Minden munkanapon friss és változatos ételekkel várjuk vendégeinket. Vállaljuk rendezvények helyszíni lebonyolítását 70 fő ültetett befogadó képességgel, akár svédasztalos, akár tányérszervízes megoldással, illetve catering szolgáltatásunkban megtalálhatóak hideg és meleg ételek, eszközbérléssel vagy anélkül. Célunk elérhető áron biztosítani a minőséget, legyen szó egy fél órás ebédszünetről, vagy egy egész estés vacsoráról.
Minden munkanapon friss és változatos ételekkel várjuk vendégeinket. Vállaljuk rendezvények helyszíni lebonyolítását 70 fő ültetett befogadó képességgel, akár svédasztalos, akár tányérszervízes megoldással, illetve catering szolgáltatásunkban megtalálhatóak hideg és meleg ételek, eszközbérléssel vagy anélkül. Célunk elérhető áron biztosítani a minőséget, legyen szó egy fél órás ebédszünetről, vagy egy egész estés vacsoráról.
Minden munkanapon friss és változatos ételekkel várjuk vendégeinket. Vállaljuk rendezvények helyszíni lebonyolítását 70 fő ültetett befogadó képességgel, akár svédasztalos, akár tányérszervízes megoldással, illetve catering szolgáltatásunkban megtalálhatóak hideg és meleg ételek, eszközbérléssel vagy anélkül. Célunk elérhető áron biztosítani a minőséget, legyen szó egy fél órás ebédszünetről, vagy egy egész estés vacsoráról.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.
Wang Mester a szakácsmesterséget egyrészt a nagyszülőktől örökölte, másrészt Peking legjobb éttermeiben tökéletesítette. Hiszi, hogy meg tudja ismertetni az érdeklődőkkel az ötezer éves kínai konyhaművészet titkait - mind elméleti síkon, mind pedig a gyakorlatban. A főzést művészetnek tartja, melyet éttermében, a Wang Mester Kínai Konyhájában, illetve egyéb eseményeken népszerűsít.