Gyermeknapi korlátlan vidámparkozás, vidám családi szórakozás Budapesten!
Gyermeknapi korlátlan vidámparkozás, vidám családi szórakozás Budapesten!
Gyermeknap a Veresegyházi Medveotthonban
Gyermeknap a Veresegyházi Medveotthonban
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Cardoner Hotel **** - természetközeli kikapcsolódás Dobogókőn
Cardoner Hotel **** - természetközeli kikapcsolódás Dobogókőn
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Élet a hagyományos névjegykártyán túl

A névjegykártya használata rendkívül fontos szerepet tölt be az üzleti életben, hiszen fontos információkat szolgáltathatunk rajta keresztül partnereinknek. A mai technológiának köszönhetően ezt már nem csak papíron tehetjük meg. Ismerd meg a modern névjegyeket!

Miben más a digitális névjegykártya?

A digitális névjegyek nem csak fizikai mivoltukban térnek el hagyományos, papíralapú társaiktól. Ezen eszközökkel ugyanis az információátadás szélesebb skálájára evezhetünk. A modern technológiának köszönhetően sokkal több adatot tárolhatunk a felületen, mint ami egy tradicionális darabra ráférne. Így egyetlen érintéssel több olyan tudnivalót rendelkezésére bocsáthatunk a másik félnek, melyre más esetben nem lenne lehetőségünk.

A funkcionalitáson túl jelzésértékű pozitív hatása is lehet a digitális névjegykártya alkalmazásának. Ha azt sugalljuk partnereink felé, hogy követjük a trendeket és a változásokat, pozitív képet alakíthatunk ki magunkról. És mivel az első benyomást csak egy lehetőségünk van megejteni, így nem érdemes elszalasztani ezt a lehetőséget. Ennek tudatában kijelenthetjük, hogy a másság számos előnyt is rejteget magában.

Mégis a hagyományos úton maradnál? Így helyezd el az adatokat a névjegyeden

Amennyiben te mégis a tradicionális megoldást választanád, természetesen ezzel sincsen probléma. Ebben az esetben szeretnénk átadni neked pár információt, melyek a névjegy kialakításakor hasznosak lehetnek számodra. Első és legfontosabb aranyszabály, hogy az első oldal fontosabb, mint a második. Így mindenféleképpen ide helyezd el azokat az információkat, melyekkel az a célod, hogy belevésődjenek a fogadó fél tudatába.

Következőként a fentről lefelé, illetve balról jobbra szabályt emelnénk ki. Mivel reflexszerűen ilyen irányban mozgatjuk a szemünket olvasás közben, így az adatokat is ennek megfelelően érdemes elhelyezni. A szövegezésnél célszerű a saját piacunk nyelvezetét használni, és ennek megfelelően kialakítani a leírásokat. Mégis inkább a modern világot választanád? A CardInMove névjegykártyájával te is ráléphetsz a digitális, korszerű fejlődés útjára.

További alapszabályok névjegykártya készítéshez

Tovább haladva az előző gondolatmeneten, érdemes a perszonalizációt beépíteni a névjegyszerkesztésbe. Használj te is egy olyan információkkal teli képet, amely a névjegykártyádon keresztül kifejezi a leendő partnernek az általad nyújtott eredményt! Még jobban növelheted a hatást, ha egy azonnal hasznosítható információt nyújtasz. Ezzel is legitimálod szakértelmedet a fogadó fél gondolataiban.

A színhasználatot se vedd félvállról! Ha különleges, nem megszokott színvilágot használsz, az is elősegíti a sikeredet. Ennek hatására jobban megmaradhatsz partnereid emlékezetében. Ugyanilyen szempontból lehet előnyös a dombornyomott felület is. Ez is egyfajta egyediséget, nem mindennapi megoldást sugall. Reméljük, ezen tanácsok segítségével te is megnyerő névjegyet tudsz összeállítani magadnak. Sikeres tárgyalásokat kívánunk!


Kiemelt ajánlatok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megadott intervallumban:
-tól
-ig
Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!