
Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.
Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.

Az izakaya elnevezés eredetileg olyan japán szakéboltot jelöl, ahova munka után nemcsak vásárolni térnek be a vendégek, hanem enni, beszélgetni, lazulni. Mára a bolt jelleg visszavonult. A Costes Izakaya hivatalos besorolása „fine bistro”, ami a minőségi alapanyagokra, a klasszikus és modern konyhatechnológiák vegyítésére is utal, az ízvilág elsősorban ázsiai, de ez nem azt jelenti, hogy nem fér bele egy kis latin-amerikai, mediterrán vagy akár magyaros csavar. A finom ételek mellett igényes italokat is fogyaszthatunk.

Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.

Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.

Folyton megújuló étlappal, több mint húsz sörcsappal, üveges és dobozos sörök széles választékával várják vendégeiket. Az étterem végében található Bottle Shopban több, mint 200 magyar kisüzemi és külföldi üveges és dobozos sörből válogat. Rendezvényhelyszínnek is kiváló, legyen szó baráti iszogatásról, születésnapokról, nagyobb családi összejövetelekről vagy céges rendezvényekről.
Folyton megújuló étlappal, több mint húsz sörcsappal, üveges és dobozos sörök széles választékával várják vendégeiket. Az étterem végében található Bottle Shopban több, mint 200 magyar kisüzemi és külföldi üveges és dobozos sörből válogat. Rendezvényhelyszínnek is kiváló, legyen szó baráti iszogatásról, születésnapokról, nagyobb családi összejövetelekről vagy céges rendezvényekről.

Folyton megújuló étlappal, több mint húsz sörcsappal, üveges és dobozos sörök széles választékával várják vendégeiket. Az étterem végében található Bottle Shopban több, mint 200 magyar kisüzemi és külföldi üveges és dobozos sörből válogat. Rendezvényhelyszínnek is kiváló, legyen szó baráti iszogatásról, születésnapokról, nagyobb családi összejövetelekről vagy céges rendezvényekről.

Egy igazi olasz konyha (La Cucina) várja a házi készítésű tészták és pizzák szerelmeseit, a hömpölygő belváros forgatagában. Profi csapat varázsolja a kockás abroszok mellé a valódi “Dolce Vitát”. A Piazza Navona tér “életnagyságú” képe előtt Ön úgy érezheti, mintha valóban a téren ülne. Gondosan válogatott, kiváló minőségű borokkal várjuk az olasz és a magyar borok kedvelőit. Az enteriőr Mediterrán, a személyzet vidám-szolgálatkész, a mentalitás olasz, a felszolgált ételek ízletesek, így minden adott ahhoz, hogy a betérő vendégeinknek egy kellemes élményt ajándékozzunk.
Egy igazi olasz konyha (La Cucina) várja a házi készítésű tészták és pizzák szerelmeseit, a hömpölygő belváros forgatagában. Profi csapat varázsolja a kockás abroszok mellé a valódi “Dolce Vitát”. A Piazza Navona tér “életnagyságú” képe előtt Ön úgy érezheti, mintha valóban a téren ülne. Gondosan válogatott, kiváló minőségű borokkal várjuk az olasz és a magyar borok kedvelőit. Az enteriőr Mediterrán, a személyzet vidám-szolgálatkész, a mentalitás olasz, a felszolgált ételek ízletesek, így minden adott ahhoz, hogy a betérő vendégeinknek egy kellemes élményt ajándékozzunk.

Egy igazi olasz konyha (La Cucina) várja a házi készítésű tészták és pizzák szerelmeseit, a hömpölygő belváros forgatagában. Profi csapat varázsolja a kockás abroszok mellé a valódi “Dolce Vitát”. A Piazza Navona tér “életnagyságú” képe előtt Ön úgy érezheti, mintha valóban a téren ülne. Gondosan válogatott, kiváló minőségű borokkal várjuk az olasz és a magyar borok kedvelőit. Az enteriőr Mediterrán, a személyzet vidám-szolgálatkész, a mentalitás olasz, a felszolgált ételek ízletesek, így minden adott ahhoz, hogy a betérő vendégeinknek egy kellemes élményt ajándékozzunk.

A Budapest belvárosában található Culinaris Étterem minden nap változatos, friss és szezonális alapanyagokból készített menüsorral várja a gasztronómia és a minőségi ételek szerelmeseit. A reggeli kínálatban megtalálhatók válogatott alapanyagokból készült müzlik, fenséges tojásételek, helyben sütött különleges péksütemények és melegszendvicsek is. A naponta megújuló ebédmenü klasszikus fogásaival (Waldorf saláta, Cobb saláta) és egyedi ételkölteményeivel várják a vendégeket.
A Budapest belvárosában található Culinaris Étterem minden nap változatos, friss és szezonális alapanyagokból készített menüsorral várja a gasztronómia és a minőségi ételek szerelmeseit. A reggeli kínálatban megtalálhatók válogatott alapanyagokból készült müzlik, fenséges tojásételek, helyben sütött különleges péksütemények és melegszendvicsek is. A naponta megújuló ebédmenü klasszikus fogásaival (Waldorf saláta, Cobb saláta) és egyedi ételkölteményeivel várják a vendégeket.

A Budapest belvárosában található Culinaris Étterem minden nap változatos, friss és szezonális alapanyagokból készített menüsorral várja a gasztronómia és a minőségi ételek szerelmeseit. A reggeli kínálatban megtalálhatók válogatott alapanyagokból készült müzlik, fenséges tojásételek, helyben sütött különleges péksütemények és melegszendvicsek is. A naponta megújuló ebédmenü klasszikus fogásaival (Waldorf saláta, Cobb saláta) és egyedi ételkölteményeivel várják a vendégeket.

Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.
Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.

Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.