Komplett ágyak matraccal, ágykerettel
Siófoki télen is elvarázsol! Mindenkit vár a Jégkikötő!
Siófoki télen is elvarázsol! Mindenkit vár a Jégkikötő!
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Komplett ágyak matraccal, ágykerettel

Egy szépen kialakított hálószobába nem mindegy, hogy milyen franciaágyat választunk. Illeszkednie kell a falak, a többi bútorzat stílusához, az ott lakók ízléséhez. Ráadásul alapos mérlegelés kell, hogy megelőzze a matrac kiválasztását. Hiszen, ha az ágybetét nem az adott személyre szabottan kerül megvásárlásra, akkor bizony előfordulhat, hogy az illető reggel fáradtabban ébred, mint ahogy este lefeküdt, netán gerincpanaszokkal fog néhány nap után küzdeni.

Komplett ágyak matraccal, ágykerettel

Egy szépen kialakított hálószobába nem mindegy, hogy milyen franciaágyat választunk. Illeszkednie kell a falak, a többi bútorzat stílusához, az ott lakók ízléséhez. Ráadásul alapos mérlegelés kell, hogy megelőzze a matrac kiválasztását.

Hiszen, ha az ágybetét nem az adott személyre szabottan kerül megvásárlásra, akkor bizony előfordulhat, hogy az illető reggel fáradtabban ébred, mint ahogy este lefeküdt, netán gerincpanaszokkal fog néhány nap után küzdeni.

Minden egyben, egy helyen

Franciaágyak esetében két főbb kategóriából vásárolhatunk. Az egyik, ha olyan fekvőhelyet veszünk, amely egyben került kialakításra, és nem különül el a matrac és az ágykeret. A másik, hogy külön szerezzük be az ágybetétet, az ágykeretet, esetleges plusz kiegészítőket.

Mindkét típus nagy népszerűségnek örvend, és a Nonstop Bútor webáruház franciaágy kínálatában megtalálhatóak. Amennyiben Ön a komplett kialakítás mellett dönt, úgy azzal az előnnyel fog szembesülni, hogy ezek az ágyak minden esetben oldalt zártak és ágyneműtartósak.

Az ágyneműtartós fekvőhely minden háztartásban segítséget jelent. Egyrészt van hová elpakolni minden nap az ágyneműt, amely megvédi azt a szennyeződésektől, portól, piszoktól, másrészt pedig mindig vannak olyan felesleges holmik, amelyeket hosszabb ideig nem használunk, azoknak ideális tárolóhelyet biztosítunk egy ágyneműtartós franciaággyal.

Másrészt tisztában kell azzal lennünk, hogy egy ilyen kialakítású ágy esetében nincs mód a huzat lecserélésére, a matrac cseréjére, ezért különösen védenünk kell a felületet. Nagymértékben javasolt ezekre az esetekre az ágytakaró használata, mely szó szerint ápol és eltakar.

Külön ágykeret és matrac

Azok számára, akik biztosra akarnak menni, vagy egy pár esetében, ha különböző adottságokkal rendelkeznek, javasoljuk a külön váz és akár két külön ágybetét beszerzését. A Nonstop Bútor áruház ágykeret és önálló matrac választéka is igen széles.

Sokak számára az ágykeret anyaga egyenlő a fával, de ma már több változat is megtalálható. Az ágykeret színének, stílusának igazodnia kell a szoba hangulatához, kiegészítve a többi bútordarabot. Belépve egy hálószobába, a franciaágyat pillantjuk meg először, így fontos, hogy az ott eltöltött idő kellemesen teljen, jó érzéssel gondoljunk erre a helyiségre.

A matrac fontossága

A megfelelő ágybetét kiválasztása kulcsfontosságú. Matracot nem egy-két évre választunk, és bizony számos szempontot kell mérlegelnünk. Ezek közül a legfontosabb, hogy az adott testsúlynak megfelelő legyen a kialakítása. Ne legyen se túl puha, se túl kemény.

Ha reggelente nem kipihenten ébredünk, és mozgásszervi fájdalmakkal bajlódunk, akkor bizony valószínű, hogy nem jó matracon alszunk. Ez rányomja a bélyegét a munkánkra, minden más napközbeni tevékenységünkre, így kiemelt jelentőségű, hogy milyen ágybetétet vásárolunk.

A Nonstop Bútor webáruház bútorai között Ön biztosan megtalálja a leginkább előnyös változatot. Keresgéljen bátran!

2021-12-13 15:05:26

Kapcsolódó témák:

Ez is érdekelheti!

Aeroshop Budapest
Aeroshop Budapest
  • Budapest
  • XVIII. kerület

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Mitől olyan különlegesek a 3D hatású tapéták? Mitől olyan különlegesek a 3D hatású tapéták?

Manapság nagyon trendinek számítanak a különböző tapéták. Ezek előnye, hogy a festéshez képest sokkal egyszerűbben megvalósítható dekorációt jelentenek, ugyanakkor sokkal mutatósabb végeredményt is lehet velük elérni egy-egy helyiségben. Ezek közül egy igazán különleges típus a 3D hatású tapéta, amelytől ...

Egy hasznos és elengedhetetlen otthoni eszköz: a létra Egy hasznos és elengedhetetlen otthoni eszköz: a létra

Vannak olyan eszközök, amelyek minden egyes háztartásban alapfelszerelésnek számítanak. Ilyen kifejezetten hasznos eszköz a létra is, amely minden esetben jól jöhet, ha kéznél van. Legyen szó egy függönymosásról, polc törölgetéséről, kültéri karácsonyi égősor felhelyezéséről vagy akár almaszedésről, ...

Johó! - Lássuk, melyik rum jó! Johó! - Lássuk, melyik rum jó!

Aki bírja a kalózos filmeket, vagy legalább Jack Sparrow karaktere - A Karib-tenger kalózai című filmsorozatból - nem maradt ki az életéből, annak biztosan nem ismeretlen találmány a rum. Mások inkább sütemények hozzávalójaként ismerik, bár azokat jobbára csak aromával ízesítik az isteni nedű helyett. ...

Kiemelt ajánlatok

Online jegyvásárlás