Turizmus Program

Testi - lelki egészség

OMÉK - Az ország legnagyobb agráreseménye!

Irány a sípálya!

Siófoki Halfesztivál

Családi sportnap

Sítanpályák Országos Napja

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Hercegkúti gasztronómia

Időrend

Családi pincészetünkben a tokaji hagyományok és évszázados értékek találkoznak fiatalos, újító megoldásokkal. Látogasson el hercegkúti pincészetünkbe és kóstolja meg finom borainkat, ízletes kemencés ételeinket! Előzetes egyeztetés alapján borvacsorák, zenés estek lebonyolítására is biztosítunk lehetőséget.

Családi pincészetünkben a tokaji hagyományok és évszázados értékek találkoznak fiatalos, újító megoldásokkal. Látogasson el hercegkúti pincészetünkbe és kóstolja meg finom borainkat, ízletes kemencés ételeinket! Előzetes egyeztetés alapján borvacsorák, zenés estek lebonyolítására is biztosítunk lehetőséget.

Családi pincészetünkben a tokaji hagyományok és évszázados értékek találkoznak fiatalos, újító megoldásokkal. Látogasson el hercegkúti pincészetünkbe és kóstolja meg finom borainkat, ízletes kemencés ételeinket! Előzetes egyeztetés alapján borvacsorák, zenés estek lebonyolítására is biztosítunk lehetőséget.

A Götz Pincészet tradicionális családi pincészete a magas minőségű borok létrehozását tűzte ki célul, amelyek elkészítésének folyamatát különös gondosság jellemez a szőlőműveléstől kezdve, a bor érlelésén át egészen a palackozásig.

A Götz Pincészet tradicionális családi pincészete a magas minőségű borok létrehozását tűzte ki célul, amelyek elkészítésének folyamatát különös gondosság jellemez a szőlőműveléstől kezdve, a bor érlelésén át egészen a palackozásig.

A Götz Pincészet tradicionális családi pincészete a magas minőségű borok létrehozását tűzte ki célul, amelyek elkészítésének folyamatát különös gondosság jellemez a szőlőműveléstől kezdve, a bor érlelésén át egészen a palackozásig.

A sváb gyökerű család tagjai a Tokaj-hegyaljai Hercegkúton készítenek bort. Jelenleg hat dűlőben 9 ha területen művelik szőlőiket. Fajtáik: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zengő.

A sváb gyökerű család tagjai a Tokaj-hegyaljai Hercegkúton készítenek bort. Jelenleg hat dűlőben 9 ha területen művelik szőlőiket. Fajtáik: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zengő.

A sváb gyökerű család tagjai a Tokaj-hegyaljai Hercegkúton készítenek bort. Jelenleg hat dűlőben 9 ha területen művelik szőlőiket. Fajtáik: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zengő.

A birtok talajának izgalmas karakterét leginkább a perlit formálja. Az innen származó borok egyik meghatározó jellemzője a hűvös elegancia.

A birtok talajának izgalmas karakterét leginkább a perlit formálja. Az innen származó borok egyik meghatározó jellemzője a hűvös elegancia.

A birtok talajának izgalmas karakterét leginkább a perlit formálja. Az innen származó borok egyik meghatározó jellemzője a hűvös elegancia.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban

Legjobb élmények