Turizmus Program

Fénykiállítások

Kék Zónák

Kastély élmények

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

Európa-élményközpont

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Fejér vármegyei gasztronómia

Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.

Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.

Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.

Tradíció, látvány, íz.

Tradíció, látvány, íz.

Tradíció, látvány, íz.

Rétimajor hajdani víztornya, bognár-, és kovácsműhelye az eredeti fafödémes szerkezet felújításával egy 40 fős étteremmé lett átalakítva. Vendégeinket tájjellegű halas, vadas és hagyományos magyaros ételekkel és finom borainkkal várjuk.

Rétimajor hajdani víztornya, bognár-, és kovácsműhelye az eredeti fafödémes szerkezet felújításával egy 40 fős étteremmé lett átalakítva. Vendégeinket tájjellegű halas, vadas és hagyományos magyaros ételekkel és finom borainkkal várjuk.

Rétimajor hajdani víztornya, bognár-, és kovácsműhelye az eredeti fafödémes szerkezet felújításával egy 40 fős étteremmé lett átalakítva. Vendégeinket tájjellegű halas, vadas és hagyományos magyaros ételekkel és finom borainkkal várjuk.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

Kézműves bonbonokkal, táblás csokoládékkal, főzött kávéval és csodás forró csokoládéval várják vendégeiket a a Magyar Király Szállóval szemben.

Kézműves bonbonokkal, táblás csokoládékkal, főzött kávéval és csodás forró csokoládéval várják vendégeiket a a Magyar Király Szállóval szemben.

Kézműves bonbonokkal, táblás csokoládékkal, főzött kávéval és csodás forró csokoládéval várják vendégeiket a a Magyar Király Szállóval szemben.

Garantáltan friss, minőségi alapanyagokból készült sushik mesterséges adalékanyagok nélkül.

Garantáltan friss, minőségi alapanyagokból készült sushik mesterséges adalékanyagok nélkül.

Garantáltan friss, minőségi alapanyagokból készült sushik mesterséges adalékanyagok nélkül.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények