A tökéletes étkezőasztalt keresed?
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

A tökéletes étkezőasztalt keresed?

Az étkezőasztal kétségtelenül a legközpontibb szerepet kapja minden család életében. Ez az a bútor, ami köré napjában akár többször is összegyűlik a család. A teljesen átlagos hétköznapok is másként zajlanak, ha egy-egy közösen elköltött reggelivel indulnak és vacsorával záródnak, az ünnepi asztal jelentőségét pedig nem is igazán kell magyarázni. Épp ezért rendkívül fontos, hogy a megfelelő méretű, alakú, anyagú és stílusú étkezőasztalt válasszuk ki, ha már új darab vásárlására adjuk a fejünket, hiszen a családi életünket fogja meghatározni ez a döntés. Hogy mégis mire érdemes odafigyelni, megtudhatod, ha tovább olvasol!

Az anyagválasztás kiemelten fontos!

A Prémium bútoráruház étkezőasztalai az összes létező anyagból elérhetőek, így bármelyikre is esik a választásod, mindenképpen meg fogod találni a tökéletes darabot.

És hogy miért olyan fontos az anyagválasztás? Ennek nem csak esztétikai oka van, hiszen nyilvánvalóan a szépre törekszik mindenki, és igazán csúnya étkezőasztal sincs, maximum nem az ízlésednek megfelelő.

Ugyanakkor nem árt belegondolni abba, hogy kik fogják használni az étkezőasztalt. Amennyiben például kisgyerek is mellé fog ülni, akkor az üveg étkezőasztalt jobb hanyagolni, nemcsak a könnyebb koszolódás, hanem a balesetveszély miatt is. A fémvázas, a tömör fa vagy az MDF-ből készült étkezőasztalok kiválóan bírják a strapát, és időtálló darabok, így ha nagy igénybevételnek lesz kitéve, jobb ezek közül választani.

Van, amikor a méret a lényeg!

Mielőtt elkezdenél a modern, a skandináv vagy épp a klasszikus stílust képviselő darabok között kutakodni, rendkívül fontos, hogy meghatározd a szükséges méretet. Persze ezt alapvetően az étkeződ mérete és a családod tagjainak a száma fogja meghatározni, de sokan beleesnek abba a hibába, hogy sokkal nagyobbat vesznek, mint amennyire a sima hétköznapokon szükségük van. Hogy miért?

Mert szeretnének helyet biztosítani az esetleges vendégeknek is egy-egy névnap, születésnap, évforduló vagy egy sima baráti összejövetel esetén. Csak hogy a hétköznapok során egy túl nagy étkezőasztal éppen annyira tud nyűg lenni, mint egy túl kicsi. Az ilyen esetekre a Prémium bútoráruház szakértői a bővíthető asztalokat ajánlják.

Így hát ha tudod, hogy gyakori nálatok a vendégség, ha szerettek összejárni a nagy családdal vagy épp a baráti társaságotokkal, akkor a bővíthető asztalok közül válasszatok, és ha az igény úgy hozza, az asztalotok mellé tudtok ültetni még pár plusz embert.

Teremtsd meg a tökéletes családi légkört!

A felnőttek felelőssége, hogy olyan környezetet teremtsenek saját maguknak és a családjuknak, ami során öröm a közös családi étkezés, hiszen így nemcsak élvezetes családi élményeket élhettek át, de nagyon sok mintát adtok át a gyermekeiteknek is: hogyan kell élvezni az étkezést, hogyan kell megbecsülni a gondoskodást, hogyan kell összetartó családot kovácsolni és hogyan lehet jó családi kommunikációval megoldani mindent és bármit!

Tudod már, hogy milyen lesz a következő étkezőasztalotok?


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG