Zalakarosi fürdőzés, vizes élmények a strandfürdőben és az élményfürdőben
Várjuk Siófok egyik legnépszerűbb őszi gasztrofesztiváljára, a Halfesztiválra
Várjuk Siófok egyik legnépszerűbb őszi gasztrofesztiváljára, a Halfesztiválra
Páratlan őszi kikapcsolódás Hajdúszoboszlón
Páratlan őszi kikapcsolódás Hajdúszoboszlón
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL felnőttbarát szállodában
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL felnőttbarát szállodában
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Zalakarosi fürdőzés, vizes élmények a strandfürdőben és az élményfürdőben


Élményfürdő, strandfürdő és fedett fürdő várja a Zalakaroson pihenni vágyó kedves vendégeket.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk néhány hasznos információt megosztani.

Nyitvatartás

 •     Strandfürdő minden nap 9:00 - 19:00
 •     Családi csúszdapark minden nap 9:30 - 18:30

Bejáratok / pénztárak

 •     Fogadó épület bejárat (Termál út felől): minden nap 9:00 - 19:00
 •     Strandfürdő bejárat (MenDan Hotel felől): minden nap 9:00 – 19:00

Szabadtéri strandunkon a következő medencékkel várjuk Vendégeinket:

 •     sportmedence, melyben a hullámkeltő gömböt nem üzemeltetjük,
 •     IV. számú termálmedence,
 •     V. számú gyermekmedence, melyben a csúszdák üzemelni fognak,
 •     gyermekpancsoló,
 •     hullámmedence, hullámgerjesztés nélkül,
 •     strandi gyermekvilág, melyben a csúszdák üzemelni fognak, viszont az élményelemek nem,
 •     családi csúszdapark csúszdái,
 •     az élményfürdőnk területén:
 •         a kültéri élménymedence, élményelemek nélkül,
 •         gyermekpancsoló,
 •         hidromasszázs medence, attrakció nélkül.

Folyamatosan figyeljük a jogszabályi változásokat és amint lehetőségünk van rá, megnyitjuk gyógyvizes (töltő-ürítő) medencéinket és elindítjuk termálvizes medencéink élményelemeit is.

Beltéri medencéink, gyógyászati részlegünk, kültéri gyógyvizes medencéink, szaunavilágunk, valamint Adrenalin Csúszdaparkunk továbbra sem üzemel.

Belépőjegyek

Felnőtt egész napos: 3 900 Ft helyett 3 700 Ft

Diák (6-17,99): 2 800 Ft helyett 2 650 F

Gyermek (3-5,99): 800 Ft helyett 750 Ft

Családi (2+2 diák): 11 500 Ft helyett 10 900 Ft

Felnőtt 3 órás: 2 950 Ft helyett 2 800 Ft

 •     A FÜRDŐBELÉPŐJEGGYEL IGÉNYBE VEHETŐ: strandfürdő, kültéri élményfürdő
 •     A BELÉPŐJEGYEK EGÉSZ NAPRA ÉRVÉNYESEK, NYITÁSTÓL ZÁRÁSIG ÉS EGYSZERI BELÉPÉSRE JOGOSÍTANAK FEL.
 •     3 ÓRÁS JEGY: Munkanapokon zárástól visszaszámolva 3 órán belül vásárolható meg az adott jegytípushoz tartozó részlegek nyitvatartási idejének függvényében.
 •     Zalakarosi állandó lakcímmel rendelkező Vendégeinknek a következő kedvezményeket biztosítjuk:
 •         Fürdőbelépőjegyből 80% kedvezmény

JEGYTÍPUSOK:

    Diák: 6-17,99 éves kor között, diákigazolvány vagy személyigazolvány felmutatásával.
    Gyermek: 3-5,99 éves kor között.
    Családi jegy: 2 felnőtt és 2 diák jegy (6-17,99 év közötti gyermek esetén)
    0-2,99 éves gyermek részére a belépőt a felnőtt jegyár tartalmazza


Strandfürdő

Májustól októberig kültéren, kellemes parkos környezetben, árnyas fák alatt várjuk a pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeinket egyaránt. A strandfürdő folyamatos fejlesztése és bővítése a turizmus trendjeinek megfelelően alakult, melynek köszönhetően jól elkülönül egymástól egy csendes, nyugalmas, pihenésre kiválóan alkalmas zóna, és a nyüzsgő, pezsgő élmény strand.

MEDENCÉINK

Sport medence – sekély részén labdázni, vízi játékokat játszani van lehetőség, mélyebb középső részén úszásra kijelölt sáv található, legmélyebb részén pedig ugró dobogóról lehet a hűs habokba csobbanni.

Gyógyvizes medence – kültéri gyógyvízzel töltött medence a gyógyulni vágyó vendégeknek. A jó levegő és az árnyékolás révén kellemes környezetben tehetik mindezt.

Termálvizes medence – vízi tornák helyszíne.

Családi medence – változó vízmélységű medence a család minden tagja számára. Lehet itt ugrálni csúszdázni, a vállalkozó kedvűek pedig erejüket kipróbálva végigkapaszkodhatnak a vízi ösvényen.

Gyermek pancsoló – kisgyermekek számára kialakított medencét a közepén található sündisznóra emlékeztető vízköpő teszi érdekessé.

Hullámfürdő – igazi tengerparti hangulatot idéz a folyamatosan mélyülő hullámmedence, ahol óránként két alkalommal kolomppal jelzik a tengeri vihar kezdetét.

Családi és extrém csúszdapark

A strandi csúszda együttes egy 81 m hosszú „Anakonda", kettő „Kamikaze" és egy 3 pályás családi rámpa csúszdából áll. A nagy csúszdák 12 éves kortól, a családi csúszda 3 éves kortól használható.

A csúszdák igénybevétele a strandi belépőben szerepel, külön díjat nem kell fizetni.

Kültéri gyermekvilág

A víz alatti mesevilág jól ismert hőse, Vízipók-Csodapók és barátai egyenesen behálózzák a gyerekeket, akik pókháló kötélen juthatnak el az egyik élménytől a másikig.

Több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en többszintes medence komplexummal várja a gyerkőcöket, 0-12 éves korig Zalakarosi Fürdő Vízipók-Csodapók Mesestrandja.

A kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Különböző színű és formájú csúszdák kínálnak kalandot, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

Gyógy és Élményfürdő

BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI ÉLMÉNYFÜRDŐ

A beltéri és kültéri élményfürdő szolgáltatásait egész éven át élvezhetik a Zalakarosi Fürdőre látogató vendégek. A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexum minden korosztály számára kellemes kikacsolódást nyújt, a wellness életérzését sugallja. A relaxálni vágyókat tágas pihenőterek várják, ahol a pihenőágyak térítésmentesen használhatók.

Elősegíti az ellazulást, a munkával teli hétköznapok után segít a feltöltődésben, pihentető, jótékony hatásával hozzájárul a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez.

A beltéri élménymedencéből közvetlen kijárat vezet a kültéri medencébe. Télen-nyáron a termálvíz simogató hullámai és a kristálytiszta zalai levegő jótékony hatással van a közérzetre.

FEKETE LYUK CSÚSZDA

A folyamatosan tekergő teljes egészében fedett cső alakú beltéri fekete lyuk csúszdában különféle fény- és színeffektek teszik vidámabbá és még különlegesebbé a száguldást a felnőttek és a nagyobb gyermekek számára. A csúszda időmérővel van felszerelve, így akár össze is mérhetik tudásukat a csúszdázók.

BULIZÓKNAK ÉJSZAKAI FÜRDŐPARTY

Különleges víz alatti fénytechnikával, hangulatos környezetben rendezzük meg a népszerű éjszakai fürdőbulikat. Az éjszakai fürdőzéseken tematikus programokkal, műsorvezetővel, fénytechnikával, DJ-vel, sztárfellépővel, játékokkal, értékes nyereményekkel várunk mindenkit!  

BELTÉRI GYERMEKVILÁG

Fedett térben is elérhető a strandról már jól ismert Vízipók-Csodapók gyermekvilág, amely több szinten nyújt kalandokat kicsik és nagyok számára egyaránt. A medencetér felett szigetről szigetre lehet haladni a függő folyosókon, és ágyúkkal vízi csatát vívni.

A medencék vízmélysége a legkisebbek és a nagyobbak szórakozását is kiszolgálja, a korosztályoknak megfelelő vízi játékokkal és különböző nehézségi fokozatú csúszdákkal.

VIZES JÁTSZÓTÉR BABÁKNAK ÉS TIPEGŐKNEK

A legkisebbeknek kialakított vizes játszótéren olyan alacsony a vízszint, hogy a tipegő babákat is bátran be lehet engedni, hogy kedvükre pancsolhassanak.  A virág alakú vízi hinta garantáltan a picik kedvence lesz.

GYERMEK MEDENCE ÉS CSÚSZDÁK KISGYERMEKEKNEK

A medencék feletti szigetről induló sárga cső és lila hullám csúszda az óvodás, kisiskolás korosztály nagy kedvence. Az érkező medence vízmélysége az úszni nem tudó gyermekek számára is biztonságos.

ANAKONDA CSÚSZDA ÉS VÍZI KÖTELES MÁSZÓKA A NAGYOBBAKNAK

Félig nyitott, félig zárt anakonda csúszda a gyermekvilág emeltéről indul. A csúszás idejét stopperóra mutatja, így akár gyorsasági versenyt is lehet rögtönözni. A köteles mászóka igazi kihívás és erőpróba a bátraknak, de megéri az erőfeszítés, hogy minél magasabbról csobbanhassanak vissza a medencébe.

A CSALÁD MINDEN TAGJÁNAK: GYERMEKSZAUNA, SÓHOMOKOZÓK, SÓKAMRA

A vizes élmények mellett 40-45 fokra felfűtött családi szauna várja a vendégeket, ami azért is különleges, mert a gyerekek és a szülők együtt tudják élvezni a szaunázás élményét.
Ugyanitt sókamra, só homokozó játékokkal, és egy felnőtt panorámás finn szauna is helyet kapott.

ÉLMÉNYEK SZÁRAZON

A gyermekvilág galériáján száraz játszóterek színesítik a szórakozási lehetőséget. Várépítés, mászókázás, hegymászás – csak a fantázia szabhat határt. Animátoraink szervezett programokkal teszik felejthetetlenné az eltöltött időt.

GASZTRONÓMIA, VENDÉGLÁTÁS

Az élményfürdőben családi étterem, büfé, kültéren nyári időszakban hangulatos medence parti koktélbár található. Az étterem és büfé kínálatában a gyerkőcök által kedvelt ételek, italok, desszertek, snackek széles választéka található.  Kedvező árak, gyors kiszolgálás lehetővé teszi, hogy minél több idő jusson a vizes élményekre!

RELAX ZÓNA

Mindkét szinten tágas pihenőterek állnak a vendégek rendelkezésére, modern bútorzattal, mi több még egy akvárium is helyet kapott a vadonatúj pihenő zónában. Kifejezetten kismamák számára baba-mama szobát alakítottunk ki, ahol csendes, nyugodt, meghitt körülmények között tudja az anyuka a babáját altatni.

JÓ TUDNI!
Nyitva tartás: egész évben
Víz hőmérséklet: 28-32 ̊C
Víz típus: termálvíz   
A termálvíz felnőttek és gyermekek részére egyaránt használható!

További ajánlataink

2021.10.14. - 2021.10.17. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Retro ízek hétvégéje a Szilágyi Cukrászdában
2021.10.16. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Karos Korzó Alkotóműhely
2021.10.17. - 2021.10.18. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
KatusAktív Kerékpártúra Kis-Balaton Kör
2021.10.22. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Szaunázók éjszakája - Izzítsátok Magatokat!
2021.10.22. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Artist Company artistái és zsonglőrei
2021.10.22. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Zenés est a Silver Duóval
2021.10.22. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Korzó Alkotóműhely
2021.10.22. - 2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Tök jó Zalakaroson
2021.10.22. - 2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Tökös kézműves vásár és borházak kitelepülése a Karos Korzón
2021.10.22. - 2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
„TÖK JÓ” LABIRINTUS
2021.10.22. - 2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
TÖKÖS programok a Zalakarosi Fürdőben minden nap
2021.10.22. - 2021.11.01. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Zala Kocka
2021.10.22. - 2021.11.01. Zalakarosi fürdő programok 2021
2021.10.23. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Korzó Alkotóműhely a mentális felfrissülés jegyében
2021.10.23. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Rokkán fonás bemutató
2021.10.23. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Stresszoldó meditáció hangfürdővel
2021.10.23. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Artist Company artistái és zsonglőrei
2021.10.23. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
https://zalakaros.hu/programok/tok-jo-zalakaroson
2021.10.23. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Gyerek jóga – őszi feltöltődés Yoga alatea Major Verával
2021.10.23. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Stresszoldó jóga flow – őszi feltöltődés Yoga alatea Major Verával
2021.10.24. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Korzó Alkotóműhely az újrahasznosítás jegyében
2021.10.28. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Szellemes séta az arborétumba
2021.10.29. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Korzó Alkotóműhely
2021.10.29. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Artist Company artistái és zsonglőrei
2021.10.29. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Zenés est a Silver Duóval
2021.10.30. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Rokkán fonás bemutató
2021.10.30. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Korzó Alkotóműhely
2021.10.30. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Artist Company artistái és zsonglőrei
2021.10.30. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
„Csináljuk a fesztivált” – Artista műhely gyerekeknek
2021.10.30. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Nosztalgia Disco
2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Tökfaragó verseny eredményhirdetés és tökmécsesek meggyújtása
2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Tökfaragás gyermekeknek és felnőtteknek
2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Készítsd el saját álarcodat, fejdíszedet!
2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Halloween Party a Cover Banddel
2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Korzó Alkotóműhely
2021.10.31. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Nagykanizsai Fúvószenekar Kisegyüttesének Halloween koncertje
2021.11.12. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Zene szalon
2021.11.12. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Orosz Zoltán harmónikaművész koncertje: `Dallam és Szenvedély...`
2021.11.12. - 2021.11.13. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
III. Szőlőhegyi Piknik
2021.11.12. - 2021.11.13. Márton-nap Zalakaros 2021. Szőlőhegyi Piknik
2021.12.04. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Zene szalon
2021.12.04. Zalakarosi programok 2021. Események, rendezvények, fesztiválok
Lilienn és Kónyai Tibor Duo: Mikulásszán New York - Budapest
2021.01.01. - 2021.12.31. Dunántúli gyógyfürdők
2021.01.01. - 2021.12.31. Gyógyfürdők Nyugat-Magyarországon
2021.01.01. - 2021.12.31. Gyógyfürdők Zala megyében
2021.02.01. - 2021.12.31. Zalakarosi aquapark, családi fürdőzés, szórakozás és pihenés a zalakarosi élményfürdő aquaparkban
2021.02.01. - 2021.12.31. Zalakarosi konditerem, edzési lehetőség naponta a zalakarosi fürdő konditermében
2021.02.01. - 2021.12.31. Zalakaros szépségszalon, fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr és műköröm építés a fürdőben
2021.02.01. - 2021.12.31. Zalakaros OEP által támogatott kezelések a zalakarosi gyógyfürdőben
2021.04.01. - 2021.12.31. Vízi kalandpark Zalakaroson, Vízipók Gyermekvilág az élmény-, strand- és gyógyfürdőben
2021.05.21. - 2021.12.31. Zalakaros gyógyfürdő beutaló évente két alkalommal, NEAK által támogatott kedvezményes kezelések
Találatok száma: 26

AquaTherm Hotel

AquaTherm Hotel

Az AquaTherm Hotel Zalakaroson a Gyógy-, Termál- és Élményfürdőhöz közel, Wellness-oázisában pezsgőfürdővel, szaunával, 22 szobával és apartmannal várja kedves vendégeit. Bővebben


Art Hotel Zalakaros

Art Hotel Zalakaros

A teljesen felújított Art Hotel Zalakaros a Gránit Gyógyfürdő közvetlen közelében található étteremmel, kávézóval, wellness részleggel, különtermekkel. A hotel világos, tágas, átriumos halljába lépve a vendég merész színek, képek, grafikák, szobrok és trópusi növények színpompás kavalkádjával ... Bővebben


Belenus Thermalhotel*** Superior Zalakaros

Belenus Thermalhotel*** Superior Zalakaros

Jöjjön el és tapasztalja meg személyesen, mit jelent az isteni hely és miért is olyan isteni ez a hely! Zalakaros egyik legcsendesebb környezetében, a zalakarosi Élmény-és gyógyfürdőtől mindössze 3 percnyi sétára található szállodánk, amely egyedülálló szolgáltatással rendelkezik a zalakarosi szállodák ... Bővebben


Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros

Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros

A zalakarosi Boni Családi Wellness Hotel a fürdőváros központjában található, közel a helyi éttermekhez, rendezvényekhez és látnivalókhoz, azonban mégis pihentető zöldövezetben. Nálunk elbújhat pár napra a világ elő, kipihenheti a hétköznapok fáradalmait, de az aktív pihenés szerelmeseinek is ... Bővebben


Forrás Hotel*** Zalakaros

Forrás Hotel*** Zalakaros

A Hotel Forrás Zalakaros közvetlenül a zalakarosi Gránit Fürdő szomszédságában helyezkedik el, néhány perc sétára a városközponttól. Pihenni szeretne? Nyaralást tervez? Vagy csak kikapcsolódni szeretne egy hosszú hétvégén? Érdeklődjön és kérjen egy testre szabott árajánlatot elérhetőségeinken! Bővebben


Fürdő Hotel*** Zalakaros

Fürdő Hotel*** Zalakaros

A Fürdő Hotel mindössze néhány lépésre található az Európában híres Zalakarosi Fürdőtől, így másodpercek alatt a strandon találhatja magát! Szállodánkban kedvező árakkal, minőségi szolgáltatásokkal várjuk Önt. A zalakarosi vendégház kényelmes, jól felszerelt szobákkal, családi lakosztályokkal áll ... Bővebben


Gesztenyés Étterem Panzió

Gesztenyés Étterem Panzió

A nyugalom, az erdei séták, a hatalmas terasz úszómedencével és a barátságos, figyelmes kiszolgálás egyaránt biztosítékai a pihentető nyaralásnak mindenki számára. Várja Önt Zalakaroson, az erdő szélén elterülő Gesztenyés Panzió és Étterem. Bővebben


Honig Haus Apartmanház

Honig Haus Apartmanház

A Gaugecz család egész évben fogadja vendégeit Zalakaroson, a HonigHaus apartmanházában. Az apartmanház a gyógyfürdőtől mindössze 200 m-re, a sportcentrum közvetlen közelében található. A jól felszerelt 1 és 2 szobás - 2-4 fős külön ágyas illetve franciaágyas - apartmanok mindegyike saját erkéllyel ... Bővebben


Hotel Karos Spa**** superior

Hotel Karos Spa**** superior

A Hotel Karos Spa nem csak a kedvelt üdülőváros Zalakaros, de a környék legnagyobb szállodája is. A tágas terek, a hatalmas zöld park, amely a szálloda 2 épületét körülveszi, valamint a nyugodt elhelyezkedés pihentető napokat ígér. Bővebben


Hotel Napfény *** Zalakaros

Hotel Napfény *** Zalakaros

A Hotel Napfény, - mely a fürdővárosban egyedüli birtokosa annak a 3 csillagos minősítésnek, amit a Hotelstars Union minősítési rendszer támaszt a szállodásokkal szemben - 2010 legkedveltebb zalai üdülőhelyén, Zalakaroson található, pontosabban az ismert termálváros Európa szerte egyedülálló ... Bővebben


1 2 3   


Találatok száma: 5

Gesztenyés Étterem Panzió

Gesztenyés Étterem Panzió

A nyugalom, az erdei séták, a hatalmas terasz úszómedencével és a barátságos, figyelmes kiszolgálás egyaránt biztosítékai a pihentető nyaralásnak mindenki számára. Várja Önt Zalakaroson, az erdő szélén elterülő Gesztenyés Panzió és Étterem. Bővebben


Nagyapám Borozója Zalakaros

Nagyapám Borozója Zalakaros

A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap ... Bővebben


Szent Orbán Borozó és Panzió

Szent Orbán Borozó és Panzió

A Szent Orbán Borozó és Panzió Zalakaroson várja vendégeit. Bővebben


Farkas Panzió Étterem

Farkas Panzió Étterem

Zalakaroson a Gyógy- és Élményfürdő közelében található a Farkas Panzió és Étterem. Kényelmes, jól felszerelt szobákkal, zöldövezetben, panorámás környezetben várjuk vendégeinket. Az összes férőhely 12 fő. Bővebben


Friskó Panzió Étterem

Friskó Panzió Étterem

Friskó Panzió és Étterem - Zalakaros szívében a gyógyfürdőtől pár percnyi sétára található 2016-ban kibővített családi panziónk kínál kiemelkedő pihenési élményt. Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Komáromi Brigetio Gyógyfürdő programok 2021
Komáromi Brigetio Gyógyfürdő programok 2021
 • Komárom
2021. október 5 - 31.
Zalakarosi fürdő programok 2021
Zalakarosi fürdő programok 2021
 • Zalakaros
2021.10.22. - 11.01.
Aquaticum Debrecen programok 2021
Aquaticum Debrecen programok 2021
 • Debrecen
2021. október 21.

Figyelmébe ajánljuk!

Zalakarosi Fürdő
Zalakarosi Fürdő
 • Zalakaros

Érdemes felkeresni!

Ez is érdekelheti!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események