Kicsik és nagyok kedvencei, a szórakoztató elektronikai termékek
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kicsik és nagyok kedvencei, a szórakoztató elektronikai termékek

A szórakoztató elektronika átszövi életünket, akár otthon vagyunk, akár útközben. Számtalan hordozható elektronikus kütyü áll rendelkezésünkre, hogy még színesebbnek, érdekesebbnek találjuk a minket körülvevő világot. Manapság egyre inkább átszövi mindennapjainkat a digitalizáció, ennek alapján, ennek segítségével éljük mindennapjainkat, elektronikus eszközeink nélkül szinte egy tapodtat sem teszünk, szeretjük kézben tartani a világot, legyen szó munkáról, kikapcsolódásról vagy játékról. Játszani felnőttként is legalább akkora élvezet, mint gyerekként, hiszen kikapcsol, örömet, flow élményt nyújt.

Útközben is játszani

Ki ne emlékezne a 90-es évek kvarcjátékaira, amelyek irigység tárgyai voltak, a menőség csúcsai? A korábbi évtizedek ügyességi és logikai videójátékai is arra születtek, hogy útközben is szórakoztassák a gyerekeket, játékos kedvű felnőtteket. Azóta sincs megállás, számtalan játék áll rendelkezésünkre ma már nagyrészt az okostelefonokon, hogy a köztes időket elüssük.

A PC-ken elérhető játékélményt ugyan még nem képesek visszaadni a hordozható eszközökön játszható játékok, de ezek is egyre fejlettebbek, ráadásul számos szórakoztató elektronikai kiegészítő áll rendelkezésre a még teljesebb játékélményért. Gamepad-ek, kézi videójáték-konzolok teszik még kényelmesebbé, könnyebben vezérelhetővé a játékokat. Okostelefonhoz csatlakoztatható játékkonzolok, joystickek, Bluetooth játékvezérlők segítségével megtapasztalhatod a konzol típusú játékok élményét akár okostelefonodon, laptopon is, akár merre is jársz.

Az LCD rajztáblák okos útitársai lehetnek a kicsiknek a hosszabb utazások során, akár írni, akár rajzolni támad kedvük. De jó szolgálatot tehet otthonodban is, például bevásárlólista készítéséhez, üzenőfalként a család számára.

Az Ezone Elektronikai Áruház szórakoztató elektronikai termékei között biztosan megtalálod a neked tetsző kütyüket, legyen szó audio eszközökről, okosórákról, sportkamerákról vagy szórakoztató termékekről.

A zenehallgatás örök szórakozás

A zene mindenhol körülvesz bennünket, szóljon akár csak a háttérből vagy direktben egy hangversenyen, koncerten, zenei eseményen, útközben a fülünkben vagy otthonunkban.

A walkman-ek megjelenése nagy áttörést jelentett a zenehallgatásban, hiszen így ez a tevékenység is kikerült a négy fal közül. Az azóta eltelt időben még inkább átalakult a zenehallgatás, a technológia fejlődése jócskán átalakította zenefogyasztási szokásainkat.

Ma már bárkiből lehet sztár a különféle videómegosztó oldalaknak köszönhetően, nem kell hozzá különösebb felszerelés, csak egy okostelefon, és ha énekelni vágysz, egy ahhoz csatlakoztató mikrofon.

De jó móka lehet egy családi, baráti társaságban a karaoke is, amihez elég egy mikrofon és persze a hangod, plusz az aláfestő zene.

Okostelefonjaink hozzánk nőttek, bárhová is megyünk, visszük magunkkal, hiszen ma már szinte mindenre használhatók a különféle alkalmazások révén.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG