Ingatlanügyletek egyszerűen, online!
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Ingatlanügyletek egyszerűen, online!

A digitalizáció korszakát éljük, hát mi sem természetesebb annál, hogy az ingatlanokkal kapcsolatos szerződések is elérhetővé váljanak akár az interneten keresztül. Egyszerűség, gyorsaság és rugalmasság, személyes találkozás nélkül - mindez ma már abszolút realitás!

Online ingatlanügyletek biztonságosan

Az eKRS elektronikus jogi ügyintéző rendszeren keresztül mi sem egyszerűbb ennél. Ingatlan adásvételi szerződés, akár egyösszegű, akár részletfizetéses - igazán egyszerűen megköthető a platform alkalmazásával! Nem kell többé hosszas egyeztetésekkel, ügyvédhez való elzarándékolással tölteni az időt, hiszen az online ügyintézéssel mindezt megspórolhatjuk.

A biztonságos hátteret a KRS Ügyvédi Iroda biztosítja, így megnyugodhatunk afelől, hogy abszolút teljes értékű dokumentum birtokába jutunk, amelyet mindenhol elfogadnak a későbbi ügyintézések során, s amellyel az épület valóban a birtokunkba kerül.

Az adásvételi szerződéseken felül ráadásul akár előszerződésre, ajándékozási szerződésre, cserére, sőt, még bérlésre is lehetőség van.

Hogyan működik az eKRS?

Az online platformon először regisztrálni kell, majd ezt egy ügyfélazonosítás követi. A teljes folyamat online zajlik, ahol szükséges a “jelenlét”, ott ez egy Skype videóhíváson keresztül valósul meg. Talán elsőre különösen hangzik, de ha belegondolunk, hogy akár kölcsönhöz is folyamodhatunk egyes bankoknál ilyen formában, máris kevésbé meglepő a rendszer.

A szerződés megkötéséhez meg kell adni a megvásárolni, illetve eladni kívánt ingatlan, valamint az eladó(k) és vevő(k) adatait, majd meg kell jelölni a vételárfizetés részleteit. Nem kell aggódni, ha esetleg valamilyen dokumentáció éppen nem áll rendelkezésre, hiszen a folyamat bármely ponton megszakítható, majd a beszerzést követően ugyanott folytatható és véglegesíthető.

Az eKRS-en keresztül létrehozott szerződés kötelező érvényű megállapodás, amely bíróságilag kikényszeríthető, éppúgy, mintha személyesen kötötték volna azt az ügyvédi irodában. Nem marad el természetesen a személyazonosságok és a tulajdoni lap ellenőrzése sem, ahogy a tehermentességre vonatkozó vállalások is a megállapodás részét képezik.

Az egyösszegű adásvételi szerződés esetében az azonnali tulajdon- és birtokátruházás is megtörténik. Részletfizetés esetén pedig kikötésre kerül a foglaló és a kötbér is. Ajándékozásnál az azonnali átruházás mellett például a visszakövetelési esetek szabályozása is megvalósul. Minden dokumentum tartalmazza azokat a részleteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy elkerülhetőek legyenek a vitás helyzetek.

Miért pont az eKRS?

Ha egyszerű és minél gyorsabb, rugalmasabb jogi ügyintézést szeretnénk, az eKRS a lehető legjobb megoldás. Amellett, hogy teljes értékű jogi dokumentumokat hozhatunk létre rajta keresztül, az előre látható, kiszámítható és fix - az ingatlan értékétől független - áron vehetjük igénybe a szolgáltatást.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG