Túrókészítés hívjuk és várjuk Sajtfalunkba, ismerje meg hogyan készül a túró!
Szeretné megtudni, hogy készül a túró? Látogasson el Sajtfalunkba, és mi megmutatjuk! Programunkra előzetesen bejelentkezést kérünk időpont egyeztetéssel. Minimum 15 fős és maximum 50 fős csoportokat tudunk fogadni. A sajtkészítés bemutatóhoz kapcsolva étkezési lehetőséget is biztosítunk, meg lehet kóstolni ízletes kecske- vagy sertéspörköltünket. Két vendégházunkban szállást is tudunk adni 25 fő részére.
Túró készítése a Magyardombegyházi Sajtműhelyben
A magyar konyha egyik kedvelt alapanyaga a túró, ami a tej összes hasznos tulajdonságával rendelkezik, ezért akár napi szinten is érdemes beépíteni az étrendbe.
Naponta fél liter tejet vagy ennek megfelelő tejterméket kellene elfogyasztanunk, mert számos értékes tápanyagot – fehérjéket, szénhidrátokat, vitaminokat és ásványi anyagokat – tartalmaznak, amelyekre a szervezetnek szüksége van.
A fogak és a csontok épségéhez nélkülözhetetlen kalcium például ebből az élelmiszercsoportból hasznosul a legjobban.
A túró koncentráltan tartalmazza a tej fehérjéit és ásványi anyagait, ezért táplálkozás-élettani szempontból nagyon értékes élelmiszernek számít és különböző diétákba, fogyókúrás étrendbe is remekül beépíthető.
Tudnivalók:
- A programra csoportok jelentkezését várjuk minimum 15 fő és maximum 50 fő részvételével.
- Szállást vendégházainkban maximum 25 fő részére tudunk biztosítani reggelivel és meleg vacsorával.
- A csoport részére a megadott elérhetőségeken lehet ajánlatot kérni és időpontot egyeztetni.
- Sajtműhelyünkben hétköznap lehetőség van vásárolni minden termékünkből 7 és 16 óra között.
2021.02.02. - 2021.02.18. |
További ajánlataink
2021.02.02. - 2021.02.18. | Joghurt készítésre hívjuk és várjuk Sajtfalunkba, ismerje meg hogyan készül a joghurt! | |
2021.02.02. - 2021.02.18. | Kecskesimogató programunka hívjuk és várjuk, mert ahol boldog a kecske, ott fincsi a sajt! | |
2021.02.02. - 2021.02.18. | Tejföl készítésre hívjuk és várjuk Sajtfalunkba, ismerje meg hogyan készül a tejföl! | |
2021.02.02. - 2021.02.18. | Sajtkészítésre hívjuk és várjuk Sajtfalunkba, ismerje meg hogyan készül a sajt! | |
2021.02.02. - 2021.02.28. | Falusi disznóvágás, disznótor, látvány disznóvágásra hívjuk Magyardombegyházára, a Sajtfaluba | |
2021.01.01. - 2021.12.31. | Kecsketúró vásárlás a Magyardombegyházi Sajtműhelyben | |
2021.01.01. - 2021.12.31. | Kecskesajt vásárlás a Magyardombegyházi Sajtműhelyben | |
2021.01.01. - 2021.12.31. | Kecsketej vásárlás a Magyardombegyházi Sajtműhelyben | |
2021.01.01. - 2021.12.31. | Tejsavó vásárlás az egészségtudatos táplálkozás híveinek Sajtfalunk sajtüzemében Magyardombegyházán |
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!