Néhány alapvető tudnivaló a smart wallboxokról
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Néhány alapvető tudnivaló a smart wallboxokról

Az elektromos és hibrid autót üzemeltetők a sok újdonságnak számító műszaki paraméter mellett meg fognak ismerkedni a smart wallbox fogalmával is. A wallbox az a kinti vagy benti töltőállomás, amely telepítése szükséges ahhoz, hogy tölteni tudjuk az autónkat. Használatos még a smart wallbox elnevezés is, amely az okostöltőkre utal, azaz a wallboxok ingatlannal való összekapcsolódási lehetőségeire.

Néhány alapvető tudnivaló a smart wallboxokról

Az elektromos és hibrid autót üzemeltetők a sok újdonságnak számító műszaki paraméter mellett meg fognak ismerkedni a smart wallbox fogalmával is.

A wallbox az a kinti vagy benti töltőállomás, amely telepítése szükséges ahhoz, hogy tölteni tudjuk az autónkat. Használatos még a smart wallbox elnevezés is, amely az okostöltőkre utal, azaz a wallboxok ingatlannal való összekapcsolódási lehetőségeire.

A töltőállomás ellátottság

Amikor valaki villanyautót szándékozik vásárolni, mindenekelőtt utána fog nézni, hogy milyen hazánk töltőállomással való ellátottsága, illetve azé a helyé, ahol dolgozik és életvitelszerűen tartózkodik.

Szerencsére ahogy robbanásszerűen emelkedik az elektromos személygépjárművet használók száma, úgy növekszik a töltőállomások mennyisége is. De nem mindegy, hogy az adott autóhoz és annak hatótávolságához passzol-e az adott töltő és annak elérhetősége.

Találkozhatunk nyilvános, akár ingyenes töltőállomásokkal bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál. Egyre több cég látja meg a piaci rést és telepít saját vállalkozása mellé is egy töltőpontot.

A töltőállomást üzemeltető cégek pedig folyamatosan bővítik hálózatukat. Viszont tudni kell azt is, hogy ezek a gyorstöltők hosszú távon eléggé költségigényesek, hiszen a legtöbbjük jócskán elkéri az árát, így előbb vagy utóbb nélkülözhetetlenné válik, hogy otthonunkban is telepítsünk egy töltőállomást, azaz wallboxot.

Hogyan fogjunk hozzá?

Először is a legfontosabb, hogy soha ne mi magunk vágjunk bele egyedül. Nagyon fontos egy szakember segítsége, mivel itt a saját lakóhely villamosenergia-hálózatáról van szó. Fel kell mérni annak leterheltségét és ha szükséges, meg kell tenni a szükséges változtatásokat a töltőállomás telepítéséhez.

Ehhez a feladathoz ismerni kell a hatályos szabványokat és installálási előírásokat. Az is lényeges, hogy a szakember rendelkezzen a megfelelő kvalitással és tapasztalati háttérrel a munka elvégzéséhez. Láthatjuk, hogy kellően sokrétű terület ez, így mindenképpen kell egy hozzáértő kéz.

Az EautóTöltőkábel.hu webáruház nemcsak otthoni töltőkábellel látja el a hozzá forduló érdeklődőket. Teljes tanácsadói és kivitelezői csapatával biztosítja az adott ingatlanhoz és elektromos autóhoz megfelelő otthoni töltőállomás kiépítésének szakszerű elvégzését.

A Wallbox termékek

A wallboxok egyik legismertebb gyártó cége a spanyol Wallbox, amely 2015 óta van jelen a nemzetközi piacon és elkötelezte magát az intelligens wallboxok előállítása mellett. A cég folyamatosan fejleszti a termékeit, így a wallboxok megfelelnek a kor legújabb technológiai vívmányainak.

A Wallbox termékeit a korszerű formatervezés és felhasználóbarát megjelenés jellemzi. A smart wallboxok összekapcsolhatók otthonunk okoseszközeivel, és intelligens áramelosztóhoz való csatlakozással folyamatosan figyelhetővé válik az ingatlan áramfogyasztása, ennek megfelelően szabályozható a teljesítményük.

Ha maradt még kérdése, az EautóTöltőkábel.hu oldalon bővebb információkat olvashat!
 


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG