
A Zalai Borút Egyesület 1999. évi megalakulása óta várja a zalai gasztronómiai specialitások és a kitűnő zalai borok, a Zalai borvidék ízei, speciális zamatai iránt érdeklődő vendégeket. A Zalai borvidék szétszórtan, apró településekből áll Zala megyében. Átmenetet vagy inkább hidat alkot az Alpokalja vörösbortermő régiója, a Balaton környékének történelmi borvidékei és délre a Muravidék felé a szlovén, horvát borrégiók felé.
A Zalai Borút Egyesület 1999. évi megalakulása óta várja a zalai gasztronómiai specialitások és a kitűnő zalai borok, a Zalai borvidék ízei, speciális zamatai iránt érdeklődő vendégeket. A Zalai borvidék szétszórtan, apró településekből áll Zala megyében. Átmenetet vagy inkább hidat alkot az Alpokalja vörösbortermő régiója, a Balaton környékének történelmi borvidékei és délre a Muravidék felé a szlovén, horvát borrégiók felé.

A Zalai Borút Egyesület 1999. évi megalakulása óta várja a zalai gasztronómiai specialitások és a kitűnő zalai borok, a Zalai borvidék ízei, speciális zamatai iránt érdeklődő vendégeket. A Zalai borvidék szétszórtan, apró településekből áll Zala megyében. Átmenetet vagy inkább hidat alkot az Alpokalja vörösbortermő régiója, a Balaton környékének történelmi borvidékei és délre a Muravidék felé a szlovén, horvát borrégiók felé.

Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.
Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.

Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.

A kézműves sörök egri mekkájában jár, aki a Zöld Pecsét Kávézó és Borbár vendége. A Zöld Pecsétben a sörök egyenesen a Fóti Kézműves Sörfőzdéből érkeznek, csatos üvegekben. Van köztük klasszikus szűrt világos, intenzíven komlózott, félbarna, barna stb., tehát a választék cseppet sem szerény. Nem csupán a sörökből változatos és nívós a kínálat. Többek között olyan neves helyi borászok nedűit kóstolhatjuk, mint Dula Bence, Bolyki János vagy Thummerer Vilmos. Ez a hely nem egy romkocsma, hanem egy elegáns és kifinomult bár, ahol kitűnő minőségű italokat fogyaszthatunk, mindig jó zene szól, és a képzőművészeteket kedvelők is legeltethetik a falon a szemüket, mivel rendszeresen kiállítások várják a tisztelt publikumot. A kortárs művészetek, a kulturált szórakozás és a finom italok metszete a Zöld Pecsét.
A kézműves sörök egri mekkájában jár, aki a Zöld Pecsét Kávézó és Borbár vendége. A Zöld Pecsétben a sörök egyenesen a Fóti Kézműves Sörfőzdéből érkeznek, csatos üvegekben. Van köztük klasszikus szűrt világos, intenzíven komlózott, félbarna, barna stb., tehát a választék cseppet sem szerény. Nem csupán a sörökből változatos és nívós a kínálat. Többek között olyan neves helyi borászok nedűit kóstolhatjuk, mint Dula Bence, Bolyki János vagy Thummerer Vilmos. Ez a hely nem egy romkocsma, hanem egy elegáns és kifinomult bár, ahol kitűnő minőségű italokat fogyaszthatunk, mindig jó zene szól, és a képzőművészeteket kedvelők is legeltethetik a falon a szemüket, mivel rendszeresen kiállítások várják a tisztelt publikumot. A kortárs művészetek, a kulturált szórakozás és a finom italok metszete a Zöld Pecsét.

A kézműves sörök egri mekkájában jár, aki a Zöld Pecsét Kávézó és Borbár vendége. A Zöld Pecsétben a sörök egyenesen a Fóti Kézműves Sörfőzdéből érkeznek, csatos üvegekben. Van köztük klasszikus szűrt világos, intenzíven komlózott, félbarna, barna stb., tehát a választék cseppet sem szerény. Nem csupán a sörökből változatos és nívós a kínálat. Többek között olyan neves helyi borászok nedűit kóstolhatjuk, mint Dula Bence, Bolyki János vagy Thummerer Vilmos. Ez a hely nem egy romkocsma, hanem egy elegáns és kifinomult bár, ahol kitűnő minőségű italokat fogyaszthatunk, mindig jó zene szól, és a képzőművészeteket kedvelők is legeltethetik a falon a szemüket, mivel rendszeresen kiállítások várják a tisztelt publikumot. A kortárs művészetek, a kulturált szórakozás és a finom italok metszete a Zöld Pecsét.