Zsinagógák Hete 2022 Budapest

Zsinagógák Hete 2022 Budapest

Kiemelt ajánlat
2022.08.28. - 09.07.

A hagyományosnak számító Sóletfesztivállal kezdődik idén a Zsinagógák Hete rendezvénysorozat 2022. augusztus 28-án. A kulturális programsorozat szeptember 7-ig tart.

Zsinagógák Hete

2022. augusztus 28. - 2022. szeptember 7.

Augusztus 28-án, a Budai Parkszínpadon, a gasztronómiai fesztivál mellett különleges gyerekprogramokkal is várják a család minden tagját. Aznap este 20 órától a Dohnányi zenekar, zsidó vonatkozású fiilmzenékből álló összeállítását hallgathatják meg az érdeklődők.

A Zsinagógák Hetében átadják a közösségnek a felújított Vasvári Zsinagógát, megnyílik Flamm Ferenc kiállítása a szentendrei Zsidóházban és egy különleges könyvbemutató is lesz Erdő Péter bíboros és Vizi E. Szilveszter, az MTA volt elnöke részvételével. Az EMIH kulturális alapítványa, a Firgun szervezésében részleteket hallhatunk Márai Sándor feleségének, Lolának a naplójából és megnézhetjük az Igazgyöngy Alapítvány által támogatott fiatalok előadását is, Júda népe címmel. A programsorozat szeptember 7-én, Debrecenben zárul, az ottani Zsidóház hivatalos megnyitójával.

PROGRAMOK:

 • 08.28.  Sóletfesztivál
 • 08.28.  Zsidó filmzenék - Budafoki Dohnányi Zenekar
 • 08.30.  A megújult Vasvári Zsinagóga ünnepélyes megnyitója
 • 08.31.  Flamm Ferenc festőművész kiállítása
 • 08.31.  Mojse Band koncert
 • 09.03.  Júda népe - a Komádi Gyermekotthon előadása
 • 09.03. 400 év 2 lábon - Esti séta a Budai Vár zsidó emlékhelyei körül Bojár Iván művészettörténésszel
 • 09.05. Betűbe zárva (Márai Lola naplója) - nyilvános olvasópróba
 • 09.06. Kéz a kézben - beszélgetés Jonathan Sacks rabbi könyvéről Erdő Péter bíborossal, Vizi E. Szilveszterrel és Köves Slomó rabbival
 • 09.07.  A Debreceni Zsidóház megnyitója, rabbiavatás

Programok részletesen:

SÓLETFESZTIVÁL
Időpont: 2022. augusztus 28. 11:00-17:00

Helyszín: Budai Parkszínpad (1113 Budapest, Tas vezér u. 7.)

Sóletfesztivál az egész családnak!

Igazi családi programnak ígérkezik a már hagyományosnak számító Sóletfesztivál, melyet idén augusztus 28-án rendeznek meg a Budai Parkszínpadon. Ízelítőt kapunk négy ország hagyományos sóletjéből és kóser édességeket is kóstolhatunk. A gasztronómiai élmények mellett,  a legkisebbeket ugrálóvárral, vetélkedőkkel, kézműves programokkal, a nagyobbakat óriási társasjátékokkal várjuk. A Babka-báb társulat zsidó meséket ad elő, de fellép a Kalap Jakab zenekar és a XiloTon ütőegyüttes is.
A programról bővebb információ hamarosan, a zsinagogakhete.hu oldalon lesz olvasható.
A belépés ingyenes.

Zsidó filmzenék - Bernsteintől Leonard Cohenig  a Dohnányi Zenekar előadásában
Időpont: 2022. augusztus 28. 20:00

Helyszín: Budai Parkszínpad

A Budafoki Dohnányi Zenekar Magyarország egyik legsokoldalúbb szimfonikus zenekara.  1993 óta Hollerung Gábor Liszt-díjas karnagy irányításával, rövid idő alatt, előkelő helyet vívtak ki maguknak a magyar zenei életben, és a nemzetközi hangversenyek világában is aktívan részt vesznek. Koncertjükön zsidó szerzők által komponált vagy zsidó témájú filmek zenéiből hallhatunk válogatást.

A programból:
Leonard Cohen – Hallelujah
John Williams – Schindler listája
Leonard Bernstein - West Side Story
Elmer Bernstein - A hét mesterlövész
Rózsa Miklós - Ben Hur
Vangelis - Tűzszekerek

Jegyek elővételben online 5900 Ft-os áron, a koncert napján a helyszínen 6500 Ft-os áron kaphatók. 

KUMZIC
Időpont 2022. augusztus 30.

Augusztus 30-án adják át újra a közösségnek a megújult Vasvári Zsinagógát, ahol ebből az alkalomból a rabbik történetmeséléssel, spirituálisan megindító énekekkel színesített, haszid ünnepi összejövetelt, kumzicot tartanak, terített asztal mellett.

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Báál Sém Tov legendája  - Flamm Ferenc kiállítás
Mojse Band koncert

Időpont: 2022. augusztus 31. 18:00
Helyszín: Szentendrei Zsidóház (2000 Szentendre, Pátriarka u. 6.)

Megnyílik Flamm Ferenc 1946-ban született festő, grafikus kiállítása a szentendrei Zsidóházban. A művész szüleit Raoul Wallenberg mentette meg a deportálástól, amiről ő  már egész fiatalon tudomást szerzett, és talán ennek is köszönhető, hogy 1976-ban Svédországba emigrált. A szentendrei program részeként a szlovákiai Mojse Band trió zenél. 

Mojse Band koncert
Időpont:  2022. augusztus 21. 19:00

Szentendrei Zsidóház

Júda népe - a Komádi Gyermekotthon lakóinak előadása
Időpont: 2022. szeptember 3. 17:00

Helyszín: Zsilip Kulturális Központ (1137 Budapest, Újpesti rkp. 1.)

A Komádi Gyermekotthon lakóinak, saját történeteiből épül fel az az előadás, amit a Zsilip Kulturális Központban mutatnak be. Az EMIH kulturális alapja, a Firgun Alapítvány felkérésére, Fábián Péter író-rendező és Háda Fruzsina színész-drámapedagógus tartott drámajáték foglalkozásokat az Igazgyöngy Alapítvány közreműködésével, hátrányos helyzetű fiatalok számára. A kurzus végén, június 25-én volt az ősbemutató a Biztos Kezdet Gyerekház udvarán. 

A belépés díjtalan.
A helyszínen támogatói jegy vásárolható.

400 év 2 lábon
Időpont:  2022. szeptember 3. 20:30
Helyszín: Budavári Zsinagóga
A szombat kimenetele, havdala szertartás után Faith Asher budavári rabbival és Bojár Iván művészettörténésszel látogathatják meg az érdeklődők a Budai Vár zsidó emlékhelyeit. A séta végén, a Budavári Zsinagógában, tokaji bort és flódnit fogyaszthatnak a résztvevők.

Jegyek elővételben a jegymester.hu oldalon 1800 Ft-os áron kaphatók.

Júda népe
Időpont: 2022. szeptember 4. 18:00
Helyszín: ZSILIP (1137 Budapest, Újpesti rkp. 1.)
A Komádi Gyermekotthon lakóinak, saját történeteiből épül fel az az előadás, amit a Zsilip Kulturális Központban mutatnak be. Az EMIH kulturális alapja, a Firgun Alapítvány felkérésére, Fábián Péter író-rendező és Háda Fruzsina színész-drámapedagógus tartott drámajáték foglalkozásokat az Igazgyöngy Alapítvány közreműködésével, hátrányos helyzetű fiatalok számára. A kurzus végén, június 25-én volt az ősbemutató a Biztos Kezdet Gyerekház udvarán. Az előadás után beszélgetés neves meghívottakkal.

A belépés díjtalan.
A helyszínen támogatói jegy vásárolható.

Betűbe zárva (Márai Lola naplója)  - Nyilvános olvasópróba Lovas Rozinával
Időpont: 2022. szeptember 5. 19:00

Helyszín: Újbudai Zsinagóga

Matzner Ilona, vagyis Márai Sándor felesége, Lola, harminc éven át írt naplójából hallhatunk részleteket Lovas Rozina színművész előadásában. A Réczei Tamás, a Firgun Alapítvány vezetője által rendezett est során, bepillantást nyerünk az író és feleségének mindennapjaiba, emberi kapcsolataikba, gyermekük nevelésébe, költözéseikbe és az írói munka, illetve az emigráns lét bonyolult érzelmi hátterébe. 

„Elképedés és megdöbbenés. Nincs egy ember, egy orvos, akivel beszélhetnék Róla. Délelőtt pokoli hőségben, városban vásárlás a “cédulá”-val, amire naponta felírom, mi kell. Mikor túl sok gyűlik fel, mégis bemegyek a városba megvenni. Halálosan fáradtan, elcsigázva, életmegrövidítő 40-es filobuszon, és napos felmászáson a lakásig.
Gyanakodva fogad! Minek mentem be, kivel találkoztam? Az ártatlan gyanúsítás ellen legnehezebb védekezni. Elmebaj. Kétségbe vagyok esve miatta. Sajnálom is érte, mert kínos érzés lehet ez a színtelen gyanakvás. Ha valóban lenne valakim, csinálnék valamit. Könnyebb lenne eloszlatni a gyanúját! Így tehetetlen vagyok. Ha esküdözött, és bizonygatom, még kevésbé hiszi el! A legjobb hagyni.” (Részlet Márai Lola naplójából)
Jegyek elővételben online 2500 Ft-os áron kaphatók, valamint a helyszínen az előadás előtt vásárolhatók.

Kéz a kézben
Időpont: 2022.szeptember 6. 19:00
Helyszín: Óbudai Zsinagóga
A tudomány és a vallás nemcsak összeegyeztethető, hanem ki is egészíti egymást – vallja korunk egyik kiemelkedő vallási gondolkodója, Jonathan Sacks rabbi, akinek könyve Kéz a kézben címmel, az EMIH által alapított, Könyv Népe Kiadónál jelent meg. A kiadványról Erdő Péter bíborossal és Vizi E. Szilveszterrel, az MTA volt elnökével beszélget Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija.

A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Rabbiavatás Zsidóház megnyitó
Időpont: 2022. szeptember 7. 18:00

Debreceni Zsidóház
18:00 – Faigen Sámuel rabbi avatása – Pásti utcai Zsinagóga
Helyszín: Pásti utcai Zsinagóga (4025 Debrecen, Pásti u. 4.)

Beszédet mond:

David Lau, Izrael askenázi főrabbija
Köves Slomó, az EMIH–Magyar Zsidó Szövetség vezető rabbija
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes
Faigen Sámuel debreceni rabbi
Horovitz Tamás, a Debreceni Zsidó Hitközség elnöke

19:00 – A Debreceni Zsidóház megnyitója
Helyszín: 4025 Debrecen, Piac u. 5-7.

Mezüze-felhelyezés
Beszédet mond Oberlander Báruch rabbi, a Chábád-Lubavics irányzat vezetője
Beszédet mond Papp László debreceni polgármester

Helyszínek

Vasvári Zsinagóga
A Vasvári Pál utcai épületet 1886-ban emelték, a Budapesti Talmud Egylet (Sász Chevra) számára. A Magyar Zsidó Lexikon szerint a zsinagógát, 1929-ben átlagosan százan látogattak. A korai szecesszió stílustjegyeit a neogótikával és neoreneszánsszal ötvöző épület összeköttetésben állt az udvart U alakban körbefogó lakóházzal, ahol a Talmud Egylet tagjai, és a zsinagóga rabbijai éltek. 1994-ben a közösség Oberlander Báruch rabbit kérte fel a zsinagóga vezetésére, ami az ő munkája során a magyarországi zsidó reneszánsz egyik központjává vált. A rendszerváltás óta több felújítási munkálat zajlott: 1990-ben átfogó renoválás történt, 2004-ben felújították a padokat, 2011-ben megújult, és díszburkolatot kapott az udvar, valamint belső felújítási munkák keretében korszerűsítették a villanyhálózatot és a mellékhelyiségeket. Az idei Zsinagógák Hete során, újabb felújítási munkálatok után veheti birtokba a helyi közösség a Vasvári Pál utcai Zsinagógát.

1061 Budapest, Vasvári Pál u. 5

Budavári Zsinagóga
A Várnegyedben, a Táncsics Mihály utca 26. szám földszintjén, eredetileg a XIV. század végén alakították ki a zsinagógát, amit mintegy 400 év után, 2018. szeptember 6-án avatott újra az EMIH–Magyar Zsidó Szövetség

1014 Budapest, Táncsics Mihály utca 26.

Zsilip
Zsilip Kulturális Központ célja – mint ahogy neve, a Zsidó Élmény Lipóciában kifejezésből alkotott mozaikszó is utal rá – a megismerés, a zsidó kultúrához való könnyed kapcsolódás megvalósítása. A központot a teljes megújulást és bővítést követően, 2021-ben, a Zsinagógák Hetében nyitották meg a nagyközönség előtt. Az épület zsinagóga mellett közösségi térként is funkcionál, az elmúlt egy évben több nagy sikerű rendezvénynek, színházi előadásoknak, könyvbemutatóknak, kulturális programoknak adott otthont. Egy többszintes játszóház is üzemel benne, és nemrég megnyitották a kóser reggeliző és brunch éttermet, a Brooklyn Bagelt.

1137 Budapest, Újpesti rkp. 1.

Debreceni Zsinagóga és Zsidóház
A cívisváros zsidó közössége egyike a kevés fennmaradt és máig működő vidéki hitközségeknek. Debrecen különlegessége, hogy egyetemi városként nagyszámú izraeli diák lakja. Az ő támogatásukra érkezett a városba Faigen Sámuel rabbi és családja, akik chábád házat hoztak létre. Az imák a Pásti utcai zsinagógában zajlanak, a kulturális és ifjúsági programok számára pedig az EMIH kialakította a debreceni Zsidóházat, melyben július eleje óta már kóser étterem is várja a vendégeket.

4024 Debrecen, Piac u. 5-7.

Szentendrei Zsidóház
Az EMIH 2019-ben nyitot­ta meg a szentendrei központot, melynek a Cháj nevet (jelentése: élet) adták, ugyanis egy életmód-központ létrehozását tervezték, ami összefog többféle, főként zsidósággal kapcsolatos intézményt: a Zsidóházban ma már nemcsak zsinagóga, hanem helyi és zsidó művészek munkáit bemutató galéria és kóser kávézó is működik (Cháj Galéria és Kávézó). Az elmúlt években több sikeres kulturális programot szerveztek, köztük a telt házzal futó kóser főzőtanfolyamot.

2000 Szentendre, Pátriarka u. 65.

Újbudai Zsinagóga
A Bocskai út 37. szám alatt 1936-ban nyílt meg a zsinagóga, amit aztán később TIT székházként működött. Az épületben végzett felújítási és átalakítási munkálatok után az EMIH 2021-ben nyitotta újra a zsinagógát, hogy biztosítsa a környék zsidóságának hitéletét. A zsinagóga rabbija és rebecenje érdekes programokkal igyekszik megszólítani a közelben lakó, de talán a hagyományoktól eltávolodott zsidóságot is.

1113 Budapest, Bocskai út 37.

Óbudai Zsinagóga
A zsinagóga épületét 1821-ben avatták fel, mai szecessziós formáját az 1900-ban nyerte el. A II. világháborúban megrongálódott, majd menedékháznak, múzeumnak használták, később helyet adott az MTV egyik stúdiójának is. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség és a Chábád Lubavics mozgalom – miután felújította a rendkívül rossz állapotban lévő épületet -, 2010. szeptember 5-én újra felavatta a zsinagógát és átadta a közösségnek. Élénk hitéletével és gazdag programjaival, Budapest legrégebbi zsinagógája, az újjáéledő magyar zsidó közösség szimbóluma lett.

1036 Budapest, Lajos u. 1.

Újbudai Parkszínpad
Az 1958-ban épült Budai Parkszínpad eleinte operetteknek, majd rockmusicaleknek és filmezésnek szolgált helyszínéül, majd negyvenhét év szolgálat után bezárták. A tíz éven át pusztuló épület 2015-ben végül új funkciókkal nyitotta meg kapuit Új Budai Parkszínpad néven. Az újjászületett és egyszersmind újragondolt szabadtéri találkozóhely fröccsözésre, beszélgetésre vagy csak szimpla hűsölésre tökéletes helyszín, nem beszélve az esti koncertekről.

1113 Budapest, Tas vezér u. 7.

 


2022.08.28. - 2022.09.07.
További ajánlataink

2022.08.28. Sóletfesztivál 2022 Budapest
Találatok száma: 20

Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


BME Professzor Vendégház Budapest

BME Professzor Vendégház Budapest

A vendégház Budán található, a Gellért hegy lábánál, a Petőfi és a Szabadság híd, a Budapesti Műszaki Egyetem szomszédságában. Bővebben


Bara Hotel Budapest

Bara Hotel Budapest

A Bara Hotel költséghatékony megoldás minden vendég számára. A szálloda és konferenciaközpont 80 autó férőhelyes saját mélygarázzsal, bárral és étteremmel. Bővebben


Dogmopolite Kutyapanzió Budapest

Dogmopolite Kutyapanzió Budapest

A Dogmopolite Magyarország legnagyobb fedett területű, legkorszerűbb kutyapanzió, kiképző- és napközi központja. A Dogmopolite elsődleges célja kutyapanzióiban, hogy a kutyusok a lehető legjobban érezzék magukat, majd a tartózkodást követően a gazdi boldogan vihesse haza kedvencét. Bővebben


Gerand Hotel Griff Junior Budapest

Gerand Hotel Griff Junior Budapest

A munkásszálló a főváros budai oldalán, a XI. kerületben, a Kelenföldi pályaudvar közelében helyezkedik el. Az M1-es és az M7-es autópályákról könnyen megközelíthető. Munkásszállónk háromágyas, mosdós szobákkal rendelkezik. Emeletenként, nemenként elkülönített zuhanyozók és toalettek, valamint közös ... Bővebben


Hotel Mediterran Budapest

Hotel Mediterran Budapest

4 csillagos hotelünk 40 szobával Buda központjában található. Különtermünk és kerthelyiségünk 5-45 fő részére nyújt kiváló helyszínt családi vagy céges rendezvények megtartására. Bővebben


Ida Panzió Budapest

Ida Panzió Budapest

A családias hangulatú Ida Panzió a Sas-hegy délkeleti lejtőjén található, festői kilátással a fővárosra. A panzió nyugalmát a közelében elterülő Sas-hegyi Természetvédelmi Terület fokozza. A városközpont (Váci utca, Ferenciek tere) buszjárattal 15 perc. A szobákban fűrdőszoba, TV és hűtőszekrény is ... Bővebben


Martos Flóra Kollégium Budapest

Martos Flóra Kollégium Budapest

A Martos Flóra Kollégium a BME Vegyész- és Biomérnök Karos hallgatók kollégiuma mely 2012 nyarán lett teljesen felújítva. A Stoczek utca 1-7. szám alatt található épület, közvetlenül az Egyetem St épületével szemben található. Hat lakószinten vannak kétágyas szobák és összesen 413 férőhellyel ... Bővebben


Rubin Wellness & Conference Hotel**** Budapest

Rubin Wellness & Conference Hotel**** Budapest

A budai zöldövezetben fekvő Rubin Wellness & Conference Hotel azokat a vendégeket, turistákat és üzletembereket várja, akik a belvároshoz közel, de mégis kellemes, nyugodt környezetben kívánnak megszállni a fővárosban. Bővebben


Carolina Apartman Budapest

Carolina Apartman Budapest

A Carolina Budapesten található, 200 méterre a Karolina villamosmegállótól, apartman típusú szállást kínálva, ingyenes Wi-Fi használattal. 24 órás recepcióval rendelkezik, valamint egy terasszal, ahol a vendégek pihenhetnek. Bővebben


1 2   


Találatok száma: 56

Amaretto Étterem Rubin Hotel Budapest

Amaretto Étterem Rubin Hotel Budapest

Amaretto Éttermünkben negyedévente megújuló étlappal várjuk kedves vendégeinket! Ételeink mindig friss, szezonális alapanyagokból készülnek, modern konyhatechnológia alkalmazásával. Nálunk az egészségtudatosan étkező vendégek és a magyar ízeket kedvelők is megtalálják a kedvencüket. Bővebben


Café Ponyvaregény Kávézó és Étterem Budapest

Café Ponyvaregény Kávézó és Étterem Budapest

Éttermünk Budapest szívében, a Lágymányosi öbölben, egy gyönyörű és ápolt park közepén található. Dunára néző napsütötte teraszokkal, házias konyhával, gyereksarokkal, hétvégi óvónénivel, vitorlásiskolával, bérelhető piknik kosarakkal, játékeszközökkel és sok szeretettel várunk mindenkit, aki egy kis ... Bővebben


Café Ponyvaregény Kávézó, Étterem Budapest

Café Ponyvaregény Kávézó, Étterem Budapest

A Café Ponyvaregény Kávézó, Étterem Budapest szívében, a Lágymányosi - öbölben, egy gyönyörű és ápolt park közepén található. Dunára néző napsütötte teraszokkal, házias konyhával, gyereksarokkal, hétvégi óvónénivel, vitorlásiskolával, bérelhető piknik kosarakkal, játékeszközökkel és sok szeretettel ... Bővebben


Hemingway Étterem

Hemingway Étterem

A Hemingway étterem Budapest egyik klasszikus étterme a Feneketlen tó partján, amely minden korosztály számára tartogat valami érdekeset, izgalmasat a kulináris világból. Az étterem előnyös elrendezésének köszönhetően kiváló kisebb és nagyobb rendezvények, esküvők megszervezésére is. Bővebben


Jardinette Kertvendéglő és Borpince

Jardinette Kertvendéglő és Borpince

A Jardinette étterem, kertvendéglő, borospince és kávézó a XI. és XII. kerület határán, a Hegyalja út és Németvölgyi út kereszteződésétől 100 méterre található a Németvölgyi úton.Igazi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon érzed magad. Ahol a terebélyes gesztenyefák a nyári hőségben is árnyékot ... Bővebben


Kisvigadó Vendéglő-söröző Budapest

Kisvigadó Vendéglő-söröző Budapest

Az étlap-kínálatunk kialakításánál a magyaros-házias ételek mellett, a standard fogásokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Mindezen kínálatot, heti rendszerességgel változó, heti ajánlattal színesítjük, mely az éppen szezonális, vagy az évszakra jellemzõ fogásokból tevődik össze. Jól elszeparált ... Bővebben


Mimama Konyhája Budapest

Mimama Konyhája Budapest

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt ... Bővebben


Moha Café

Moha Café

Moha Kávéház és Kultúrtér, modern zöldkörnyezet Újbuda szívében, ahol kávézás közben is megtalál a kultúra. Várunk kiváló kávé különlegességeinkkel és kedves kiszolgálással a hét minden napján. Színes és sokféle tea, kávé, limonádé és forró csoki kínálatunk mellett meleg konyhával is rendelkezünk. Bővebben


Palack Borbár

Palack Borbár

A legkiválóbb borvidékek pincészeteinek szellemét idézi meg a Palack Borbár a budai Gellért téren, így nem kell több száz kilométert autózni, ahhoz, hogy jó hangulatú borkóstolót találjunk. A Palack autentikus világa más, mint amit eddig a borbárokról hittünk. Olyan helyre hív, ahol a borpincék ... Bővebben


Szatyor Bár és Galéria Budapest

Szatyor Bár és Galéria Budapest

A Szatyor Bár és Galéria, izgalmas vizuális kialakítással, elsőrangú vendéglátói szolgáltatásokkal, zsúfolt kulturális-művészeti programokkal várja vendégeit. Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Sóletfesztivál 2022 Budapest
Sóletfesztivál 2022 Budapest
 • Budapest
 • XI. kerület
2022. augusztus 28.

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG