ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!

Bármire is van szükség, egy helyről beszerezhető!

Régebben, alig pár éve még elképzelhetetlen volt, hogy bármit is meg tudjunk vásárolni az otthonunk kényelméből intézve. Mára már nincs is természetesebb, minthogy a karácsonyi ajándékokat is itthonról szerezzük be. De nem csupán a vásárlásainkat bonyolítjuk ott, hanem a különféle szolgáltatók felé intézendő feladatokat is már az interneten el tudjuk intézni, a neten szórakozunk, filmet nézünk, online játsszunk és csetelünk a más országokban élő barátainkkal.

Hol vásároljunk?

Mára már tengernyi számú webáruházzal találkozhatunk, így sokszor elveszünk a lehetőségek útvesztőjében. Ajánljuk viszont a BestMarktot, ahol mindent egy helyen, rendkívül bőséges választékban megtalálunk. A BestMarkt ügyel arra, hogy kizárólag magas minőségű termékek gyártóitól vegyen át árucikkeket, és ismert márkák termékeit forgalmazza.

Amire csak szüksége van egy egyszemélyes vagy akár egy többgyermekes háztartásnak, az innen mind beszerezhető, a számítástechnikai termékektől kezdve a konzolokon át a lakberendezési cikkekig és háztartási nagygépekig, a gyerekrészlegekről nem is beszélve, hiszen a játékok teljes körű palettája képviselteti magát.

A megbízhatóság és a garancia kérdésköre

Fontos az is, hogy bizonyos kategóriájú termékekre elérhető legyen a szervizszolgáltatás, hiszen a legjobb gyártókkal is előfordul, hogy meghibásodik a termékük vagy eleve hibás termék kerül kiszállításra. Ez különösen a műszaki termékek esetében kulcsfontosságú. Vannak olyan webáruházak, ahol nagyon nehézkes a szervizszolgáltatás elérése, hetekbe kerül, hogy egyáltalán valamilyen ügymenet elkezdődjön a hibás termék kicserélése vagy visszafizetése érdekében. Jó ennek előre utánanézni, hogy az adott cégnél mik a tapasztalatok.

A BestMarkt webáruház nagy fokú gondossággal kezeli a garancia területét. A náluk forgalmazott termékek esetében átveszi a meghibásodott árucikket és vállalja a szervizelési javításokat. Amennyiben az adott termék a saját hatáskörükbe tartozik, szakembereikkel orvosolják a problémát, ha ez nem megoldható, akkor továbbküldik a gyártó cég szervizközpontjába.

A webáruházak és ami mögötte van

Az elmúlt években egy nagy fokú fejlődési cikluson mentek keresztül a webáruházak. Akik teljesítették az elvárt feltételeket és tudtak igazodni a körülöttünk zajló, rendkívül gyors változásokhoz, azok fennmaradtak. Az előbbiekben említett garanciális szolgáltatások kérdése is egy ilyen terület, hiszen más volt a helyzet a személyes vásárlások esetében, ahol a vevőpulthoz odasétálva meg tudtuk oldani a kicserélést vagy szervizbe tudtuk vinni az adott terméket.

A megfelelő pénzügyi háttérszolgáltatások is hibátlanul kell, hogy működjenek. Előnyben vannak azok a webáruházak, ahol olyan csomagszállító cégekkel vannak kapcsolatban, hogy azonnal el tudják indítani a kiszállítást, így nem kell a vevőknek hetekig várni egy-egy megrendelt termékre. Nagyon lényeges, hogy mindezeket a szempontokat figyelembe vegyük, hogy elkerüljük a későbbi kellemetlenségeket.


Kiemelt ajánlatok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Megadott intervallumban:
-tól
-ig