
Programok a Hortobágyi Csárdában, ahová egész évben érdemes betérni. Hagyomány, természetesség, nemes egyszerűség, pusztai ízek. Több mint 300 éve várja az utazókat az egykori sóút mellett, a Kilenclyukú híd tövében ez a gyönyörű, nemrégiben felújított műemléképület, mely a világörökség részét is képezi. Történetét, a vándorok életét, a pusztát felfedező nagyjaink alakját bemutató kiállítás látható az egykori vendégszobákban. Az ivóban hagyományos pásztorételeinket és a pusztában termett alapanyagokból – szürke marhából, rackából, gyöngytyúkból, mangalicából, halakból – sütött-főzött ínyencségeket kínálunk, melyeket jóféle magyar pálinkákkal és borokkal kísérhet az utazó.
Programok a Hortobágyi Csárdában, ahová egész évben érdemes betérni. Hagyomány, természetesség, nemes egyszerűség, pusztai ízek. Több mint 300 éve várja az utazókat az egykori sóút mellett, a Kilenclyukú híd tövében ez a gyönyörű, nemrégiben felújított műemléképület, mely a világörökség részét is képezi. Történetét, a vándorok életét, a pusztát felfedező nagyjaink alakját bemutató kiállítás látható az egykori vendégszobákban. Az ivóban hagyományos pásztorételeinket és a pusztában termett alapanyagokból – szürke marhából, rackából, gyöngytyúkból, mangalicából, halakból – sütött-főzött ínyencségeket kínálunk, melyeket jóféle magyar pálinkákkal és borokkal kísérhet az utazó.

Programok a Hortobágyi Csárdában, ahová egész évben érdemes betérni. Hagyomány, természetesség, nemes egyszerűség, pusztai ízek. Több mint 300 éve várja az utazókat az egykori sóút mellett, a Kilenclyukú híd tövében ez a gyönyörű, nemrégiben felújított műemléképület, mely a világörökség részét is képezi. Történetét, a vándorok életét, a pusztát felfedező nagyjaink alakját bemutató kiállítás látható az egykori vendégszobákban. Az ivóban hagyományos pásztorételeinket és a pusztában termett alapanyagokból – szürke marhából, rackából, gyöngytyúkból, mangalicából, halakból – sütött-főzött ínyencségeket kínálunk, melyeket jóféle magyar pálinkákkal és borokkal kísérhet az utazó.

Termelői Piac minden pénteken 13:30 órától Hajdúszoboszlón. Látogasson el a fürdővárosba, ahol a Hajdúszoboszlói Termelői Piacon megvásárolhatja a helyi termelők kiváló minőségű, házias termékeit. Piaci hangulat, gyümölcsök, házi sajtok, házi sütemények, hagyományos gasztronómiai termékek várják az érdeklődőket Hajdúszoboszlón!
Kiemelt ajánlat
Termelői Piac minden pénteken 13:30 órától Hajdúszoboszlón. Látogasson el a fürdővárosba, ahol a Hajdúszoboszlói Termelői Piacon megvásárolhatja a helyi termelők kiváló minőségű, házias termékeit. Piaci hangulat, gyümölcsök, házi sajtok, házi sütemények, hagyományos gasztronómiai termékek várják az érdeklődőket Hajdúszoboszlón!
Kiemelt ajánlat

Termelői Piac minden pénteken 13:30 órától Hajdúszoboszlón. Látogasson el a fürdővárosba, ahol a Hajdúszoboszlói Termelői Piacon megvásárolhatja a helyi termelők kiváló minőségű, házias termékeit. Piaci hangulat, gyümölcsök, házi sajtok, házi sütemények, hagyományos gasztronómiai termékek várják az érdeklődőket Hajdúszoboszlón!
Kiemelt ajánlat

A disznóvágás és az azt követő disznótor igazi magyar hagyomány, melyhez jó hangulat, finom ízek, tradicionális gasztronómiai és vidéki szokások köthetőek. A disznóvágást követően a hús feldolgozása, a hurka- és kolbásztöltés, pörkölés és ízesítés a családok, baráti társaságok egyik kedvelt télűző programjaként évről évre egyre népszerűbb. Falvakban, hagyományőrző településeken országszerte rendeznek disznótoros napokat, hétvégéket.
Kiemelt ajánlat
A disznóvágás és az azt követő disznótor igazi magyar hagyomány, melyhez jó hangulat, finom ízek, tradicionális gasztronómiai és vidéki szokások köthetőek. A disznóvágást követően a hús feldolgozása, a hurka- és kolbásztöltés, pörkölés és ízesítés a családok, baráti társaságok egyik kedvelt télűző programjaként évről évre egyre népszerűbb. Falvakban, hagyományőrző településeken országszerte rendeznek disznótoros napokat, hétvégéket.
Kiemelt ajánlat

Szezonzáró Disznótor a Szender Kertben
A disznóvágás és az azt követő disznótor igazi magyar hagyomány, melyhez jó hangulat, finom ízek, tradicionális gasztronómiai és vidéki szokások köthetőek. A disznóvágást követően a hús feldolgozása, a hurka- és kolbásztöltés, pörkölés és ízesítés a családok, baráti társaságok egyik kedvelt télűző programjaként évről évre egyre népszerűbb. Falvakban, hagyományőrző településeken országszerte rendeznek disznótoros napokat, hétvégéket.
Kiemelt ajánlat