
Polgár város főterén megrendezik a Polgári Hurka-pite Fesztivált és tavaszi kézműves vásárt 2025. április 5-én. 6 órakor disznószúrás, fogópálinka, 9 órától családi programok, 12 órakor a fesztivál hivatalos megnyitója veszi kezdetét, 11.00 és 16.00 között kulturális programok várják a látogatókat. 16.30-kor Kocsis Janika, 17.30 jubileumi extra tombolasorsolás és 18.00 órakor Show & Bors zenekar élő koncert.
Polgár város főterén megrendezik a Polgári Hurka-pite Fesztivált és tavaszi kézműves vásárt 2025. április 5-én. 6 órakor disznószúrás, fogópálinka, 9 órától családi programok, 12 órakor a fesztivál hivatalos megnyitója veszi kezdetét, 11.00 és 16.00 között kulturális programok várják a látogatókat. 16.30-kor Kocsis Janika, 17.30 jubileumi extra tombolasorsolás és 18.00 órakor Show & Bors zenekar élő koncert.

Polgár város főterén megrendezik a Polgári Hurka-pite Fesztivált és tavaszi kézműves vásárt 2025. április 5-én. 6 órakor disznószúrás, fogópálinka, 9 órától családi programok, 12 órakor a fesztivál hivatalos megnyitója veszi kezdetét, 11.00 és 16.00 között kulturális programok várják a látogatókat. 16.30-kor Kocsis Janika, 17.30 jubileumi extra tombolasorsolás és 18.00 órakor Show & Bors zenekar élő koncert.

XIII. Rácalmási Almavirág Fesztivál és Egészséghát 2025. május 12-18. között. Egy hét, amely az egészségről, a kultúráról, a közösségről és a felejthetetlen élményekről szól! A fesztivált a hagyományoknak megfelelően a család, egészség, sport és kultúra jegyében rendezik meg. Bio és házi termékekből kóstoló, almás gasztronómia: almabor, almasör, almapálinka. Előadások, koncertek, gyermekprogramok.
XIII. Rácalmási Almavirág Fesztivál és Egészséghát 2025. május 12-18. között. Egy hét, amely az egészségről, a kultúráról, a közösségről és a felejthetetlen élményekről szól! A fesztivált a hagyományoknak megfelelően a család, egészség, sport és kultúra jegyében rendezik meg. Bio és házi termékekből kóstoló, almás gasztronómia: almabor, almasör, almapálinka. Előadások, koncertek, gyermekprogramok.

XIII. Rácalmási Almavirág Fesztivál és Egészséghát 2025. május 12-18. között. Egy hét, amely az egészségről, a kultúráról, a közösségről és a felejthetetlen élményekről szól! A fesztivált a hagyományoknak megfelelően a család, egészség, sport és kultúra jegyében rendezik meg. Bio és házi termékekből kóstoló, almás gasztronómia: almabor, almasör, almapálinka. Előadások, koncertek, gyermekprogramok.

2025-ben is megrendezik a Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivált, május 1-3-ig, Határon innen és túl számos gazda, sajtmester, családi gazdaság számára kínál ez a jeles, programokban gazdag esemény lehetőséget az ízletes remekművek bemutatására, értékesítésére. A koncertekkel, táncelőadásokkal színesített fesztiválon, pincészetek, méztermelők is kínálják portékáikat, így sajt-, bor- és mézkóstolóra is számíthatnak a Gyomaendrődre látogatók.
Kiemelt ajánlat
2025-ben is megrendezik a Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivált, május 1-3-ig, Határon innen és túl számos gazda, sajtmester, családi gazdaság számára kínál ez a jeles, programokban gazdag esemény lehetőséget az ízletes remekművek bemutatására, értékesítésére. A koncertekkel, táncelőadásokkal színesített fesztiválon, pincészetek, méztermelők is kínálják portékáikat, így sajt-, bor- és mézkóstolóra is számíthatnak a Gyomaendrődre látogatók.
Kiemelt ajánlat

2025-ben is megrendezik a Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivált, május 1-3-ig, Határon innen és túl számos gazda, sajtmester, családi gazdaság számára kínál ez a jeles, programokban gazdag esemény lehetőséget az ízletes remekművek bemutatására, értékesítésére. A koncertekkel, táncelőadásokkal színesített fesztiválon, pincészetek, méztermelők is kínálják portékáikat, így sajt-, bor- és mézkóstolóra is számíthatnak a Gyomaendrődre látogatók.
Kiemelt ajánlat

Hagyományok, kulturális, gasztronómiai és természeti értékek a Velencei-tó fesztiválján, Agárdon 2025. május 1.és 3. között! Várunk a Velencei-tavi Hal-, Vad, Bor- és Pálinkafesztiválra, melyet Agárd városközpontjában tartunk. A színpadi programok mellett remek gasztrokiállítók standjai várják a vendégeket, és készülünk gyermekligettel, kirakodóvásárral, vidámparkkal és egyéb helyszínek programjaival is. Szeretettel várunk!
Hagyományok, kulturális, gasztronómiai és természeti értékek a Velencei-tó fesztiválján, Agárdon 2025. május 1.és 3. között! Várunk a Velencei-tavi Hal-, Vad, Bor- és Pálinkafesztiválra, melyet Agárd városközpontjában tartunk. A színpadi programok mellett remek gasztrokiállítók standjai várják a vendégeket, és készülünk gyermekligettel, kirakodóvásárral, vidámparkkal és egyéb helyszínek programjaival is. Szeretettel várunk!

Hagyományok, kulturális, gasztronómiai és természeti értékek a Velencei-tó fesztiválján, Agárdon 2025. május 1.és 3. között! Várunk a Velencei-tavi Hal-, Vad, Bor- és Pálinkafesztiválra, melyet Agárd városközpontjában tartunk. A színpadi programok mellett remek gasztrokiállítók standjai várják a vendégeket, és készülünk gyermekligettel, kirakodóvásárral, vidámparkkal és egyéb helyszínek programjaival is. Szeretettel várunk!

Erdők-Mezők Asztala, II.,Vadgasztronómiai Fesztivál Nyíregyházán a Kossuth téren 2025. szeptember 14-én. Találkozzunk az ősz egyik legizgalmasabb rendezvényén, ahol a természet legfinomabb ízeit ismerheted meg! Az esemény célja, hogy bemutassa a vadas ételek, mint az őz, szarvas és vaddisznó, egyedülálló ízvilágát, amelyet különböző főzőcsapatok készítenek el a legjobb alapanyagok felhasználásával.
Erdők-Mezők Asztala, II.,Vadgasztronómiai Fesztivál Nyíregyházán a Kossuth téren 2025. szeptember 14-én. Találkozzunk az ősz egyik legizgalmasabb rendezvényén, ahol a természet legfinomabb ízeit ismerheted meg! Az esemény célja, hogy bemutassa a vadas ételek, mint az őz, szarvas és vaddisznó, egyedülálló ízvilágát, amelyet különböző főzőcsapatok készítenek el a legjobb alapanyagok felhasználásával.

Erdők-Mezők Asztala, II.,Vadgasztronómiai Fesztivál Nyíregyházán a Kossuth téren 2025. szeptember 14-én. Találkozzunk az ősz egyik legizgalmasabb rendezvényén, ahol a természet legfinomabb ízeit ismerheted meg! Az esemény célja, hogy bemutassa a vadas ételek, mint az őz, szarvas és vaddisznó, egyedülálló ízvilágát, amelyet különböző főzőcsapatok készítenek el a legjobb alapanyagok felhasználásával.