Szekszárdi pincészetünkben egész évben minden nap lehetőséget kínálunk borkóstolókra és pincetúrákra előzetes bejelentkezéssel. A pincetúrán megismerhetik a szőlőfeldolgozás és borkészítés kulisszatitkait. A borkóstoló programon a pincészet minden borát meg lehet kóstolni, de akkor is örömmel látjuk vendégeinket, ha csak egy pohár borra érkeznének! Ha megéheztek, a borok mellé finom falatokat kínálunk: sajttál, paraszttál, zsíros kenyér és tepertőkrémes kenyér is szerepel a kínálatban.
Kiemelt ajánlat
Szekszárdi pincészetünkben egész évben minden nap lehetőséget kínálunk borkóstolókra és pincetúrákra előzetes bejelentkezéssel. A pincetúrán megismerhetik a szőlőfeldolgozás és borkészítés kulisszatitkait. A borkóstoló programon a pincészet minden borát meg lehet kóstolni, de akkor is örömmel látjuk vendégeinket, ha csak egy pohár borra érkeznének! Ha megéheztek, a borok mellé finom falatokat kínálunk: sajttál, paraszttál, zsíros kenyér és tepertőkrémes kenyér is szerepel a kínálatban.
Kiemelt ajánlat
Szekszárdi pincészetünkben egész évben minden nap lehetőséget kínálunk borkóstolókra és pincetúrákra előzetes bejelentkezéssel. A pincetúrán megismerhetik a szőlőfeldolgozás és borkészítés kulisszatitkait. A borkóstoló programon a pincészet minden borát meg lehet kóstolni, de akkor is örömmel látjuk vendégeinket, ha csak egy pohár borra érkeznének! Ha megéheztek, a borok mellé finom falatokat kínálunk: sajttál, paraszttál, zsíros kenyér és tepertőkrémes kenyér is szerepel a kínálatban.
Kiemelt ajánlat
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
Etyek vibráló hangulata minden évszakban, borok, dallamok, ízek, illatok, ez Etyek. A Gasztrosétány szolgáltatói hétvégenként állandó rendszerességgel kínálják termékeiket a pincészetek, a borokon, házi sajton, vajon, süteményen, csokoládén és sonkán keresztül a meleg ételekig.