Élet a hagyományos névjegykártyán túl
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Rövidesen megnyit az Interaktív Bányászati Kiállítás a Tulipános Házban!
Rövidesen megnyit az Interaktív Bányászati Kiállítás a Tulipános Házban!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Élet a hagyományos névjegykártyán túl

A névjegykártya használata rendkívül fontos szerepet tölt be az üzleti életben, hiszen fontos információkat szolgáltathatunk rajta keresztül partnereinknek. A mai technológiának köszönhetően ezt már nem csak papíron tehetjük meg. Ismerd meg a modern névjegyeket!

Miben más a digitális névjegykártya?

A digitális névjegyek nem csak fizikai mivoltukban térnek el hagyományos, papíralapú társaiktól. Ezen eszközökkel ugyanis az információátadás szélesebb skálájára evezhetünk. A modern technológiának köszönhetően sokkal több adatot tárolhatunk a felületen, mint ami egy tradicionális darabra ráférne. Így egyetlen érintéssel több olyan tudnivalót rendelkezésére bocsáthatunk a másik félnek, melyre más esetben nem lenne lehetőségünk.

A funkcionalitáson túl jelzésértékű pozitív hatása is lehet a digitális névjegykártya alkalmazásának. Ha azt sugalljuk partnereink felé, hogy követjük a trendeket és a változásokat, pozitív képet alakíthatunk ki magunkról. És mivel az első benyomást csak egy lehetőségünk van megejteni, így nem érdemes elszalasztani ezt a lehetőséget. Ennek tudatában kijelenthetjük, hogy a másság számos előnyt is rejteget magában.

Mégis a hagyományos úton maradnál? Így helyezd el az adatokat a névjegyeden

Amennyiben te mégis a tradicionális megoldást választanád, természetesen ezzel sincsen probléma. Ebben az esetben szeretnénk átadni neked pár információt, melyek a névjegy kialakításakor hasznosak lehetnek számodra. Első és legfontosabb aranyszabály, hogy az első oldal fontosabb, mint a második. Így mindenféleképpen ide helyezd el azokat az információkat, melyekkel az a célod, hogy belevésődjenek a fogadó fél tudatába.

Következőként a fentről lefelé, illetve balról jobbra szabályt emelnénk ki. Mivel reflexszerűen ilyen irányban mozgatjuk a szemünket olvasás közben, így az adatokat is ennek megfelelően érdemes elhelyezni. A szövegezésnél célszerű a saját piacunk nyelvezetét használni, és ennek megfelelően kialakítani a leírásokat. Mégis inkább a modern világot választanád? A CardInMove névjegykártyájával te is ráléphetsz a digitális, korszerű fejlődés útjára.

További alapszabályok névjegykártya készítéshez

Tovább haladva az előző gondolatmeneten, érdemes a perszonalizációt beépíteni a névjegyszerkesztésbe. Használj te is egy olyan információkkal teli képet, amely a névjegykártyádon keresztül kifejezi a leendő partnernek az általad nyújtott eredményt! Még jobban növelheted a hatást, ha egy azonnal hasznosítható információt nyújtasz. Ezzel is legitimálod szakértelmedet a fogadó fél gondolataiban.

A színhasználatot se vedd félvállról! Ha különleges, nem megszokott színvilágot használsz, az is elősegíti a sikeredet. Ennek hatására jobban megmaradhatsz partnereid emlékezetében. Ugyanilyen szempontból lehet előnyös a dombornyomott felület is. Ez is egyfajta egyediséget, nem mindennapi megoldást sugall. Reméljük, ezen tanácsok segítségével te is megnyerő névjegyet tudsz összeállítani magadnak. Sikeres tárgyalásokat kívánunk!

2022-04-12 11:42:38


Kiemelt ajánlatok

Online jegyvásárlás


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG