A Maison Bistro & Hotel egy új, bájos rejtett zug a Budai Várban. Stílusos bisztró, ahol klasszikus és modern fogások várják izgalmas tálalásban. A 17 szobás butikhotel egyedien berendezett szobái és a hangulatos belső kert tökéletes pihenésre csábítanak. Rendezvényekhez hangulatos borospince, történelmi környezet, sajátos belsőépítészeti megjelenés társul.
A Maison Bistro & Hotel egy új, bájos rejtett zug a Budai Várban. Stílusos bisztró, ahol klasszikus és modern fogások várják izgalmas tálalásban. A 17 szobás butikhotel egyedien berendezett szobái és a hangulatos belső kert tökéletes pihenésre csábítanak. Rendezvényekhez hangulatos borospince, történelmi környezet, sajátos belsőépítészeti megjelenés társul.
A Maison Bistro & Hotel egy új, bájos rejtett zug a Budai Várban. Stílusos bisztró, ahol klasszikus és modern fogások várják izgalmas tálalásban. A 17 szobás butikhotel egyedien berendezett szobái és a hangulatos belső kert tökéletes pihenésre csábítanak. Rendezvényekhez hangulatos borospince, történelmi környezet, sajátos belsőépítészeti megjelenés társul.
Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.
Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.
Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.
Nálunk csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelyiségünk is lehetővé tesz. Étlapunk kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a vadas marhaszeletek szalvétagombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételeink mellé kiváló magyar borokat és csapolt sört kínálunk.
Nálunk csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelyiségünk is lehetővé tesz. Étlapunk kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a vadas marhaszeletek szalvétagombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételeink mellé kiváló magyar borokat és csapolt sört kínálunk.
Nálunk csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelyiségünk is lehetővé tesz. Étlapunk kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a vadas marhaszeletek szalvétagombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételeink mellé kiváló magyar borokat és csapolt sört kínálunk.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Modern, francia vonalú süteményes bolt és kávézó. A Dining Guide Top 100 Étteremkalauz Top 10-es listáján szereplő cukrászda. Az óbudai Málna The Pastry Shop 2024-ben harmadik alkalommal szerezte meg a kiadványban az év legjobb teljesítményét jelentő Év Cukrászdája díjat, így ezzel Magyarországon második cukrászdaként a Hungarian Pastry Shop Best of The Best cím viselője lett.
Modern, francia vonalú süteményes bolt és kávézó. A Dining Guide Top 100 Étteremkalauz Top 10-es listáján szereplő cukrászda. Az óbudai Málna The Pastry Shop 2024-ben harmadik alkalommal szerezte meg a kiadványban az év legjobb teljesítményét jelentő Év Cukrászdája díjat, így ezzel Magyarországon második cukrászdaként a Hungarian Pastry Shop Best of The Best cím viselője lett.
Modern, francia vonalú süteményes bolt és kávézó. A Dining Guide Top 100 Étteremkalauz Top 10-es listáján szereplő cukrászda. Az óbudai Málna The Pastry Shop 2024-ben harmadik alkalommal szerezte meg a kiadványban az év legjobb teljesítményét jelentő Év Cukrászdája díjat, így ezzel Magyarországon második cukrászdaként a Hungarian Pastry Shop Best of The Best cím viselője lett.
A kezdetben klubszerűen működő helyből modern felfogású, bisztró jellegű étteremmé alakultunk át úgy, hogy közben megtartottuk azt a közvetlen, barátságos hangulatot, ami különlegessé teszi a mai világban. Célunk, hogy aki egyszer betér hozzánk, olyan vendéglátásban részesüljön, amely minden szempontból lenyűgözi és legközelebb már törzsvendégként köszönthessük.
A kezdetben klubszerűen működő helyből modern felfogású, bisztró jellegű étteremmé alakultunk át úgy, hogy közben megtartottuk azt a közvetlen, barátságos hangulatot, ami különlegessé teszi a mai világban. Célunk, hogy aki egyszer betér hozzánk, olyan vendéglátásban részesüljön, amely minden szempontból lenyűgözi és legközelebb már törzsvendégként köszönthessük.
A kezdetben klubszerűen működő helyből modern felfogású, bisztró jellegű étteremmé alakultunk át úgy, hogy közben megtartottuk azt a közvetlen, barátságos hangulatot, ami különlegessé teszi a mai világban. Célunk, hogy aki egyszer betér hozzánk, olyan vendéglátásban részesüljön, amely minden szempontból lenyűgözi és legközelebb már törzsvendégként köszönthessük.
A Ráday utcában található Manga Cowboy azzal az alapötlettel nyílt meg, hogy Ázsia és Észak-Amerika jellegzetességeit az étlapon, az itallapon és látványban is felvonultassa, sőt, keresztezze, ha úgy a legjobb. A Manga Cowboy barátságos hangulatot és észak-amerikai szolgáltatási színvonalat biztosítva várja vendégeit egész napos reggelivel és rendezvényre rugalmasan alakítható belső térrel.
A Ráday utcában található Manga Cowboy azzal az alapötlettel nyílt meg, hogy Ázsia és Észak-Amerika jellegzetességeit az étlapon, az itallapon és látványban is felvonultassa, sőt, keresztezze, ha úgy a legjobb. A Manga Cowboy barátságos hangulatot és észak-amerikai szolgáltatási színvonalat biztosítva várja vendégeit egész napos reggelivel és rendezvényre rugalmasan alakítható belső térrel.
A Ráday utcában található Manga Cowboy azzal az alapötlettel nyílt meg, hogy Ázsia és Észak-Amerika jellegzetességeit az étlapon, az itallapon és látványban is felvonultassa, sőt, keresztezze, ha úgy a legjobb. A Manga Cowboy barátságos hangulatot és észak-amerikai szolgáltatási színvonalat biztosítva várja vendégeit egész napos reggelivel és rendezvényre rugalmasan alakítható belső térrel.