MONTMARTRE-I ÉJSZAKÁK - CSERNUS ÉS A MONTMARTRE - EGY MŰTEREM TITKAI CÍMŰ KIÁLLÍTÁS FINISSZÁZSA
MONTMARTRE-I ÉJSZAKÁK - CSERNUS ÉS A MONTMARTRE - EGY MŰTEREM TITKAI CÍMŰ KIÁLLÍTÁS FINISSZÁZSA
Exkluzív gasztro program sztárséfekkel Hévízen!
Exkluzív gasztro program sztárséfekkel Hévízen!
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Pótszilveszter és januári pihenés Sopronban
Pótszilveszter és januári pihenés Sopronban
Farsangi programajánló
Farsangi programajánló

Óbudai Futófesztivál 2018


2017. április 28. Óbudai Futófesztivál! Az Óbudai Futófesztivál 2018-ban is kétnapos lesz. A két napon összesen 8 választható távon tudnak a nevezők rajthoz állni. Az első nap a Családi Futónapon a Mini (500 m), a családi (2017 m), a 3,5 km-es, a nordic walking távon valamint új szereplőként az 5.5 kilométeres távon indulhatnak. A második napon a kilométer szerelmeseinek szervezett futamokon 10.5 km-es, félmaratoni, és félmaratoni váltóban 2 és 3 fős csapatokba szerveződve mérettethetik meg magukat az indulók.

Óbudai Futófesztivál 2018

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Óbudai Futófesztivál 2018

2018. április 28. Családi futónap

2018. április 29. Futamok a kilométer szerelmeseinek

Versenyközpont nyitása 2018. április 28-án 8.00
Versenyközpont nyitása 2018. április 29-én 7.00

rajtidőpontok – 2018. április 28.

 • 9:30 500 m Mini futam
 • 10:30 2018 m Családi futam
 • 11:30 3.5  km futam / Nordic walking
 • 12:30 5.5 km futam

rajtidőpontok – 2018. április 29.

 • 8:30 7 km
 • 8:30 10500 m
 • 10:30 félmaraton, félmaraton váltó 21097.5 m

Távok

Minden távon szükséges a nevezést rögzíteni. A Mini távon – az 500 m-en – csak 10 éves kor alatti gyerekek jelentkezését várjuk. Óvodás korú gyermekeket a Mini távon egy szülő kísérhet. Kérjük a korhatár figyelembe vételét, mert a cél az, hogy ezen a távon valóban óvodás – kisiskolás korú gyermekeknek adjunk lehetőséget.  A 2018 m távon a nevezések rögzítésének nincs alsó határa, 10 éves kor alatti gyermeknek szülői kíséret szükséges!  A rövidebb távok kedvelőinek, a kezdőknek, a kicsiknek és az idősebbeknek a Családi futamot ajánljuk, ahol babakocsival is elindulhatsz!  Aki nagyobb kihívást érez magában, rendszeresen fut, indulhat a hosszabb távokon. Nevezni több távra is lehetséges. A Futófesztivál első napján is megmérettetheted magadat! Kiváló lehetőséget nyújt erre a 3.5 km és 5.5 km távmegtétele. Ha indultatok a Családi futamon egy kis szusszanás: Apa és Anya elindulhat ezeken a távokon is. Második napon újra indítjuk a 7 km-es távot is, így 29-én 4 szám közül is választhatsz!

Korhatár a félmaratonra: csak azok jelentkezését tudjuk érvényesnek tekinteni, akik a verseny időpontjáig 16. életévüket betöltik, azaz 2002. április 29. előtt (vagy aznap :)) születtek!

Nevezési határidő
2018. április 28. napon induló futamokra 2018.04.24. éjfélig
2018. április 29. napon induló futamokra 2018.04.20. éjfélig
A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit. A nevezés a nevezési lap beérkezésével, a 7 km, a 10.5 km és félmaratoni és félmaraton váltó távok esetében a nevezéssel, és a nevezési díj megfizetésével válik érvényessé. Az indulók elfogadják, hogy a versenyből kizárásra kerül, aki a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal töltötte ki.

Rajtszámcsomagok átvétele és a nevezési díj megfizetése
A rajtszámok és rajtszám-csomagok átvételre a versenyt megelőzően irodánk meghosszabbított nyitva tartásával biztosítunk lehetőséget 2018. április 25 – 27. között szerda, csütörtök és pénteki napokon reggel 8:00 h és délután 18.00 h között.

Abban az esetben, ha a megjelölt időpontban a rajtszám csomag nem kerül átvételre, a verseny helyszínén lehetőséget biztosítunk, az erre kijelölt sátorban az alábbiak szerint:

2018. április 28-án szombaton a versenynap teljes ideje alatt, azaz a versenyközpont nyitásától 8.00 – 14.00 óráig
Mini futam rajtszámátvétel lezárása 9.00
Családi futam rajtszámátvétel lezárása 10.00
3.5 km-es futam/Nordic walking rajtszámátvétel lezárása 11.00
5.5 km-es futam rajtszámátvétel lezárása 12.00
A 29-i távokra egészen 14.00 óráig biztosított a rajtszámok átvétele
2018. április 29-én vasárnap a versenyközpont nyitásától 7.00 órától
7 km-es táv rajtszámátvétel lezárása 8.00
10.5 km -es táv rajtszámátvétel lezárása 8.00
Félmaraton egyéni és csapat  rajtszámátvétel lezárása 10.00
Az április 29-i futamok rajtszámai április 28-án is a fentiekben megjelölt időpontokban átvehetőek.

FIGYELEM! A nevezett táv rajtja előtt fél órával a rajtszámok felvételét lezárjuk. Helyszíni nevezés nincs!

KÉRÜNK MINDEN KEDVES RÉSZTVEVŐT, HOGY TEKINTETTEL ARRA, HOGY A RAJTINDÍTÁSOK A HOSSZABB TÁVOK ESETÉBEN KORÁBBI IDŐPONTBAN VANNAK A RAJTSZÁMÁTVÉTELT ENNEK MEGFELELŐEN ÜTEMEZZE.

Kérünk Mindenkit, hogy annak érdekében, hogy a rajtszámok átvételét és a nevezési díjak megfizetését mind gördülékenyebbé tegyük, lehetősége szerint a fenti időpontokban legyen kedves a rajtszámokat átvenni és a nevezési díjat befizetni. A nevezési díjak befizetése készpénzes fizetéssel lehetséges. A nevezési díj befizetéséről – a befizetéssel egyidejűleg – a versenyzők kérésre számlát állítunk ki.

Nevezés és rajtszámok
Nevezés rögzítése  MINDEN MEGHIRDETETT távon, minden indulónak egyaránt szükséges! A csapatban nevezőknek a csapat minden tagjának külön kell a nevezést rögzíteni feltüntetve a választott versenytávot és a csapatnevet. A nevezés a legrövidebb távon az 500 m Mini távon is szükséges. A részvétel a 2018. április 28-án induló összes távon ingyenes.

ÚJDONSÁG! Rajtszámot minden induló kap!
A második napon – 04.29. – minden induló táv esetében becenevet/csapatnevet tudunk feltüntetni a rajtszámokon!   FONTOS!Az egyéni indulók esetében BECENEVET, a csapatok nevezése esetén a CSAPATNEVET kérjük beírni. Ezzel tudunk Benneteket azonosítani! Abban az esetben, ahol egyéni induló nem jelölt meg becenevet, ott a rajtszámon a keresztnév szerepel majd. A szombati nap – 04.28. – távjain indulók – 500 m, 2017 m, 3,5 km, Nordic Walking 3,5 km, 5,5 km -sorszámozott rajtszámot kapnak.

Időmérés az április 29-én induló távokon lesz, amely a rajtszámra rögzített egyszer használható EvoTag jeladó rendszerrel történik. A váltók esetében minden csapattag külön rajtszámot kap /1/2/3 jelöléssel.

A rajtszám csomag tartalmazza: a rajtszámot ill. az időmérő chip-el ellátott rajtszámot és a rajtszám rögzítésére alkalmas 4 db biztosítótűt.

Díjazásban azok a futók részesülhetnek, akik a rajtszámukat magukon viselik.

Szolgáltatásaink

 • részvétel a versenyen
 • egyedi érem
 • frissítés a pályán
 • frissítés a célban
 • orvosi szolgálat
 • biztosított útvonal
 • a versenyhez kapcsolódó egyéb programok
 • chip-es időmérés (7 km és félmaratoni távon)
 • rajtszám (7 km és félmaratoni távon)
 • befutócsomag (félmaratoni távon)
 • egészségügyi szűrések
 • masszázs

Frissítés
Frissítés a 7 km-es, 10.5 km-es, és félmaratoni távokon 1 körben 2 alkalommal
Frissítés az összes egyéb táv esetében a befutónál
A frissítőállomásoknál keletkezik gyakran a legnagyobb torlódás. A futóversenyen is tartsátok be az alapvető illemszabályokat, várjátok ki, hogy sorra kerüljetek és figyeljetek arra, hogy gyakran a távoli végen vannak kevesebben. Ne vegyetek el többet, mint amire szükség van. Célba érkezéskor is frissítéssel várunk Benneteket!

Bemelegítés
A versenyközpontban közvetlenül a rajtnál közös bemelegítés lesz a rajt időpontját megelőző 15 percben.

Szűrővizsgálat, tanácsadás: csak április 28-án
A Szent Margit Rendelő Intézet Egészségkörútjának alkalmából a helyszínen ingyenes szűrővizsgálatokat tart: In-Body testösszetétel mérés, táplálkozási tanácsadás, vérnyomás-pulzusmérés, CO-COPD mérés, számítógépes talpvizsgálat

Öltöző, WC
A versenyközpontban felállított sátorban lesz lehetőség az átöltözésre, és a ruhatár igénybevételére. A helyszínen mobil WC-k lesznek felállítva. Figyelem! Értékmegőrzést nem tudunk biztosítani!

Verseny helyszínének megközelítése
A Szentlélek térről 34-es, vagy 134-es busszal, a versenyközpont a Pünkösdfürdő megállótól 2-300 m-re a parton található. Tájékozódhattok a fenti Google térképen.

Parkolás
Környező utcákban a szabad helyek függvényében lehetséges.

Szintidő
A félmaratoni távon 3 óra a szintidő, a versenyszámon a nettó időt mérjük, az utolsó elrajtoló rajtidejéhez igazodva. Aki szintidő után érne be, az a célterületre nem léphet, eredményét nem tudjuk regisztrálni.

Időmérés
A verseny félmaratoni távján chipes nettó időmérés történik. Az időmérés a rajtszámra rögzített egyszer használható EvoTag jeladó rendszerrel történik, amely egy csomagban átvehető, a borítékon szerepelni fog a részletes használati utasítás. A rajtszámot nem lehet félbehajtani, letakarni, és semmilyen ruhadarabot rávenni. Viseld azt a mellkasodon, jól láthatóan a legfelső ruha rétegen. Gondoskodj róla, hogy a rajtszám helyesen legyen felerősítve, biztosítótűk a rajtszám csomagban lesznek találhatóak. A rajtszámok és chipek névre szólóak, ezért azt tilos elcserélni más versenyzővel! Kérjük az éppen nem versenyző futókat, hogy ne tartózkodjanak az időmérő pont közelében.

Kilométerjelzők
Minden egyes kilométert egy két méter magasan elhelyezett táblával jelölünk az útvonalon, melyen az adott kilométer száma látható. Így minden résztvevő versenyzőnk ellenőrizheti magát, hogy a felkészülésének és erőnlétének megfelelő iramban teljesítse a távot.

Forrás: az esemény honlapja

Szállásfoglalás

Találatok száma: 7

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és ... Bővebben


Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben


Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Szállás Budapest Belvárosban (V. kerület)

Luxus kényelem a belváros szívében, 50 méterre a Vörösmarty tértől! Budapest 5. kerületének közepén,a Dunától pár perc sétára 2, 4, 6 fős teljesen felszerelt apartmanokkal várjuk! Központi elhelyezkedésű, mégis csendes, ideális pihenőhely egy hosszú, városnézéssel töltött nap után. Egyedi design, ... Bővebben


Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben


Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő ... Bővebben


Prestige Hotel**** Superior Budapest

Prestige Hotel**** Superior Budapest

A Budapest belvárosában 2015 áprilisában megnyílt Prestige Hotel Budapest visszaidézi a boldog békeidőket. A nagypolgári épület a 19. századból Hild József építész munkáját dicséri, aki a reformkor és a klasszicizmus legnagyobb alakjaként vonult be a történelembe. Csodálatos építészet és isteni ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Marketing trendek 2019

Rejtélyes történelem

Programajánlat

Áprilisi fesztiválok 2019
Áprilisi fesztiválok 2019
2019. április 1 - 30.
Intersport Túranap és Terepfutás 2019
Intersport Túranap és Terepfutás 2019
 • Budapest
 • III. kerület
2019. október 26.
Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2019. Online jegyvásárlás
Csillaghegyi Közösségi Ház programok 2019. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • III. kerület
2019. január 18 - 20.
Aquaworld Budapest programok 2019
Aquaworld Budapest programok 2019
 • Budapest
 • IV. kerület
2019.01.01. - 12.31.

Szolgáltató

Gyradiko Görög Étterem
Gyradiko Görög Étterem
 • Budapest
 • III. kerület
Pünkösdfürdői Strandfürdő
Pünkösdfürdői Strandfürdő
 • Budapest
 • III. kerület
Szépségszalon Óbuda
Szépségszalon Óbuda
 • Budapest
 • III. kerület
Araamu Travel Utazási Iroda
Araamu Travel Utazási Iroda
 • Budapest
 • III. kerület

Szállást online? Gyorsan és egyszerűen!
Pontos cím, geokód, térkép
1039 Budapest III. kerület, Pünkösdfürdői-gát, a Duna parton - Budapest, Királyok útja 272.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket