Hogyan lehet a legjobban megtippelni a focimeccsek eredményeit?
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Téli programajánló
Téli programajánló

Hogyan lehet a legjobban megtippelni a focimeccsek eredményeit?

Ez egy olyan kérdés, amire több millióan szeretnék tudni a helyes választ. Azt már itt a bevezetőben érdemes leszögezni, hogy (sajnos) 100%-os pontosságú módszer nem létezik és valószínűleg soha nem is fog. De éppen ez az, amiért annyira imádjuk ezt a sportot és a fogadást, hisz a meglepetések, szerencsés gólok, győzelmek nélkül az izgalom is elveszne.

Mi kell ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk fogadni?

Természetesen egy jó módszer, egy felépített terv, ami mentén haladunk és felállítjuk a kereteket is a fogadáshoz. Szerencsére ehhez találhatunk rengeteg segítséget, hisz már léteznek olyan oldalak, ahol szakértők jósolnak foci mérkőzések eredményeivel kapcsolatban.

Több ilyen fizetős szolgáltatást is létezik, valamint találhatunk még olyan “focigurukat”, akik át akarják adni a tudásukat. Persze érdemes óvatosnak lenni velük, hisz az ilyen “egyszemélyes mindentudók” gyakran csak kihasználják a kezdő fogadókat vagy az egyszerű kalandorokat.

Figyeljünk oda az adott “tippmester” hátterére!

Mindig alaposan vizsgáljuk meg az adott tippoldal hátterét, valamint az általuk kínált információk valóságtartalmát és ha úgy döntünk kipróbáljuk az egyiket, akkor eleinte érdemes kisebb téttel érdemes kezdeni.

Továbbá nagy segítség lehet az is, ha véleményeket olvasunk az adott oldalról. Aggódni nem kell, vannak hiteles összesítő oldalak, ahol minden információt megtalálhatunk ahhoz, hogy mi magunk is belevághassunk a sportfogadás világába.

Mire kell odafigyelni, ha szeretnék egy focimeccsre fogadni?

A legtöbben szeretik saját maguk összeállítani a szelvényeiket és kiválasztani azt a pár meccset, aminek eredményét (vagy egy részletét) szeretnék megtippelni. Ehhez a csodarecept csupán egy elemből áll, pláne labdarúgás esetén: információ. Egyszerű? Közel sem, mivel egy futballmérkőzés eredményét rengeteg tényező befolyásolja.

Kezdjük azzal, amivel általában a kezdők is foglalkoznak: melyik csapat a híresebb, a “nagyobb”? Egy Real Madrid - Betis mérkőzésen a többség a Real Madridot fogja megtenni, de miért van ez? Azért, mert ők a királyi gárda még nem fogják automatikusan beírni a győzelmet és a 3 pontot, ugyanúgy 90 perc áll a rendelkezésükre, mint az ellenfélnek.

Egy futballmérkőzés eredményének megtippeléséhez meg kell vizsgálni a két csapat játékosállományát (tudás, tehetség), az alakulat aktuális formáját, a sérültlistát, valamint az is mérvadó, hogy mennyire fontos az adott mérkőzés.

Például, ha a listavezető már több, mint 10 ponttal vezet a második helyezett előtt, akkor nem feltétlenül fogja törni magát egy alsóházi csapat ellen, így becsúszhat egy döntetlen, de akár egy meglepetés vereség is. Egyszerűen megengedhetik maguknak, így erre is figyelni kell a fogadásoknál. Mindez rengeteg információ, ami napi szintű utánajárást követel meg, de szerencsére vannak olyan oldalak, amelyek segítenek összesíteni a fontosabb híreket.

2023-01-21 16:06:54


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG