Turizmus Program

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Fejér vármegyei gasztronómia

A Szabadkai Pincészet egy zámolyi testvérpár családi szőlészete és borászata. A nem sokkal több, mint egy hektár területről viszonylag kis tételek készülnek, de annál magasabb minőségűek. Lendületes fiatalság és gyümölcsösség jellemzi a fehér, rosé és vörös borokat, a Királyleánykától a Chardonnay fajtán át a Kékfrankosig.

A Szabadkai Pincészet egy zámolyi testvérpár családi szőlészete és borászata. A nem sokkal több, mint egy hektár területről viszonylag kis tételek készülnek, de annál magasabb minőségűek. Lendületes fiatalság és gyümölcsösség jellemzi a fehér, rosé és vörös borokat, a Királyleánykától a Chardonnay fajtán át a Kékfrankosig.

A Szabadkai Pincészet egy zámolyi testvérpár családi szőlészete és borászata. A nem sokkal több, mint egy hektár területről viszonylag kis tételek készülnek, de annál magasabb minőségűek. Lendületes fiatalság és gyümölcsösség jellemzi a fehér, rosé és vörös borokat, a Királyleánykától a Chardonnay fajtán át a Kékfrankosig.

A fáradt utasnak, a szabadidejét töltő embernek vagy mindazoknak, akik igazi, jó magyaros ételekre vágynak, érdemes megállni.

A fáradt utasnak, a szabadidejét töltő embernek vagy mindazoknak, akik igazi, jó magyaros ételekre vágynak, érdemes megállni.

A fáradt utasnak, a szabadidejét töltő embernek vagy mindazoknak, akik igazi, jó magyaros ételekre vágynak, érdemes megállni.

1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.

1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.

1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.

Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.

Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.

A Tekergő Étterem és Motel az M7-es autópálya (45-46 km), a télen - nyáron gyönyörű Velencei-tó ölelésében várja vendégeit.Éttermünkben télen 50, nyáron 120 vendég egyidejű kiszolgálására van mód. Szeretettel várjuk Önöket az év minden időszakában, akár kerékpárral, akár kutyával.

A Tekergő Étterem és Motel az M7-es autópálya (45-46 km), a télen - nyáron gyönyörű Velencei-tó ölelésében várja vendégeit.Éttermünkben télen 50, nyáron 120 vendég egyidejű kiszolgálására van mód. Szeretettel várjuk Önöket az év minden időszakában, akár kerékpárral, akár kutyával.

A Tekergő Étterem és Motel az M7-es autópálya (45-46 km), a télen - nyáron gyönyörű Velencei-tó ölelésében várja vendégeit.Éttermünkben télen 50, nyáron 120 vendég egyidejű kiszolgálására van mód. Szeretettel várjuk Önöket az év minden időszakában, akár kerékpárral, akár kutyával.

Étlapunk nem modern, hanem inkább a klasszikus vonalvezetés elkötelezettje. Fellelhető nálunk számos házi specialitás, valamint kínáljuk a magyar, és a ”felkapott” mediterrán íz világú, pizzákat, tésztákat, kebab ételeket is! Vendégeinket nyáron klimatizált vendégtérrel, jéghideg csapolt sörrel csábítjuk, télen viszont a kézműves cserépkályhánk kellemes melege, és a forró csoki illata hívogat!

Étlapunk nem modern, hanem inkább a klasszikus vonalvezetés elkötelezettje. Fellelhető nálunk számos házi specialitás, valamint kínáljuk a magyar, és a ”felkapott” mediterrán íz világú, pizzákat, tésztákat, kebab ételeket is! Vendégeinket nyáron klimatizált vendégtérrel, jéghideg csapolt sörrel csábítjuk, télen viszont a kézműves cserépkályhánk kellemes melege, és a forró csoki illata hívogat!

Étlapunk nem modern, hanem inkább a klasszikus vonalvezetés elkötelezettje. Fellelhető nálunk számos házi specialitás, valamint kínáljuk a magyar, és a ”felkapott” mediterrán íz világú, pizzákat, tésztákat, kebab ételeket is! Vendégeinket nyáron klimatizált vendégtérrel, jéghideg csapolt sörrel csábítjuk, télen viszont a kézműves cserépkályhánk kellemes melege, és a forró csoki illata hívogat!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények