ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Az egyediséghez nem tartozik sztenderd árlista

Sok szolgáltató weboldalán hiába keres az ember konkrét árlistát, nem lehet megtalálni. Bizonyos esetekben konkrét termékeket, árucikkeket kínáló honlapok sem tüntetnek fel árakat, és nincs is az oldalukon online vásárlási lehetőség sem. Legfeljebb egy olyan küszöbértéket lehet megtalálni, amennyibe legalább kerül az adott dolog, de ez minden.

Mi az oka ennek?

Nem azért történik ez így, mert ez a divat, vagy mert lusták a cégek rendszeresen frissíteni a weboldalukat. Sokkal inkább az az oka, mert az egyedi igényeknek egyedi az árazása. Így van ez a FAAC Hungary Kft. tolóajtói és más típusú nyílászárói esetében is.

Manapság egyre több megrendelőnek vannak saját elképzelései, egyedi kívánságai a funkcionalitás és a felhasználás kapcsán. Minden egyedi igényt be lehet árazni természetesen, ám semmi garancia sincs arra, hogy legközelebb valaki ugyanazt a kialakítást, megoldást szeretné kérni. Éppen ezért nincs is értelme az egyedi igények árait feltüntetni a különféle honlapokon.

Mi dönt az árról?

Egy egyedi megrendelés árát több, különféle szempont határozza meg. Egy ajtó esetében fontos kérdés, hogy milyen típusról, kvitelről van szó, és milyen műszaki tartalommal bír az adott nyílászáró. Típus tekintetében más és más az ára egy sztenderd automata tolóajtónak, egy harmonikaajtónak, egy forgóajtónak, és akkor az egyéni igényekről még nem is beszéltünk.

A kivitel szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy kétszárnyú ajtóról van-e szó, vagy két egy irányba nyíló vagy egy rendkívül praktikus teleszkópos ajtóról. Meghatározóak még az árazás szempontjából a méretek is. Értelemszerűen egy négyméteres ajtóelem sokkal többe kerül, mint egy kétméteres, de nem feltétlenül kétszer annyiba.

Rengeteg különféle szempontot figyelembe kell vennie tehát egy cégnek az árazás kialakításakor. Ha azonban az ügyfél ismerteti a pontos igényeit, és utólag sem szeretne módosítani azokon, akkor senkit sem fog kellemetlen meglepetés érni.

Ha nincs listaár, akkor biztosan vannak rejtett költségek?

Egy tisztességesen dolgozó cégnél elképzelhetetlen, hogy utólag derüljenek ki bújtatott költségek és díjak. A FAAC Hungary Kft. célja az, hogy a partnereikkel való megbeszélést történően világosan kommunikáljanak. Ebbe beletartozik az igények pontos felmérése, valamint a díjazás konkrét ismertetése egyaránt.

E cég garanciát vállal arra, hogy minden részletet a megfelelő időben egyeztetnek, mindent alárendelve a hatékonyságnak. Így nem kell aggódni amiatt, hogy nincsenek náluk átlagárak megadva. Az unalmas átlagosság helyett ma már bárki lehet egyedi, éppígy bárki rendelhet egyedi nyílászárót is. A részletek és a műszaki adatok ismeretében a pontos ár is világossá válik, így nem kell a rejtett, utólagos díjaktól tartani.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig