Nagykanizsa - látnivalók, programok, események, fesztiválok!
Nagykanizsa - látnivalók, programok, események, fesztiválok!
Vital Hotel Zalakaros - Élvezze Magyarország egy főre jutó legnagyobb wellness részlegét!
Vital Hotel Zalakaros - Élvezze Magyarország egy főre jutó legnagyobb wellness részlegét!

Tavaszi Művészeti Fesztivál 2018 Nagykanizsa


Tavasz a kultúrában, kultúra a tavaszban... Művészet nélkül lehet élni, de nem érdemes. Ezért mi meg sem próbáljuk. Sőt! 1993 óta a Tavaszi Művészeti Fesztiválon minden esztendőben lehetőséget adunk a bemutatkozásra a legizgalmasabb hazai és külföldi előadóknak, együtteseknek és társulatoknak. Nagykanizsa tavaszköszöntő programsorozata évről évre mind több és több színvonalas népzenei és jazz produkció élményével gazdagítja közönségét.

Tavaszi Művészeti Fesztivál 2018 Nagykanizsa

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Programok

Március 19. (hétfő) 19 óra – HSMK
„MEGIDÉZETT KÁRPÁTALJA” – a Magyar Állami Népi Együttes műsora
Belépődíj: I. helyár: 3 000 Ft, II. helyár: 2500 Ft
Minden kultúra a saját lelkét őrzi és éli kicsiben, de benne van sejtjeiben az egyetemes emberi kultúrához való tartozás öröksége is. Ennek az örökségnek a része az elfogadás, a szolidaritás, az együtt élő népek viszonyának egymás mellé rendelése, és nem hierarchiába rendezése. „Az, aki szeretni tudja azt, ami az övé – szabad, és mentes a birtoklás minden görcsétől, kielégíthetetlen éhétől-szomjától” – valljuk Pilinszky Jánossal együtt.
A Megidézett Kárpátalja, Hágókon innen és túl című előadás a magyar színpadi néptáncművészet történetében először mutatja be egy antológia keretében a Keleti-Kárpátokban és annak előterében, Kárpátalján élő népek: magyarok, ukránok, ruszinok, huculok, románok, cigányok, zsidók sokszínű és gazdag tradicionális kultúráját. Felmutatva mindazt, ami e népek hagyományaiban közös nemzeti sajátosság. A hangsúlyt azonban a közös gyökerekre helyezve, szemléletesen érzékeltetve mutatja be a közös történelmi múltból származó törvényszerű hasonlóságokat.

Március 20. (kedd) 19 óra – HSMK
Nyikolaj Vasziljevics Gogol: EGY ŐRÜLT NAPLÓJA
Főszerepben: Keresztes Tamás
Axentyij Ivanovics Popriscsin: Keresztes Tamás
Rendező: Bodó Viktor
Belépődíj: 2 500 Ft
Az Egy őrült naplója új változatának szövegkönyve több fordítás és az eredeti orosz példány összevetésével készült. Keresztes Tamás mellett az előadás másik fontos „szereplője”, a környezetet és atmoszférát megteremtő loop lesz, amelynek segítségével élőben születik meg az előadás zenéje. Mi vagyunk őrültek, vagy a világ őrült meg körülöttünk? – erről is szól Gogol 1834-ben játszódó története, és a kérdés most, 2018-ban is ugyanolyan aktuális.
Az előadás a Katona József Színház, a FÜGE, a MASZK Egyesület (Szeged) és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.

Március 22. (csütörtök) 19 óra – Móricz Zsigmond Művelődési Ház
GERSWIN EST – Karosi Júlia Quartet
A fellépő művészek: Karosi Júlia – ének, Tálas Áron – zongora, Fonay Tibor – nagybőgő, Varga Bendegúz – dob
Belépődíj: 1 000 Ft
A rendezvény támogatója: NKA – Hangfoglaló
“Egyik legkedvesebb zeneszerzőm, George Gershwin dalai régóta meghatározóak számomra, hiszen rajtuk keresztül kezdtem jazz zenével foglalkozni. Az ő világa hidat képez a klasszikus zene és a jazz között, s ebben a világban rendkívül otthonosan érzem magam.” – vallja Karosi Júlia énekesnő, aki Várhatok még címmel állította össze Gershwin-estjét. Ez a koncert azért is különösen fontos most, 2018-ban, mert az idén ünnepeljük Gershwin születésének a 120. évfordulóját.
A koncert hangulata a Broadway show-k világát idézi, ugyanakkor a dalok Fenyvesi Márton új hangszerelésében és hangzásvilágukban egyediek, modernek, különlegesek. Akik jól ismerik az esten fölcsendülő Gershwin-dalokat, azok számára is tartogatnak ezek izgalmas meglepetéseket.

Március 23. (péntek) 17. óra – HSMK
„FOLTON INNEN, FOLTON TÚL” a Kanizsa Folt tagjainak kiállítása
Megtekinthető: április 15-ig
Kiállítók: Bogárné Kovács Magdolna, Horváthné Saskői Jolán, Pintér Lászlóné, Gazdag Istvánné, Varga Lászlóné, Molnár Sándorné, Iváncsics Jánosné, Pénzes Lászlóné,  Szabó Dezsőné
A Kanizsa Folt csoport 2001-ben alakult a Hevesi Sándor Művelődési Központban. Jelenleg 9 fővel működik. A foltvarrás korunk kézimunkája, mert a "hulladék" értő kezekben értékesebb lehet, mint a készen vett dolgok. A foltvarrással készült munkák elvarázsolnak minket a színek és a formák csodálatos világával, nagyon sok élményt és jó kikapcsolódást nyújt az alkotónak, hiszen néhány színes anyagdarabbal szemet gyönyörködtető munkák hozhatók létre. Figyelem, kitartás, pontosság és kreativitás szükségeltetik hozzá.

Március 24. (szombat) 18 óra – Medgyaszay Ház
„VENDÉGSÉGBEN A KANIZSA  BIG BAND-NÉL„
Vendég: Pecze Zsófia - ének, Pecze Balázs – trombita
Belépődíj: 1 000 Ft
A Kanizsa Big Band 2005 januárjában alakult a nagykanizsai Farkas Ferenc Művészeti Iskola tanárainak kezdeményezésére. Céljaik közt szerepel, hogy megismertessék és megszerettessék növendékeinkkel a big band muzsikát. A zenekar soraiban az iskola tanárai mellett jelenlegi és egykori zeneiskolai tanulók szerepelnek. Az együttes „A” kategóriás arany minősítést szerzett 2011-ben, melyet 2013-ban megújított.

Március 26. (hétfő) 19 óra – Medgyaszay Ház
„A LANTOK EURÓPAI VÁNDORÚTJA” – Reneszánsz és barokk lantmuzsika. Kónya István lantművész koncertje Belépődíj: 1 500 Ft
Kónya István lantművész a Hágai Királyi Konzervatórium barokk tanszakán tanult. Kamarazenei diplomáját is ugyanitt szerezte. Az első magyar lantművész, aki lantdiplomával rendelkezik. Szólistaként, kísérőként és különböző zenekarok tagjaként Európa számos országában koncertezik.
1993 óta rendszeresen tanít lantot régi zene kurzusokon. Számos rádió és televízió műsor és hanglemezfelvétel közreműködője. Eddig két szóló albuma jelent meg. A „Három évszázad lantmuzsikája” zenetörténeti áttekintést ad a hangszer európai történetéről, reneszánsz és barokk lantművek válogatásán keresztül, a másik „S.L. Weisz: Barokk Lantszvitek” lemeze a lanttörténet legnagyobb szabású játékos komponistáját és a barokk lantot elsőként mutatja be a hazai közönségnek.
„Budavári Lantestek” című koncertsorozatában mintegy félszáz hangversenyt adott a Budapesti Történeti Múzeum Gótikus Termében.

Március 27. (kedd) 19 óra – HSMK
Mohácsi István- Mohácsi János: A FALU ROSSZA – népszínmű (Weöres Sándor Színház, Szombathely)
Belépődíj: 4 000 Ft
Szereplők: Bányai Kelemen Barna, Bánfalvi Eszter, Gonda Kata, Matusek Attila, Hartai Petra, Kenderes Csaba, Trokán Péter, Szerémi Zoltán. Rendező: Mohácsi János
Kinek nem jutott még eszébe, hogy szerelemből, gyűlöletből, vagy végtelen elkeseredettségből véget vessen ennek az egésznek? Az se baj, ha ez másnak a végét jelenti, csak történjen már valami. Göndör Sándor, a falu rossza is eljut a valami végére, amikor halálosan és reménytelenül beleszeret a falu bírójának a leányába. És ha a harag rossz tanácsadó, akkor Göndör ezerszer rosszabb tanácsadót választ magának: a teremtés leggonoszabb bakterét, akit egyenesen Gonosz Pistának hívnak. De hiába minden fondorlat, az életből tudjuk, hogy mindig minden jóra fordul, hiszen a szerelmes férfinak is eljön végzete: a szerelmes nő.

Március 28. (szerda) 19 óra – HSMK
Ray Cooney: CSALÁD ELLEN NINCS ORVOSSÁG – vígjáték (Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg)
Belépődíj: 4 000 Ft
Szereplők: Besenczi Árpád, Kiss Ernő, Mihály Péter, Debrei Zsuzsa, Kovács Olga
Rendező: Besenczi Árpád
A helyszín London egyik elegáns kórháza, ahol a világ minden tájáról odasereglett neurológusok konferencián vesznek részt. A nyitó előadást Dr. Mortimore tartja, akihez váratlanul betoppan tizennyolc évvel ezelőtti szeretője, Tate nővér, ráadásul ennek a titkos viszonynak a "gyümölcse", Leslie is. A főorvos szorult helyzetbe kerül, s nem lévén más választása, kollégáját, a kissé kétbalkezes Dr. Bonneyt kéri meg arra, hogy ideiglenesen vállalja az apaságot.
Innentől kezdve aztán az események szédítő tempóban követik egymást.

Kapcsolódó időpontok

2018.11.21. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.11.21. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
BERIOZKA – HUNGARIAN TOUR 2018
2018.11.21. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
„VÁMBÉRY ÁRMIN NYOMÁBAN A SELYEM ÚTON…” - Kalandozó Kanizsaiak - Szenczi Jánosné előadása
2018.11.21. 16:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.11.22. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Színház - Hevesi bérlet: Tom Schulman: HOLT KÖLTŐK TÁRSASÁGA – dráma (Veszprémi Petőfi Színház)
2018.11.22. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.11.22. 10:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.11.22. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Színház - Hevesi bérlet: Tom Schulman: HOLT KÖLTŐK TÁRSASÁGA – dráma (Veszprémi Petőfi Színház)
2018.11.23. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
A MÓRICZ ZSIGMOND MŰVELŐDÉSI HÁZ 90 ÉVES JUBILEUMI RENDEZVÉNYE
2018.11.23. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Gémkapocs társasjáték klub
2018.11.23. 17:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Gémkapocs társasjáték klub
2018.11.24. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
ALAPÍTVÁNYI KONCERT
2018.11.24. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KODZSUGUKILA A BOSZORKÁNY – a Kabóca Bábszínház előadása
2018.11.24. 16:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
ALAPÍTVÁNYI KONCERT
2018.11.24. 17:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KODZSUGUKILA A BOSZORKÁNY – a Kabóca Bábszínház előadása
2018.11.24. 17:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
KODZSUGUKILA A BOSZORKÁNY – a Kabóca Bábszínház előadása
2018.11.26. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
GYÓGYNÖVÉNYEK TERMESZTÉSE, FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI ÉS TEÁK KÉSZÍTÉSE - Halasiné Sziva Marianna előadása
2018.11.28. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.11.28. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Retro Kávéházi Esték: FEKETE LAKKCIPŐK - Komár László emlékzenekar koncertje
2018.11.28. Nagykanizsai koncertek 2018/2019
Retro Kávéházi Esték: FEKETE LAKKCIPŐK - Komár László emlékzenekar koncertje
2018.11.28. 16:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.11.13. - 2018.11.30. Nagykanizsa kiállítások 2018
BAKOSNÉ CSABA ÁGNES „CIPELLŐK ÉS BAKANCSOK” gyűjteményének bemutatása
2018.11.29. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.11.29. 10:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.11.03. - 2018.11.30. Nagykanizsa kiállítások 2018
35. Életünk Országos Fotópályázat kiállítása
2018.11.09. - 2018.11.30. Nagykanizsa kiállítások 2018
„ARCAIM” – Süle Györgyi kerámiáinak bemutatása
2018.11.30. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
BEST OF BROADWAY – énekes, táncos showműsor
2018.11.30. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
MESEVARÁZS - énekes-táncos mesejáték (a Mirage Színház előadása)
2018.11.30. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
MIÉRT JÓGÁZZON A GYERMEKEM? – Előadás és bemutató
2018.11.30. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Gémkapocs társasjáték klub
2018.11.30. 14:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
MESEVARÁZS - énekes-táncos mesejáték (a Mirage Színház előadása)
2018.11.30. 17:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Gémkapocs társasjáték klub
2018.12.01. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
FIESTA CUBANA - a HABANA SOCIAL CLUB előadása
2018.12.01. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
`NIGHT OF THE WITCHERY`- alternatív metál koncertek
2018.12.01. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
MIÉRT NEM MŰKÖDIK A `SZÁZSZOR MEGMONDTAM?` - A sikeres nevelés kulcsa: az érzelmi intelligencia fejlesztése – Dr. Uzsalyné Pécsi Rita előadása
2018.12.01. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KÉZMŰVES JÁTSZÓHÁZ – ADVENTI DEKORÁCIÓ KÉSZÍTÉS, POZITÍVITI TÁRSASJÁTÉK
2018.12.01. 15:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KÉZMŰVES JÁTSZÓHÁZ – ADVENTI DEKORÁCIÓ KÉSZÍTÉS, POZITÍVITI TÁRSASJÁTÉK
2018.12.01. 20:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
`NIGHT OF THE WITCHERY`- alternatív metál koncertek - Komor Romok – Szombathely
2018.12.01. 21:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
`NIGHT OF THE WITCHERY`- alternatív metál koncertek - Feretrum – Nagykanizsa
2018.12.01. 22:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
`NIGHT OF THE WITCHERY`- alternatív metál koncertek - 22 óra Türböwitch – Budapest
2018.12.03. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
FORTISSIMO BÉRLET - G. PUCCINI: TOSCA
2018.12.03. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS – ünnepváró kreatív kézműves foglalkozás
2018.12.03. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
FORTISSIMO BÉRLET - G. PUCCINI: TOSCA
2018.12.04. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Hans Christian Andersen (átirat): A KIS GYUFAÁRUS LÁNY
2018.12.04. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
„Az én hobbim” sorozat keretében: „FÖLDANGYALOK” címmel Vörösné Pázmándi Ibolya kerámiáinak bemutatása
2018.12.04. - 2018.12.21. Nagykanizsa kiállítások 2018
„Az én hobbim” sorozat keretében: „FÖLDANGYALOK” címmel Vörösné Pázmándi Ibolya kerámiáinak bemutatása
2018.12.04. 14:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Hans Christian Andersen (átirat): A KIS GYUFAÁRUS LÁNY
2018.12.04. 14:30 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Hans Christian Andersen (átirat): A KIS GYUFAÁRUS LÁNY
2018.12.05. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
FELVIDÉKI KALANDOZÁSOK – vetített képes útiélmény-beszámoló
2018.12.05. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.12.05. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
PÖTTÖM-PARTI A MIKULÁSSAL (1-6 éves korig)
2018.12.05. 16:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.12.05. 18:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
PÖTTÖM-PARTI A MIKULÁSSAL (1-6 éves korig)
2018.12.06. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.12.06. 10:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.12.07. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
HADTÖRTÉNETI ESTEK: Magyar szerepvállalás és a magyar katonák helytállása a Nagy Háborúban
2018.12.07. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Gémkapocs társasjáték klub
2018.12.07. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
TÉL-CSEND-HÓ – a Kanizsai Képző- és Iparművészek Egyesületének kiállításmegnyitója
2018.12.07. - 2019.01.15. Nagykanizsa kiállítások 2018
TÉL-CSEND-HÓ – a Kanizsai Képző- és Iparművészek Egyesületének kiállítása
2018.12.07. 17:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Gémkapocs társasjáték klub
2018.12.10. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
`MAGYARORSZÁGRÓL JÖTTEM` – Krégár (Radi) Hajnalka festő kiállításának megnyitója
2018.12.10. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Hans Christian Andersen (átirat): A KIS GYUFAÁRUS LÁNY
2018.12.10. - 2019.01.10. Nagykanizsa kiállítások 2018
`MAGYARORSZÁGRÓL JÖTTEM` – Krégár (Radi) Hajnalka festő kiállítása
2018.12.10. 14:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Hans Christian Andersen (átirat): A KIS GYUFAÁRUS LÁNY
2018.12.10. 14:30 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Hans Christian Andersen (átirat): A KIS GYUFAÁRUS LÁNY
2018.12.11. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Színház – Rátkai bérlet - Márton Gyula: CSINIBABA – zenés visszarévedés a ’60-as évekbe (Pannon Várszínház)
2018.12.11. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Színház – Rátkai bérlet - Márton Gyula: CSINIBABA – zenés visszarévedés a ’60-as évekbe (Pannon Várszínház)
2018.12.12. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.12.12. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Kalandozó Kanizsaiak: A HELY, AHOL NEM SZÜLETETT GYERMEK 1000 ÉVE – Markó Roland előadása
2018.12.12. - 2018.12.13. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Lindgren: HARISNYÁS PIPPI, AVAGY A VILÁG LEGERŐSEBB GYEREKE – zenés mesejáték
2018.12.12. 10:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Lindgren: HARISNYÁS PIPPI, AVAGY A VILÁG LEGERŐSEBB GYEREKE – zenés mesejáték - Mazsola bérlet
2018.12.12. 13:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Lindgren: HARISNYÁS PIPPI, AVAGY A VILÁG LEGERŐSEBB GYEREKE – zenés mesejáték - Hápi bérlet
2018.12.12. 14:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Lindgren: HARISNYÁS PIPPI, AVAGY A VILÁG LEGERŐSEBB GYEREKE – zenés mesejáték - Tapsi bérlet
2018.12.12. 16:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.12.13. Nagykanizsa színházi előadások 2018
Gyermekszínházi előadás: Az IGRICEK EGYÜTTES műsora
2018.12.13. Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Gyermekszínházi előadás: Az IGRICEK EGYÜTTES műsora
2018.12.13. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.12.13. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Gyermekszínházi előadás: Az IGRICEK EGYÜTTES műsora
2018.12.13. 10:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.12.13. 10:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Lindgren: HARISNYÁS PIPPI, AVAGY A VILÁG LEGERŐSEBB GYEREKE – zenés mesejáték - Vackor bérlet
2018.12.13. 14:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Lindgren: HARISNYÁS PIPPI, AVAGY A VILÁG LEGERŐSEBB GYEREKE – zenés mesejáték - Manó bérlet
2018.12.15. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
A SWANS BALETT- ÉS TÁNCISKOLA KARÁCSONYI GÁLAMŰSORA
2018.12.15. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
CSALÁDI JÁTSZÓ- TÁNCHÁZ
2018.12.15. 16:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
CSALÁDI JÁTSZÓ- TÁNCHÁZ
2018.12.16. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Csak Musical! Janza Kata és Dolhai Attila karácsonyi koncertje
2018.12.16. 18:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
Csak Musical! Janza Kata és Dolhai Attila karácsonyi koncertje
2018.12.17. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Színház – Hevesi bérlet - Sütő András: ADVENT A HARGITÁN – színjáték (Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg)
2018.12.17. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Színház – Hevesi bérlet - Sütő András: ADVENT A HARGITÁN – színjáték (Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg)
2018.12.19. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.12.19. 16:30 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – Ovimóka 4-7 éves gyerekeknek
2018.12.20. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.12.20. 10:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
KEREKÍTŐ – mondókás móka 0-3 éveseknek.
2018.12.21. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
JAZZ KARÁCSONY – a Kanizsa Big Band karácsonyi koncertje
2018.12.21. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Gémkapocs társasjáték klub
2018.12.21. 17:00 Nagykanizsa gyerekprogramok, gyermekfoglalkozások a Kanizsai Kulturális Központban
Gémkapocs társasjáték klub
2018.12.21. 18:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
JAZZ KARÁCSONY – a Kanizsa Big Band karácsonyi koncertje
2018.12.22. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
26. SZAN-DIA FITNESS GÁLA
2018.12.29. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
GENGSZTERKORZÓ - zenés revüshow (az Árnyszínház előadása)
2018.12.29. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
GENGSZTERKORZÓ - zenés revüshow (az Árnyszínház előadása)
2018.01.01. - 2018.12.31. Terembérlés Nagykanizsán akár 250 főig
2018.01.01. - 2018.12.31. Esküvő helyszín Nagykanizsán
2019.01.06. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
ÚJÉVI GÁLA – a Krátky István Zenei és Kulturális Egyesület szervezésében
2019.01.06. 18:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
ÚJÉVI GÁLA – a Krátky István Zenei és Kulturális Egyesület szervezésében
2019.01.09. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Dumaszínház Nagykanizsa: PÁLYATÉVESZTÉSI TANÁCSADÓ – Kőhalmi Zoltán új önálló estje
2019.01.09. 18:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Dumaszínház Nagykanizsa: PÁLYATÉVESZTÉSI TANÁCSADÓ – Kőhalmi Zoltán új önálló estje
2019.01.10. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
AZ ORFEUM VÁNDORSZÍNPAD ÚJÉVI GÁLÁJA - OPERETT MUSICAL SHOW
2019.01.10. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
AZ ORFEUM VÁNDORSZÍNPAD ÚJÉVI GÁLÁJA - OPERETT MUSICAL SHOW
2019.01.14. - 2019.01.15. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL ’45
2019.01.14. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL ’45 - Hevesi bérlet
2019.01.15. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL ’45 - Bródy bérlet
2019.01.21. Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Francis Veber: BÉRGYILKOS A BARÁTOM – bohózat - Rátkai bérlet
2019.01.21. 19:00 Nagykanizsa színházi előadások 2018
Francis Veber: BÉRGYILKOS A BARÁTOM – bohózat - Rátkai bérlet
2019.01.29. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
FORTISSIMO BÉRLET 2018/2019: Boros Misi szólóest
2019.03.21. 19:00 Nagykanizsai koncertek 2018/2019
FORTISSIMO BÉRLET 2018/2019: Savaria Szimfonikus Zenekar

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Programajánlat

Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
Kanizsai Kulturális Központ programok 2018
  • Nagykanizsa
2018. november 21.
Nagykanizsa színházi előadások 2018
Nagykanizsa színházi előadások 2018
  • Nagykanizsa
2018. november 22. 19:00
Nagykanizsai koncertek 2018/2019
Nagykanizsai koncertek 2018/2019
  • Nagykanizsa
2018. november 24. 16:00
Nagykanizsa kiállítások 2018
Nagykanizsa kiállítások 2018
  • Nagykanizsa
2018. november 13 - 30.
Esküvő helyszín Nagykanizsán
Esküvő helyszín Nagykanizsán
  • Nagykanizsa
2018.01.01. - 12.31.

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Tavaszi Művészeti Fesztivál 2018 Nagykanizsa

Legjobb élmények

Szilveszterezzen Budapesten Velünk!
Karácsony hangulatban advent idején egy világhírű kórus koncertjén!
Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Corvina-kiállítás Budapesten - A Corvina Könyvtár budai műhelye
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Tatai Vadlúd Sokadalom
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
11925
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket