Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fagylaltokat, süteményeket és dísztortákat készítsük el vendégeink részére. Alkotásainkat versenyeken is rendszeresen megmérettetjük, így számos dicső díjjal, éremmel rendelkezünk. De a legnagyobb elismerés számunkra, amikor a nap, mint nap betérő vendégeink elégedetten távoznak.
Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fagylaltokat, süteményeket és dísztortákat készítsük el vendégeink részére. Alkotásainkat versenyeken is rendszeresen megmérettetjük, így számos dicső díjjal, éremmel rendelkezünk. De a legnagyobb elismerés számunkra, amikor a nap, mint nap betérő vendégeink elégedetten távoznak.
Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fagylaltokat, süteményeket és dísztortákat készítsük el vendégeink részére. Alkotásainkat versenyeken is rendszeresen megmérettetjük, így számos dicső díjjal, éremmel rendelkezünk. De a legnagyobb elismerés számunkra, amikor a nap, mint nap betérő vendégeink elégedetten távoznak.
Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.
Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.
Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.
Az esztergomi Szalma Csárda a legjobb magyar csárdahagyományok és a tradicionális magyar konyha képviselője. Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda.
Az esztergomi Szalma Csárda a legjobb magyar csárdahagyományok és a tradicionális magyar konyha képviselője. Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda.
Az esztergomi Szalma Csárda a legjobb magyar csárdahagyományok és a tradicionális magyar konyha képviselője. Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda.
A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.
A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.
A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.
A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.
A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.
A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.
A pincét a kapucinus rend építette 250 éve és eredetileg földbe vájt volt, melynek egy része eredeti formájában ma is megtekinthető. Az épület alsó szintjén alakítottuk ki kóstolóhelyiségünket, ahol borkorcsolyával kísért borkóstolókat is rendezünk. Birtokunk jelenleg 2,4 hektáron bioorganikusan gazdálkodik, elsősorban solarist, olaszrizlinget és kékfrankost termesztünk.
A pincét a kapucinus rend építette 250 éve és eredetileg földbe vájt volt, melynek egy része eredeti formájában ma is megtekinthető. Az épület alsó szintjén alakítottuk ki kóstolóhelyiségünket, ahol borkorcsolyával kísért borkóstolókat is rendezünk. Birtokunk jelenleg 2,4 hektáron bioorganikusan gazdálkodik, elsősorban solarist, olaszrizlinget és kékfrankost termesztünk.
A pincét a kapucinus rend építette 250 éve és eredetileg földbe vájt volt, melynek egy része eredeti formájában ma is megtekinthető. Az épület alsó szintjén alakítottuk ki kóstolóhelyiségünket, ahol borkorcsolyával kísért borkóstolókat is rendezünk. Birtokunk jelenleg 2,4 hektáron bioorganikusan gazdálkodik, elsősorban solarist, olaszrizlinget és kékfrankost termesztünk.