Nagykanizsa - látnivalók, programok, események, fesztiválok!
Nagykanizsa - látnivalók, programok, események, fesztiválok!
Vital Hotel Zalakaros - Élvezze Magyarország egy főre jutó legnagyobb wellness részlegét!
Vital Hotel Zalakaros - Élvezze Magyarország egy főre jutó legnagyobb wellness részlegét!

Tavasz a kultúrában, kultúra a tavaszban... Művészet nélkül lehet élni, de nem érdemes. Ezért mi meg sem próbáljuk. Sőt! 1993 óta a Tavaszi Művészeti Fesztiválon minden esztendőben lehetőséget adunk a bemutatkozásra a legizgalmasabb hazai és külföldi előadóknak, együtteseknek és társulatoknak. Nagykanizsa tavaszköszöntő programsorozata évről évre mind több és több színvonalas népzenei és jazz produkció élményével gazdagítja közönségét.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Programok

Március 19. (hétfő) 19 óra – HSMK
„MEGIDÉZETT KÁRPÁTALJA” – a Magyar Állami Népi Együttes műsora
Belépődíj: I. helyár: 3 000 Ft, II. helyár: 2500 Ft
Minden kultúra a saját lelkét őrzi és éli kicsiben, de benne van sejtjeiben az egyetemes emberi kultúrához való tartozás öröksége is. Ennek az örökségnek a része az elfogadás, a szolidaritás, az együtt élő népek viszonyának egymás mellé rendelése, és nem hierarchiába rendezése. „Az, aki szeretni tudja azt, ami az övé – szabad, és mentes a birtoklás minden görcsétől, kielégíthetetlen éhétől-szomjától” – valljuk Pilinszky Jánossal együtt.
A Megidézett Kárpátalja, Hágókon innen és túl című előadás a magyar színpadi néptáncművészet történetében először mutatja be egy antológia keretében a Keleti-Kárpátokban és annak előterében, Kárpátalján élő népek: magyarok, ukránok, ruszinok, huculok, románok, cigányok, zsidók sokszínű és gazdag tradicionális kultúráját. Felmutatva mindazt, ami e népek hagyományaiban közös nemzeti sajátosság. A hangsúlyt azonban a közös gyökerekre helyezve, szemléletesen érzékeltetve mutatja be a közös történelmi múltból származó törvényszerű hasonlóságokat.

Március 20. (kedd) 19 óra – HSMK
Nyikolaj Vasziljevics Gogol: EGY ŐRÜLT NAPLÓJA
Főszerepben: Keresztes Tamás
Axentyij Ivanovics Popriscsin: Keresztes Tamás
Rendező: Bodó Viktor
Belépődíj: 2 500 Ft
Az Egy őrült naplója új változatának szövegkönyve több fordítás és az eredeti orosz példány összevetésével készült. Keresztes Tamás mellett az előadás másik fontos „szereplője”, a környezetet és atmoszférát megteremtő loop lesz, amelynek segítségével élőben születik meg az előadás zenéje. Mi vagyunk őrültek, vagy a világ őrült meg körülöttünk? – erről is szól Gogol 1834-ben játszódó története, és a kérdés most, 2018-ban is ugyanolyan aktuális.
Az előadás a Katona József Színház, a FÜGE, a MASZK Egyesület (Szeged) és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.

Március 22. (csütörtök) 19 óra – Móricz Zsigmond Művelődési Ház
GERSWIN EST – Karosi Júlia Quartet
A fellépő művészek: Karosi Júlia – ének, Tálas Áron – zongora, Fonay Tibor – nagybőgő, Varga Bendegúz – dob
Belépődíj: 1 000 Ft
A rendezvény támogatója: NKA – Hangfoglaló
“Egyik legkedvesebb zeneszerzőm, George Gershwin dalai régóta meghatározóak számomra, hiszen rajtuk keresztül kezdtem jazz zenével foglalkozni. Az ő világa hidat képez a klasszikus zene és a jazz között, s ebben a világban rendkívül otthonosan érzem magam.” – vallja Karosi Júlia énekesnő, aki Várhatok még címmel állította össze Gershwin-estjét. Ez a koncert azért is különösen fontos most, 2018-ban, mert az idén ünnepeljük Gershwin születésének a 120. évfordulóját.
A koncert hangulata a Broadway show-k világát idézi, ugyanakkor a dalok Fenyvesi Márton új hangszerelésében és hangzásvilágukban egyediek, modernek, különlegesek. Akik jól ismerik az esten fölcsendülő Gershwin-dalokat, azok számára is tartogatnak ezek izgalmas meglepetéseket.

Március 23. (péntek) 17. óra – HSMK
„FOLTON INNEN, FOLTON TÚL” a Kanizsa Folt tagjainak kiállítása
Megtekinthető: április 15-ig
Kiállítók: Bogárné Kovács Magdolna, Horváthné Saskői Jolán, Pintér Lászlóné, Gazdag Istvánné, Varga Lászlóné, Molnár Sándorné, Iváncsics Jánosné, Pénzes Lászlóné,  Szabó Dezsőné
A Kanizsa Folt csoport 2001-ben alakult a Hevesi Sándor Művelődési Központban. Jelenleg 9 fővel működik. A foltvarrás korunk kézimunkája, mert a "hulladék" értő kezekben értékesebb lehet, mint a készen vett dolgok. A foltvarrással készült munkák elvarázsolnak minket a színek és a formák csodálatos világával, nagyon sok élményt és jó kikapcsolódást nyújt az alkotónak, hiszen néhány színes anyagdarabbal szemet gyönyörködtető munkák hozhatók létre. Figyelem, kitartás, pontosság és kreativitás szükségeltetik hozzá.

Március 24. (szombat) 18 óra – Medgyaszay Ház
„VENDÉGSÉGBEN A KANIZSA  BIG BAND-NÉL„
Vendég: Pecze Zsófia - ének, Pecze Balázs – trombita
Belépődíj: 1 000 Ft
A Kanizsa Big Band 2005 januárjában alakult a nagykanizsai Farkas Ferenc Művészeti Iskola tanárainak kezdeményezésére. Céljaik közt szerepel, hogy megismertessék és megszerettessék növendékeinkkel a big band muzsikát. A zenekar soraiban az iskola tanárai mellett jelenlegi és egykori zeneiskolai tanulók szerepelnek. Az együttes „A” kategóriás arany minősítést szerzett 2011-ben, melyet 2013-ban megújított.

Március 26. (hétfő) 19 óra – Medgyaszay Ház
„A LANTOK EURÓPAI VÁNDORÚTJA” – Reneszánsz és barokk lantmuzsika. Kónya István lantművész koncertje Belépődíj: 1 500 Ft
Kónya István lantművész a Hágai Királyi Konzervatórium barokk tanszakán tanult. Kamarazenei diplomáját is ugyanitt szerezte. Az első magyar lantművész, aki lantdiplomával rendelkezik. Szólistaként, kísérőként és különböző zenekarok tagjaként Európa számos országában koncertezik.
1993 óta rendszeresen tanít lantot régi zene kurzusokon. Számos rádió és televízió műsor és hanglemezfelvétel közreműködője. Eddig két szóló albuma jelent meg. A „Három évszázad lantmuzsikája” zenetörténeti áttekintést ad a hangszer európai történetéről, reneszánsz és barokk lantművek válogatásán keresztül, a másik „S.L. Weisz: Barokk Lantszvitek” lemeze a lanttörténet legnagyobb szabású játékos komponistáját és a barokk lantot elsőként mutatja be a hazai közönségnek.
„Budavári Lantestek” című koncertsorozatában mintegy félszáz hangversenyt adott a Budapesti Történeti Múzeum Gótikus Termében.

Március 27. (kedd) 19 óra – HSMK
Mohácsi István- Mohácsi János: A FALU ROSSZA – népszínmű (Weöres Sándor Színház, Szombathely)
Belépődíj: 4 000 Ft
Szereplők: Bányai Kelemen Barna, Bánfalvi Eszter, Gonda Kata, Matusek Attila, Hartai Petra, Kenderes Csaba, Trokán Péter, Szerémi Zoltán. Rendező: Mohácsi János
Kinek nem jutott még eszébe, hogy szerelemből, gyűlöletből, vagy végtelen elkeseredettségből véget vessen ennek az egésznek? Az se baj, ha ez másnak a végét jelenti, csak történjen már valami. Göndör Sándor, a falu rossza is eljut a valami végére, amikor halálosan és reménytelenül beleszeret a falu bírójának a leányába. És ha a harag rossz tanácsadó, akkor Göndör ezerszer rosszabb tanácsadót választ magának: a teremtés leggonoszabb bakterét, akit egyenesen Gonosz Pistának hívnak. De hiába minden fondorlat, az életből tudjuk, hogy mindig minden jóra fordul, hiszen a szerelmes férfinak is eljön végzete: a szerelmes nő.

Március 28. (szerda) 19 óra – HSMK
Ray Cooney: CSALÁD ELLEN NINCS ORVOSSÁG – vígjáték (Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg)
Belépődíj: 4 000 Ft
Szereplők: Besenczi Árpád, Kiss Ernő, Mihály Péter, Debrei Zsuzsa, Kovács Olga
Rendező: Besenczi Árpád
A helyszín London egyik elegáns kórháza, ahol a világ minden tájáról odasereglett neurológusok konferencián vesznek részt. A nyitó előadást Dr. Mortimore tartja, akihez váratlanul betoppan tizennyolc évvel ezelőtti szeretője, Tate nővér, ráadásul ennek a titkos viszonynak a "gyümölcse", Leslie is. A főorvos szorult helyzetbe kerül, s nem lévén más választása, kollégáját, a kissé kétbalkezes Dr. Bonneyt kéri meg arra, hogy ideiglenesen vállalja az apaságot.
Innentől kezdve aztán az események szédítő tempóban követik egymást.

Kapcsolódó időpontok

2018.09.07. - 2018.09.27. Nagykanizsa kiállítások 2018
A VONYARCVASHEGYI BALATON ART ALKOTÓKÖZÖSSÉG TAGJAINAK KIÁLLÍTÁSA
2018.09.27. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
SENTIMENTS – festmények, grafikák, iparművészeti munkák. Bognár Angéla bőr kiegészítő és kötöttanyag tervező kiállításának megnyitója
2018.09.27. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.09.27. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.09.27. - 2018.10.18. Nagykanizsa kiállítások 2018
SENTIMENTS – festmények, grafikák, iparművészeti munkák. Bognár Angéla bőr kiegészítő és kötöttanyag tervező kiállítása
2018.09.28. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
BACSÓ KRISTÓF TRIAD
2018.09.28. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
A SZÍV VILÁGNAPJA
2018.09.28. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
ÉRZELMEINK – Tihanyi Károly szocioportré fotóinak kiállítása
2018.09.28. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
„A HŰTLEN, A MEGCSALT ÉS A SZERETŐ” – A szerelmi háromszög pszichológiája - Gelsei Bernadett pszichológus könyvbemutatója
2018.09.28. - 2018.10.25. Nagykanizsa kiállítások 2018
ÉRZELMEINK – Tihanyi Károly szocioportré fotóinak kiállítása
2018.09.28. 19:30 Nagykanizsai koncertek 2018
BACSÓ KRISTÓF TRIAD
2018.09.29. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
HOL VOLT, HOL NEM VOLT… – Budai Ilona mesemondó, népdalénekes előadása
2018.09.29. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Kézműves játszóház
2018.09.29. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Kézműves játszóház
2018.09.29. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ ÉS TÁNCHÁZ VAJDA MARGITTAL
2018.09.29. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ ÉS TÁNCHÁZ VAJDA MARGITTAL
2018.09.29. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
HOL VOLT, HOL NEM VOLT… – Budai Ilona mesemondó, népdalénekes előadása
2018.09.12. - 2018.09.30. Nagykanizsa kiállítások 2018
PLAKETTEK NAGYKANIZSA ÉLETÉBŐL (MÚLTJÁBÓL) – a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Nagykanizsai Csoportjának kiállítása
2018.09.30. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
CSALÁDI TÚRANAP – KALANDOZÁS A CSÓ-TÓ KÖRÜL
2018.10.01. - 2018.10.06. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
„IDŐSEKÉRT NAGYKANIZSÁN” ÜNNEPI HÉT
2018.10.02. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
A NAGYKANIZSAI SZIMFONIKUS ZENEKAR HANGVERSENYE A ZENE VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL
2018.10.02. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
A NAGYKANIZSAI SZIMFONIKUS ZENEKAR HANGVERSENYE A ZENE VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL
2018.10.03. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
IDŐSEK NAPJA – Bajcsa
2018.10.04. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.10.04. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.10.04. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
IDŐSEK NAPJA – Kiskanizsa
2018.10.05. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
ÜNNEPI EMLÉKMŰSOR AZ ARADI VÉRTANÚK TISZTELETÉRE
2018.10.05. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Gémkapocs társasjáték klub
2018.10.05. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Gémkapocs társasjáték klub
2018.10.06. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Aprók tánca - néptánc 6-8 éveseknek
2018.10.06. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Aprók tánca - néptánc 6-8 éveseknek
2018.10.06. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
BAJCSAI DARTS OPEN
2018.10.09. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
THÚRY GYÖRGY ÉS KORA – tudományos emlékülés a Thúry György Múzeum szervezésében, a Thúry György-emlékévhez kapcsolódva
2018.10.09. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
GAZDAGMAMI WORKSHOP VÁLLALKOZÓKNAK, VAGY VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰEKNEK
2018.10.10. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
SÉTA A MELLRÁK ELLEN!
2018.10.11. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
RETRO KÁVÉHÁZI ESTÉK: „Jó lenne 120 évig élni” – Nádas György & Molnár György Lyra díjas harmonika művész élőzenés nosztalgia műsora
2018.10.11. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.10.11. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
„A KŐRÖSI 50 ÉVE KÉPEKBEN” – dokumentumkiállítás megnyitó
2018.10.11. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.10.11. - 2018.10.25. Nagykanizsa kiállítások 2018
„A KŐRÖSI 50 ÉVE KÉPEKBEN” – dokumentumkiállítás
2018.10.11. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
RETRO KÁVÉHÁZI ESTÉK: „Jó lenne 120 évig élni” – Nádas György & Molnár György Lyra díjas harmonika művész élőzenés nosztalgia műsora
2018.10.12. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
AZ ORFEUM VÁNDORSZÍNPAD SZÜRETI OPERETT GÁLÁJA
2018.10.12. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
AZ ORFEUM VÁNDORSZÍNPAD SZÜRETI OPERETT GÁLÁJA
2018.10.13. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Magic Show II. - Bűvész és Illúzió Show - Nagykanizsa
2018.10.13. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Aprók tánca - néptánc 6-8 éveseknek
2018.10.13. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
MAGIC SHOW – BŰVÉSZ ÉS ILLÚZIÓ SHOW
2018.10.13. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Aprók tánca - néptánc 6-8 éveseknek
2018.10.17. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Dumaszínház: VÁLOGATOTT TÖRTÉNETEK - Mogács Dániel önálló estje
2018.10.17. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
PAPP FERENC „CARTE MAXIMUM” gyűjteményének bemutatása - megnyitó
2018.10.17. - 2018.11.06. Nagykanizsa kiállítások 2018
PAPP FERENC „CARTE MAXIMUM” gyűjteményének bemutatása
2018.10.17. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Dumaszínház: VÁLOGATOTT TÖRTÉNETEK - Mogács Dániel önálló estje
2018.10.18. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Gyermekszínházi sorozat: KISGÖMBŐC, AVAGY A TULIPÁNOS LÁDA REJTÉLYE - A Marica Produkció előadása
2018.10.18. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.10.18. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
ÁLLÁSBÖRZE – álláskeresők és foglalkoztatók részvételével
2018.10.18. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
FORDULAT: A VÁLTOZÁS KULCSA – Pál Ferenc előadása
2018.10.18. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
LIBIKÓKA – Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódium estje
2018.10.18. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.10.18. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Gyermekszínházi sorozat: KISGÖMBŐC, AVAGY A TULIPÁNOS LÁDA REJTÉLYE - A Marica Produkció előadása
2018.10.19. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Jazz Klub: SÜLE LÁSZLÓ – BORBÉLY MIHÁLY DUÓ
2018.10.19. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Gémkapocs társasjáték klub
2018.10.19. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Gémkapocs társasjáték klub
2018.10.19. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Filharmónia – Fortissimo bérlet: ÓBUDAI DANUBIA ZENEKAR
2018.10.19. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
Jazz Klub: SÜLE LÁSZLÓ – BORBÉLY MIHÁLY DUÓ
2018.10.19. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
FORTISSIMO BÉRLET 2018/2019: Óbudai Danubia Zenekar
2018.10.20. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
CSALÁDI JÁTSZÓ- TÁNCHÁZ
2018.10.20. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
GYERMEK AGYKONTROLL TANFOLYAM (tanulási módszerek, stresszoldó technikák)
2018.10.20. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Aprók tánca - néptánc 6-8 éveseknek
2018.10.20. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
GYERMEK AGYKONTROLL TANFOLYAM (tanulási módszerek, stresszoldó technikák)
2018.10.20. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Aprók tánca - néptánc 6-8 éveseknek
2018.10.20. 16:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
CSALÁDI JÁTSZÓ- TÁNCHÁZ: Kerekítő foglalkozás
2018.10.20. 17:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
CSALÁDI JÁTSZÓ- TÁNCHÁZ: Gyermek táncház a Bojtár Népzenei együttessel
2018.10.20. 18:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
CSALÁDI JÁTSZÓ- TÁNCHÁZ: Kézműves foglalkozás
2018.10.23. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
ÜNNEPI EMLÉKMŰSOR AZ 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC 62. ÉVFORDULÓJA TISZTELETÉRE
2018.10.24. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
A ZALA SZIMFONIKUSOK KONCERTJE
2018.10.24. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Világjárók Klubja: JAPÁN, A KELETI SZIGETORSZÁG – Kálovics Ferenc vetített képes úti élmény-beszámolója
2018.10.24. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
A ZALA SZIMFONIKUSOK KONCERTJE
2018.10.25. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Vajda Katalin: ANCONAI SZERELMESEK – zenés komédia (Veres1 Színház) - Bródy bérlet
2018.10.25. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.10.25. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.10.25. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Vajda Katalin: ANCONAI SZERELMESEK – zenés komédia (Veres1 Színház) - Bródy bérlet
2018.10.26. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
BERECZKI ZOLTÁN AKUSZTIKUS KONCERT
2018.10.26. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
HADTÖRTÉNELMI ESTÉK - Filmvetítés: A régi fény ragyogjon – Szigetvár, 1566 (2018)
2018.10.26. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
BERECZKI ZOLTÁN AKUSZTIKUS KONCERT
2018.10.27. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Aprók tánca - néptánc 6-8 éveseknek
2018.10.27. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
BORIBON CICÁJA – zenés bábelőadás a Nefelejcs Bábszínház előadásában
2018.10.27. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
GYERMEK AGYKONTROLL TANFOLYAM (tanulási módszerek, stresszoldó technikák)
2018.10.27. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Aprók tánca - néptánc 6-8 éveseknek
2018.10.27. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
GYERMEK AGYKONTROLL TANFOLYAM (tanulási módszerek, stresszoldó technikák)
2018.10.27. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
BORIBON CICÁJA – zenés bábelőadás a Nefelejcs Bábszínház előadásában
2018.11.12. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
John Kander – Fred Ebb – Joseph Stein: ZORBA, A GÖRÖG – musical (Spirit Színház) - Rátkai bérlet
2018.11.12. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
John Kander – Fred Ebb – Joseph Stein: ZORBA, A GÖRÖG – musical (Spirit Színház) - Rátkai bérlet
2018.11.19. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Tom Schulman: HOLT KÖLTŐK TÁRSASÁGA – dráma (Veszprémi Petőfi Színház) - Hevesi bérlet
2018.11.19. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Tom Schulman: HOLT KÖLTŐK TÁRSASÁGA – dráma (Veszprémi Petőfi Színház) - Hevesi bérlet
2018.11.20. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Eric Assous: BOLDOGSÁG – vígjáték (József Attila Színház) - Bródy bérlet
2018.11.20. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Eric Assous: BOLDOGSÁG – vígjáték (József Attila Színház) - Bródy bérlet
2018.12.03. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
FORTISSIMO BÉRLET 2018/2019: Puccini - Bohémélet
2018.12.16. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Csak Musical! Janza Kata és Dolhai Attila karácsonyi koncertje
2018.12.16. 18:00 Nagykanizsai koncertek 2018
Csak Musical! Janza Kata és Dolhai Attila karácsonyi koncertje
2018.01.01. - 2018.12.31. Terembérlés Nagykanizsán akár 250 főig
2018.01.01. - 2018.12.31. Esküvő helyszín Nagykanizsán
2019.01.29. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
FORTISSIMO BÉRLET 2018/2019: Boros Misi szólóest
2019.03.21. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018
FORTISSIMO BÉRLET 2018/2019: Savaria Szimfonikus Zenekar

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL
-IG
Tavaszi Művészeti Fesztivál 2018 Nagykanizsa

fesztivál

Programajánlat

Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
  • Nagykanizsa
2018. szeptember 27.
Nagykanizsa kiállítások 2018
Nagykanizsa kiállítások 2018
  • Nagykanizsa
2018. szeptember 7 - 27.
Nagykanizsai koncertek 2018
Nagykanizsai koncertek 2018
  • Nagykanizsa
2018. szeptember 28. 19:30
Nagykanizsa színházi előadások 2018
Nagykanizsa színházi előadások 2018
  • Nagykanizsa
2018. október 17. 19:00
Esküvő helyszín Nagykanizsán
Esküvő helyszín Nagykanizsán
  • Nagykanizsa
2018.01.01. - 12.31.

Legjobb élmények

Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Hívjuk és várjuk Velembe az őszi gesztenye napokra.
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Behajtási ünnep a Hortobágyon
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
Darufesztivál a Hortobágyon
Ki korán kel, halat lel! Horgászat a Tisza-tónál
11012
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket