Mamma Mia előadás és online jegyvásárlás!
Mamma Mia előadás és online jegyvásárlás!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.
Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár 2018. január 20-21.
Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár 2018. január 20-21.

Összművészeti fesztivál Pécsen, amely a város majd 2000 éves múltjának lenyűgöző hagyatékát a fantázia világával szövi össze, színes programjával az impozáns múlt és egy elképzelt jövő határán játékra és gondolkodásra sarkall, értéket közvetít, szórakoztat, és gyönyörködtet. Gladiátorok, Vesta papnők, ó- és középkori harcosok, történelmi divatshow, zsonglőrök, tűztáncosok, 5 méteres sárkányok és még több tucat látványos érdekesség várja az ország minden szegletéből ide látogatókat és a pécsieket. Na meg éjszakai fényfestés minden mennyiségben és felületen az egész belvárosban! 2017-ben sem fog csalódást okozni a Zsolnay Fényfesztivál, amire szeretettel várunk mindenkit június 30. és július 2. között

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

IDÉN NYÁRON IS VÁR PÉCSETT A ZSOLNAY FÉNYFESZTIVÁL

Magyarország első fényfesztiválja

Tavaly nyáron több tízezer látogató előtt, minden várakozást felülmúló sikert aratva mutatkozott be Pécsett a Zsolnay Fényfesztivál. Idén június 30. és július 2. között esténként ismét fényárba borul a belváros, az ország legjobb fényfestő csapatai keltenek életre több mint 10.000 négyzetméternyi vetített felületet, mely európai viszonylatban is kimagasló, varázslatos látványosság. Spanyol légtornászok álomszerű produkciója érkezik a város főterére, a Székesegyház monumentális homlokzatán újra mapping alkotások nemzetközi, pénzdíjazásos versenye várható. S mindeközben egyéb különleges kulturális programok – koncertek, színházak, újcirkuszi előadások – is várják az érdeklődőket. Pécs a hazai fesztiválszezon egyik legnagyobb, legkellemesebb meglepetésére készül.

Világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendenek a fényfesztiválok, melyek a technológia fejlődésével egyre grandiózusabb élményt nyújtanak. A fesztiválok kínálatában még mindig újdonságnak számít ez a műfaj, hazai viszonylatban pedig egészen a tavalyi esztendőig nem találkozhatott vele az élményekre éhes közönség. Pécs legnagyobb kulturális-turisztikai szervezete, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ezt a hiányt pótolta a fesztivál megszervezésével.

A második pécsi Zsolnay Fényfesztivál kiteljesíti koncepcióját és egy olyan háromnapos rendezvényre készül, melyben még karakteresebben jelennek meg az előző fesztivál legizgalmasabb elemei, a huszonegyedik századi fényművészet különböző ágai, az utcaművészetek, színház, zene és újcirkusz. Az idei fesztivál nagy hangsúlyt fektet továbbá a művészet, a technológia és a tudomány hármasának integrált megjelenítésére, valamint a mesterséges fényalkotások mellett feltűnnek majd a természetes napfényt alkalmazó művészeti projektek is.

A fesztivál nyitókoncertjének a város világszínvonalú koncertterme, a Kodály Központ ad otthont.  Az elektronikus zene világából érkező angol előadó, Emika tavaly készült, Melanfonie című albumát a MÁV Szimfonikusokkal közösen viszi színpadra, a megismételhetetlen látványért Bordos László Zsolt, világhírű 3D mapping művész felel. Az ingyenes, szabadtéri elemekből építkező rendezvénynek ez lesz az egyetlen fizetős programja.

A koncertet követően látványos fényfelvonulás veszi kezdetét, a kellékek a közönség bevonásával készülnek, akik fényjelmezekbe öltöznek, fényjárgányokra szállnak, hogy minél többen aktív résztvevői, alkotói legyenek a fényünnepnek.

A város főtere ad újra helyszínt egy álomszerű újcirkuszi előadásnak, amely ezúttal Spanyolországból érkezik, a Voala Station légtornászainak egy 70 tonnás daru segít majd az égbe emelkedni. A Székesegyház épülete idén is megdöbbentő élményt kínál a nemzetközi 3D mapping versenynek köszönhetően, melyért a nemzetközileg is elismert Kiégő Izzók csapata felel. Az alkotógárda egy gigantikus fényinstallációval is készül; mellettük egy másik világhírű magyar fényművész, Vicsek Viktor legújabb alkotásával most először mutatkozik be a fesztivál közönségének. Mindhárom este ráérősen korzózhat bárki a belváros legismertebb épületeit útba ejtő, húsznál is több állomást érintő Fény Útján.

A nyitókoncert után sem hiányzik majd a zene a fesztiválról. Olyan előadókat köszönthetünk a szabadtéri színpadon, mint az Óperentzia zenekarral fellépő Lajkó Félix, a Japánból érkező Matsumoto Zoku, a Kwashibu Area Band élén fellép a ghánai Pat Thomas, akit a hetvenes évek óta „Afrika arany hangjaként” emleget a közönség és a világzenei szaksajtó. Utcazenészként tűnnek fel a legnevesebb pécsi könnyűzenei előadók, és visszatérő vendégként üdvözölhetjük a tavalyi fesztivál egyik legzajosabb sikerét produkáló közönségkedvencet, az olasz Fantomatik Orchestrat is.

A koncertek mellett újcirkuszi, tüzes és színházi produkciók népesítik be Pécs mediterrán hangulatú utcáit és tereit. A Baleár-szigetekről érkező Circ Bover díjnyertes előadásában hatméteres bambuszrudakból épül különleges mozgó díszlet, a vállalkozó kedvű fesztiválozók számára pedig a Sienta La Cabeza barcelonai fodrászai fognak világító hajkölteményeket alkotni.

ZSOLNAY FÉNYFESZTIVÁL - PÉCS A NYÁR FÉNYPONTJA!

Koncertkavalkád a Zsolnay Fényfesztiválon

Hogyan lehet összekapcsolni a komolyzenét az elektronikus zenével? Mi az a hand pan és hogyan szól a ney nevű hangszer? Mit hoz össze Beck Zoli vagy a Punnany Band egy kifordított, újszerű felállásban? A Zsolnay Fényfesztivál zenei kínálatából ez is kiderül! Ghánából, Olaszországból és Japánból is érkeznek fellépők, garantálva a sokszínű utcai kavalkádot Pécsett, június 30-tól július 2-ig.

Zsolnay Fényfesztivál nyitókoncertje méltó indítása lesz június 30-án a káprázatos, háromnapos fesztiválnak! A pécsi Kodály Központban a brit dj és zenész, Emika legújabb lemezének ősbemutatója hallható. Az elektronikus zenei megoldások ihlette szimfóniát a MÁV Szimfonikusok szólaltatják meg, a felejthetetlen látványt pedig a világhírű 3D-mapping művész, Bordos László Zsolt kelti életre.

A Kwashibu Area Band élén érkezik Pécsre a ghánai Pat Thomas, akit a hetvenes évek óta „Afrika arany hangjaként” emleget a közönség és a világzenei szaksajtó. Visszatérő vendégként üdvözölhetjük a tavalyi fesztivál egyik legzajosabb sikerét produkáló közönségkedvencet, az olasz Fantomatik Orchestra fúvósbandát.

A Matsumoto Zoku nevű együttes a japán világzene utazó nagykövete, igazán egzotikus hangszerek megszólaltatója. Zenéjük természetközeli és városi hangok harmonikus egymásba olvadása egy olyan hangzásban, amelyben organikusan épülnek egymásra a beatbox hiphopos ütemei, a didgeridoo mélységesen mély hangja, és a hand pan elvarázsolt légiessége. Az egzotikus hangszereknél maradva kiemelendő Fatou Gozlan koncertje is, aki a közel-keleti zene egyik legismertebb képviselője hazánkban. A szufik szakrális hangszerét, a neyt szólaltatja meg indiai dob és lant kiséretében.

A hazai kedvencek sem hiányozhatnak a fesztiválról: Lajkó Félix az Óperentzia zenekarral lép fel, bemutatva az elektronikus- és az akusztikus zene, illetve a folk- és a partyzene eddig ismeretlen ötvözetét. A Kettő című műsorban a 30Y zenekar frontembere, Beck Zoli korabeli slágereket és 30Y dalok átdolgozásait viszi színre Sárközy Zoltán zongorakíséretével. A Punnany élő felállásának összeszokott zenészei biztosítják az örömzenét és az izgalmas improvizációkat a Punnany Band Instrumental Session koncertjén.

A fesztivál során fellép a Pátkai Rozina Quintet és a Zságer Balázs vezette Žagar zenekar is. Aki éjszakába nyúlóan szeretne a fény vonzásában maradni, az három helyszínen – a Nappaliban, a Szabadkikötőben és a Lompos Uszkárban – bulizhat hajnalig.

Lélegzetelállító nyitókoncerttel indul a Zsolnay Fényfesztivál

A Zsolnay Fényfesztivál nyitókoncertje méltó indítása lesz június 30-án a káprázatos, háromnapos fesztiválnak! A pécsi Kodály Központban 20 órakor a brit dj és zenész, Emika legújabb lemezének ősbemutatója hallható. Az elektronikus zenei megoldások ihlette szimfóniát a MÁV Szimfonikusok szólaltatják meg, a felejthetetlen látványt pedig a világhírű 3D-mapping művész, Bordos László Zsolt kelti életre.

A koncert a június 30. és július 2. között Pécsett zajló Zsolnay Fényfesztivál egyik legkülönlegesebb, legszínvonalasabb eseményének ígérkezik.

A klasszikus zeneszerzés és az elektronikus zene közti átmenet még soha nem volt ilyen dinamikus és élettel teli! Az első lemezeit a brit Ninja Tune kiadónál megjelentető, valóban sokszínű zenész és dj, Emika ezen az ígéretes műfaji határterületen alkotta meg új művét, a Melanfonie című szimfonikus szerzeményét, mely négy év munkájának eredménye. Ebben a projektben Emika visszatért klasszikus zenei gyökereihez, melyeket elektronikus zenei tapasztalataival ötvözve saját szimfóniát írt. A feszült szépség pillanataiból drámai és finoman baljós átvezetésekkel olyan összetartó audio-narratívát szőtt a szoprán csillogó hangjával, amely tökéletesen tolmácsolja azt a kísértő, érzelemkeltő stílust, melyet Emika életre keltett.

A művet Magyarország legismertebb szimfonikus együtteseinek egyike, a MÁV Szimfonikusok adja elő. A zenekar a legrangosabb koncerttermekben lép fel világszerte, repertoárja a barokk zenétől a modern, kortárs művekig terjed. Ezúttal a Prága Szinfonietta művészeti vezetője, a Prágai Konzervatórium tanára, a Hradec Králové Filharmonikusok vezető karmestere, Miriam Němcová vezényletével lépnek színpadra. A koncerten közreműködik a szintén prágai Marie Fajtova szoprán szólista is.

A Kodály Központ belső tereire és Emika muzsikájára Bordos László Zsolt, világhírű művész egyedülálló látványvilágot hoz létre. A Budapesten élő alkotó korai 3D VJ munkáival, óriási méretű épületvetítéseivel és 3D-mapping projektjeivel a műfaj úttörője lett. Munkáin 2010 óta más művészekkel együttműködve Bordos.Artworks és Invited Artists néven dolgozik, melyekkel a videovetítés/3D-mapping nemzetközileg is elismert, jeles képviselőjévé vált. 2014 óta újra önálló projektjeire fókuszál, melyek főként opera- és színházi installációk vagy vetített díszletek. Bordos László Zsolt ez alkalommal a beltéri architekturális mapping vetítés egyedi, Emika szimfóniájára alkotott ősbemutatójára készül, így a Kodály Központban zene és vizualitás lélegzetelállító fúzióját tapasztalhatja meg a közönség.

Emika a koncert zárásaként meglepetés dj-szettel készül.

Fényárba borul a pécsi belváros

Lélegzetelállító fényalkotások a Zsolnay Fényfesztiválon

Több mint 10.000 négyzetméternyi felületet festenek meg fénnyel a Zsolnay Fényfesztiválra érkező művészek Pécsett, június 30. és július 2. között! A fénykarnevál felvonulásán felragyog a pécsi belvárosban a 25 állomásából álló Fény Útja, amelyen végigsétálva varázslatos, eddig soha nem látott arcukat mutatják az épületek. Továbbá a tavalyi elképesztő siker után újra nemzetközi mapping verseny látható a Székesegyház monumentális homlokzatán.

Tavaly a pécsiek együtt élték át a Zsolnay Fényfesztivál varázsát, idén pedig együtt is hozhatják létre. A szervezők szeretettel várnak mindenkit a nyitónap esti fénykarneváljára, hogy saját készítésű fényjelmezekben vonulva a résztvevők együtt ragyogják be az éjszakát és kezdjék meg a fesztivált.

Hagyományteremtő szándékkal indítja útjára a Zsolnay Fényfesztivált szervező Zsolnay Örökségkezelő NKft. (ZsÖK) a Fénykarnevált, hogy mindenki aktív résztvevőként élhesse át a Fényfesztivál élményét. A városlakók készíthetnek fénylő jelmezt, díszt, bármilyen világító csodát! Ehhez a fesztivál mindhárom napján működő Fénybütykölde program nyújt segítséget, ahol mindenki megalkothatja saját fénydíszét.

Június 30-án 21.15-től a Sétatérről indulva a fényes társaság vidám és hangos menete végigjárja a Fény Útjának fontos állomásait, ekkor kapcsolják fel az első fényeket, hogy aztán együtt vesse bele magát mindenki a fesztivál forgatagába. A Fény Útját a belváros 25 állomása alkotja a Barbakántól a Szent István téren és a Káptalan utcán át egészen a Király utca végéig. Minden helyszínen lélegzetelállító fényfestés és fénnyel kapcsolatos vizuális alkotások nyűgözik le a közönséget. 

A ZsÖK egy nemzetközi, pénzjutalommal járó mapping versenyt is hirdetett a pécsi Székesegyház épületére a fesztivál keretében. A Zsolnay Light Art versenyen a látvány fokozása érdekében idén nemcsak a Bazilika oldalhajóját és a tornyokat, hanem a tetőt is bevonják a fénnyel való vetítésbe.

A verseny idei témája: A fény vonzásában. A Zsolnay Light Art szakmai partnere és a verseny házigazdája a nemzetközileg is elismert magyar mappingművész csoport, a Kiégő Izzók. Idén 21 pályamű érkezett a versenyre, amiből a legjobb 10 alkotást láthatják a nézők a fesztiválon, továbbá a Kiégő Izzók Rezonancia című – versenyen kívüli –, lélegzetelállító opuszát. Érkeznek alkotók többek között Mexikóból, Spanyolországból és Olaszországból. A verseny zsűrizését egy öttagú nemzetközi bizottság látja el, az általuk megszavazott győztes mellett közönségdíjat is kiosztanak.

A verseny a Zsolnay Fényfesztivál központi attrakciója, melyet július 1-jén, 22 órától lehet megtekinteni a Székesegyház épületén. Ugyanakkor a szombati verseny előtt már péntek éjszaka fényárba borul a Székesegyház homlokzata, ekkor újra megtekinthetők a tavalyi nyertes alkotások és a Kiégő Izzók epikus műve, a Jónás Könyve, majd 23.00-tól levetítik az idei versenyen résztvevő animációkat is.

Cirkusz a javából

Utcai forgatagot varázsolnak a Zsolnay Fényfesztivál újcirkuszi produkciói

Őrült katalán hajszobrász show, a Széchenyi tér felett lebegő légtornászok, tűzzsonglőrök, a világ különböző pontjairól érkező akrobaták és bohócok szórakoztatják a Zsolnay Fényfesztivál látogatóit az ingyenes utcai produkciók keretében június 30. és július 2. között, Pécsett.

A Voala Station csapata számára a színpad maga az égbolt. A légtornászokból és zenészekből álló spanyol társulat egy lenyűgöző újcirkuszi előadással érkezik Pécsre, melynek bemutatásában segítségükre lesz egy 70 tonnás daru is, amellyel a Széchenyi téren 30 méter magasba emelik a szereplőket.

A katalán Sienta la Cabeza társulata egy különc fodrászattal érkezik a fesztiválra, két nem mindennapi hajszobrász és egy DJ személyében, akiknek a kreativitása nem ismer határokat. A bátor jelentkezők frizurájából némi hajfesték, hajlakk és hétköznapi eszközök segítségével meseszerű hajköltemények készülnek, amelyek ráadásul még fénylenek is.

A fesztivál vendége lesz a világot bejárt Tűzmadarak zsonglőrcsoport, valamint a Freak Fusion Cabaret, akik a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát idézik meg némi sötét humorral és varieté hangulattal fűszerezve.

A Baleár-szigetekről érkező Circ Bover társulat előadásában cirkuszi, színházi elemek keverednek a tánccal, díszletük egyedi módon mindössze bambuszrudakból áll. Vincles című produkciójukkal érkeznek Pécsre, amely már számos nemzetközi díjat zsebelt be. A jelentős utcacirkuszi hagyományokkal rendelkező Spanyolországból érkezik az előadásait sok humorral fűszerező Maintomano társulat és JAM, a bohóc.

A Goldie Street Show főszereplője 2004 óta járja Európát utcashow-ival, és szórakoztatja hatalmas sikerrel a nagyérdeműt. Klasszikus utcashow-jában – amit kolumbiai tűzzel és indiai szívvel prezentál, és amelynek szerves része a közönség is – a kortárs cirkusz, a stand-up comedy és az újcirkuszi bohóc karaktere keveredik.

A Spirality – twin alike című produkcióban a századközepi vándorcirkuszok hangulata keveredik egy füstös revü illatával, az egyedi zenei hangzásvilág és az örök érvényű érzelmek mégis mai ízt adnak ennek a különleges elegynek. Tánc- és mozgásszínházi jelenetek tarkítják a levegőakrobatika, tárgymanipuláció és zsonglőr technikákat felvonultató újcirkuszi előadást.

Végül ha kedvet kaptunk, ki is próbálhatjuk a bámulatos cirkuszi eszközöket és mutatványokat az Inspirál Zsonglőr és Cirkuszi Játszóházban, amely mindhárom napon vár kicsiket és nagyokat a Káptalan u. 5. szám alatt.

Az utcai produkciókat nemcsak cirkuszi, hanem színházi programok is színesítik. Több előadást is tart a Kajárpéci Vízirevü, amire a nevetőizmokat érdemes felkészíteni! Árnyszínházi előadást láthatnak a látogatók A világgá ment ház címmel, míg Az ördögszántotta hegy című produkció gólyalábasokkal, óriásbábokkal és vérpezsdítő muzsikával várja az érdeklődőket. A legkisebbek sem fognak unatkozni, Fabók Mancsi Bábszínháza bemutatja a Vitéz László és Vas Juliska című darabot.

Programok

Pénteken

    Fesztiválindító masírozások
    Sétatér / Dóm tér | Péntek | 16:00-19:00

    Fénybütykölde
    Sétatér / Dóm tér | Péntek | 16.00–21.00

    Inspirál zsonglőr és cirkuszi játszóház
    Múzeumigazgatóság udvara | Péntek | 16.00–20.00

    ELMARAD! Fabók Mancsi Bábszính.: Vitéz László és Vas Juliska
    Sétatér / Dóm tér | Péntek | 16:15

    Stoptrükk filmes foglalkozás (Total Art)
    Belvárosi Könyvtár udvara | Péntek | 17:00-20:00

    Sienta la Cabeza Hajszobrász show
    Sétatér / Dóm tér | Péntek | 18.00–21.00

    Méhkas Diafestő Workshop
    Művészetek Háza / Hild udvar | Péntek | 18.00–21.00

    Fabók Mancsi Bábszính.: Vitéz László és vas Juliska
    Színház tér | Péntek | 19:30

    Emika: Melanfonie
    Kodály Központ | Péntek | 20:00

    Fénykarnevál
    Sétatér / Dóm tér | Péntek | 21:15

    Voalá Station (ESP)
    Széchenyi tér | Péntek | 22:00

    Zsolnay Light Art – Bemutatók
    Sétatér / Dóm tér | Péntek | 22.00–00.00

    Sáli Levente Homokanimáció
    Vasarely Múzeum udvara | Péntek | 23:00

    Tűzmadarak: 2 for 1
    Színház tér | Péntek | 23:00

    Band of Streets
    Jókai tér | Péntek | 23:00

    Techno Műhely
    Szabadkikötő | Péntek | 00:00

    Mélypécs
    Nappali | Péntek | 00:00

    DAIDAI
    Martyn Múzeum udvara | Péntek | 0.00

    Fénycsapda – Melegh Andrea selyemfestő kiállítása
    Művészetek Háza / Hild udvar | Péntek | 10.00-18.00

Szombaton

    Délelőtti belvárosi programok
    Belvárosi Könyvtár udvara | Szombat | 10.00–12.00

    Fénybütykölde
    Sétatér / Dóm tér | Szombat | 18.00–21.00

    Stoptrükk filmes foglalkozás (Total Art)
    Belvárosi Könyvtár udvara | Szombat | 14:00-20:00

    Méhkas Diafestő Workshop
    Művészetek Háza / Hild udvar | Szombat | 18.00–21.00

    Zsolnay Light Art – Nemzetközi Mapping Verseny
    Sétatér / Dóm tér | Szombat | 22.00–23.30

    Papír Panír Imaginárium
    Martyn Múzeum udvara | Szombat | 10.00–13.00 és 15.00–18.00

    Slam Poetry
    Belvárosi Könyvtár udvara | Szombat | 23:00

    Elekes Ányos: Bőröndmesék
    Sétatér / Dóm tér | Szombat | 10.00

    Sienta La Cabeza Hajszobrász Show
    Színház tér | Szombat | 17.00–20.00

    Circ Bover – Vincles (ESP)
    Széchenyi tér | Szombat | 18.00

    Kajárpéci vizirevü: Hány Istók, a láp fia
    Jókai tér | Szombat | 19.00

    Maintomano: Ekilibuá (ESP)
    Széchenyi tér | Szombat | 19.30

    JAM: El Métre (ESP)
    Színház tér | Szombat | 20.00

    Goldie Street Show
    Jókai tér | Szombat | 20:30

    Tűzmadarak: Fireflow
    Jókai tér | Szombat | 22.00

    A világgá ment ház
    Vasarely Múzeum udvara | Szombat | 23:00

    Elek Ányos: Bőröndmesék
    Martyn Múzeum udvara | Szombat | 16.00

    Lenthár Balázs
    Művészetek Háza / Hild udvar | Szombat | 16.00

    Pethő Szabolcs & Szénási Máthé Nándor
    Művészetek Háza / Hild udvar | Szombat | 17.00

    Fantomatik Orchestra (ITA)
    Sétatér / Dóm tér | Szombat | 17.30

    Pat Thomas & The kwashibu area band
    Sétatér / Dóm tér | Szombat | 19.00

    Lajkó Félix & Óperentzia
    Sétatér / Dóm tér | Szombat | 20.30

    Matsumoto Zoku (JAP)
    Színház tér | Szombat | 21.30

    Csángálló
    Széchenyi tér | Szombat | 23:30

    Kettő - Beck-Sárközy pódium
    Színház tér | Szombat | 23:30

    Fatou Gozlan & Duo darbar
    Jókai tér | Szombat | 23:30

    Blablabaal
    Belvárosi Könyvtár udvara | Szombat | 23:30

    Mélypécs
    Nappali | Szombat | 00:00

    Techno Műhely
    Szabadkikötő | Szombat | 00:00

    DAIDAI
    Martyn Múzeum udvara | Szombat | 0.00

    Freak Fusion cabaret
    Széchenyi tér | Szombat | 21.00

    Fény Fórum
    Szabadkikötő | Szombat | 17.00

    Varázsóra: Varázsoljunk fénnyel
    Művészetek Háza / Hild udvar | Szombat | 14.30

    Inspirál zsonglőr és cirkuszi játszóház
    Múzeumigazgatóság udvara | Szombat | 16.00–20.00

    Fénycsapda – Melegh Andrea selyemfestő kiállítása
    Művészetek Háza / Hild udvar | Szombat | 10.00-18.00

Vasárnap

    Fénybütykölde
    Sétatér / Dóm tér | Vasárnap | 18.00–21.00

    Varázsóra – Varázsoljunk fénnyel
    Művészetek Háza / Hild udvar | Vasárnap | 15.00

    Fényévek filmvetítés
    Apolló Mozi | Vasárnap | 17:00

    MeseAblak: Árnyszínház
    Vasarely Múzeum udvara | Vasárnap | 21:30

    Goldie Street Show
    Sétatér / Dóm tér | Vasárnap | 10:00

    Maintomano: Ekilibuá (ESP)
    Széchenyi tér | Vasárnap | 18.00

    JAM: EL Métre (ESP)
    Színház tér | Vasárnap | 19.00

    Circ Bover – Vincles (ESP)
    Széchenyi tér | Vasárnap | 19.30

    Kajárpéci Vízirevü: A dzsungel könnye
    Jókai tér | Vasárnap | 20:30

    Spirality - Twin Alike
    Színház tér | Vasárnap | 20:30

    Bóbita Bábszínház: Az ördögszántotta hegy
    Széchenyi tér | Vasárnap | 21:30

    Tron Fényaréna & Galactic Jackson
    Martyn Múzeum udvara | Vasárnap | 21.30

    Babarci Bulcsú
    Művészetek Háza / Hild udvar | Vasárnap | 16:30

    Miniswing
    Művészetek Háza / Hild udvar | Vasárnap | 17:30

    Pátkai Rozina Quintet
    Sétatér / Dóm tér | Vasárnap | 19:00

    ®agar
    Sétatér / Dóm tér | Vasárnap | 20:30

    Punnany Band: Instrumental Session
    Nappali | Vasárnap | 21:30

    Matsumoto Zoku & Tűzmadarak (JAP-HUN)
    Sétatér / Dóm tér | Vasárnap | 22:00

    Fatou Gozlan: Sufi Moon
    Széchenyi tér | Vasárnap | 23:00

    Mélypécs
    Nappali | Vasárnap | 23:00

    TechnoMűhely
    Szabadkikötő | Vasárnap | 23:00

    Méhkas Diafestő Workshop
    Művészetek Háza / Hild udvar | Vasárnap | 18.00–21.00

    Papír Panír Imaginárium
    Martyn Múzeum udvara | Vasárnap | 10.00–13.00 és 15.00–18.00

    Elekes Ányos: Bőröndmesék
    Sétatér / Dóm tér | Vasárnap | 11.30

    Stoptrükk filmes foglalkozás (Total Art)
    Belvárosi Könyvtár udvara | Vasárnap | 14:00-20:00

    Inspirál zsonglőr és cirkuszi játszóház
    Múzeumigazgatóság udvara | Vasárnap | 16.00–20.00

    Fénycsapda – Melegh Andrea selyemfestő kiállítása
    Művészetek Háza / Hild udvar | Vasárnap | 10.00-18.00


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 1

Hotel Makár Sport & Wellness ***/****

Hotel Makár Sport & Wellness ***/****

Pécsi zöldövezeti szálloda, szabadidőközpont sport és wellness szolgáltatással az egyetemi klinikák szomszédságában. A szálláshoz kapcsolódóan éttermi vendéglátás, többféle méretű konferenciaterem, ...
Találatok száma: 1

Makár Óbester Étterem

Makár Óbester Étterem

Modern klímás éttermünk Pécs zöldövezetében, az egyetemi klinikák szomszédságában 4* -os wellness szálloda részeként működik. Kétszekciós kupolaterem, kapcsolódó árnyékos grillterasz és téglaboltozatú ...
KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Zsolnay Fényfesztivál 2017

Szolgáltató