A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.
A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.
A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.
A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.
A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.
A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.
A Torta és Desszert Manufaktúra különleges, esztétikus és ízletes édességekkel szolgál, melyek tökéletessé tehetik a különleges alkalmakat. Kiváló alapanyagokból, odafigyeléssel készülnek a torták és desszertek, melyek a minőséget képviselik, s nem utolsó sorban egy-egy elkészült torta igazi cukrászati műalkotás.