéglátásra és a tradicionális magyar konyha kínálta gasztronómiai élmények megőrzésére. Méltóan az Aranyhal névhez, a hazai halétel különlegességek széles választékát kínáljuk; korhely ...

Bagolyvár Étterem és Terasz Budapest

Bagolyvár Étterem és Terasz Budapest

A Bagolyvár egy családias hangulatú étterem, amely nagyanyáink és anyáink vasárnapi ebédjeit, vacsoráit idézi és a hagyományos magyar vendégszeretet értékeit kínálja az új évezred vendégeinek.

Pavilon Kert Budapest

Pavilon Kert Budapest

Tökéletes kikapcsolódás a város zöld szívében. Ha azt mondjuk, Városliget, szinte biztos, hogy azonnal elmosolyodsz, hiszen ez az a hely Budapesten, amit egyszerűen nem lehet nem imádni. A közvetlen közelben a Széchenyi fürdő, az imádott Állatkert és a gyönyörű Hősök tere is, így nem csoda, ha örömmel és ...

Robinson Restaurant Budapest

Robinson Restaurant Budapest

A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, ...

Stefánia Pizzéria és Étterem Budapest

Stefánia Pizzéria és Étterem Budapest

Zuglóban a Városliget szomszédságában, a Stefánia és a Thököly út sarkán kellemes hangulatú éttermünkben várjuk kedves vendégeinket. Nyáron nyitott, télen zárt teraszunkról szemlélheti a Stefánia úti fasor látványát. Belső termeink kellemes hangulatát a barátságos felszolgálás a természetes anyagokból ...

Széchenyi Kertvendéglő Budapest

Széchenyi Kertvendéglő Budapest

A Széchenyi Kertvendéglő Budapest szívében, a Széchenyi fürdő patinás épületének tövében található, és bár a belvároshoz közel van, csodálatos körpanorámájának köszönhetően mégis távol áll a sematikus belvárosi pincehelyiségektől és a régi bérházak éttermeitől. Míg nyáron az étterem nyitott, de ...

Szőnyi Étterem Budapest

Szőnyi Étterem Budapest

Éttermünk Zuglóban, a Városliget közelében, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, ugyanakkor csendes környezetben található.

Trófea Grill Étterem Zugló

Trófea Grill Étterem Zugló

Az étterem, ami már a századfordulón is fogadta a budapesti polgárokat, most különleges szolgáltatásokkal várja Önöket! Varázslatos svédasztalt állítottunk fel, amelyről meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthat, több mint 100 féle ételből és italból!

VAN BORIS

VAN BORIS

Nyitottunk Zuglóban egy helyet, ahol lehetsz, ehetsz, ihatsz...Találsz itt teát, kávét, finom falatokat, sört a csapon, minőségi párlatokat és Van Boris!

Wang Mester Kínai Konyhája Budapest

Wang Mester Kínai Konyhája Budapest

Magyarország legelismertebb kínai szakácsa, Wang Qiang szeretettel várja a hagyományos kínai konyha kedvelőit.

1 2 3 4   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kiemelt ajánlatok

Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
  • Budapest
  • XIV. kerület - Zugló
2024. július 15. (hétfő) - 2024. július 19. (péntek)

Figyelmébe ajánljuk!

Szépművészeti Múzeum Budapest Szépművészeti Múzeum Budapest
  • Budapest
  • XIV. kerület - Zugló
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megadott intervallumban:
-tól
-ig