Mire érdemes odafigyelni bútorszállítás esetén?
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Siófok55 Városnap: ünnepváró színes programeső Siófokon!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Mire érdemes odafigyelni bútorszállítás esetén?

Komplett lakás költöztetése esetén nem csupán a személyes tárgyainkat kell átszállítani, hanem a bútorainkat is. Ilyenkor különösen fontos profi szolgáltatót igénybe venni, akik mindenben segítenek, és garantálják a bútorok épségét, biztonságát. Néhány előkészületet azonban érdemes megtennünk a költöztetés előtt.

Bútorszállításnál átgondolandó kérdések

A bútorszállítás egy nagyobb horderejű feladat, mely alapos előkészületet és tapasztalatot igényel, ami egy megbízható költöztető által gördülékenyen, gyorsan megoldható. A DIÓ költöztetés Budapesten is akadálytalanul, profi módon végzi a szolgáltatást. Igény esetén kérhető csomagolás a bútorokhoz, melyben a szakemberek készséggel segítenek, így rengeteg plusz teher levehető a vállunkról.

A kényes, kritikus bútorok esetében mindenképpen védőburkolat szükséges, a szekrények sarkaihoz pedig ajánlott szivacsbetéteket biztosítani, mivel a sarokrészek a legsérülékenyebbek. A körbetekeréshez célszerű folpackot és pufifóliát beszerezni. Idegeskedés, stressz helyett a gördülékeny, biztonságos bútorszállítás garantált, a szakemberek pedig segítenek a csomagolásban, és ellátnak tanácsokkal.

Mielőtt azonban megkezdődne a költöztetés, fontos a terület alapos felmérése, a környék felderítése a lift és a közlekedés szempontjából, illetve a rakodás és parkolás körülményeit illetően is.

Praktikus tanácsok az előkészületekhez

A megfelelő előkészületek által megkönnyíthető és gyorsítható a szállítást végző szakemberek munkája, ugyanakkor a költségek is csökkenthetők, amennyiben a költöztető cég órabéres rendszer alapján dolgozik.

A többrészes szekrénysort célszerű szétszedni, és az elemeit külön csomagolni. A fiókokat, és a nem fix polcos részeket is érdemes kiszedni. Zárható szekrénynél gondoskodjunk a bezárásáról, ennek hiányában pedig ragasszuk le az ajtókat. Az üvegbetétes részt el kell különíteni, és gondosan becsomagolni.

A beépített széfet fontos a szállítás idejére kiszerelni, hogy könnyítsünk a súlyokon. A szekrényeket teljesen ürítsük ki. A lapra szerelhető bútorokat egyszerűbb szétszerelve szállítani.

A költségek szempontjából különösen fontos a bútorok mérete és szétszedhetősége. Amelyiknél megoldható az elemeire bontása, szétcsavarozása, az nagy könnyebbséget jelent a pénztárcánknak is.

Ágyak és kanapék esetében is létfontosságú a védőcsomagolás. A profi szakemberek pontosan tudják hogyan érdemes pakolni és elhelyezni a rakodó térben a bútorokat.

Megbízható bútorszállítás profi szolgáltatóval

A bútorszállítás számos tennivalót igényel, azonban nem szükségszerű, hogy stresszes és megterhelő legyen ez a folyamat. Megbízható, tapasztalt költöztető céggel bútoraink akadálytalanul és épségben átszállíthatók az új otthonunkba.

Egy profi szolgáltató körültekintően és alapos tervezéssel bonyolítja le az átköltöztetést. Érdemes ledobni az efféle terheket magunkról, és a gyorsabb megoldást választani!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG