
Frissen sült, még szinte sercegő tepertő; hagyományos és különleges pálinkák sora; egész délután át tartó kézműves vásár és izgalmas műsor. Mindezek várnak az érdeklődőkre Mórahalmon, a Pramonád téren remek hangulattal megfűszerezve 2025. november 22-én a X. Mórahalmi Pálinka- és Tepertőfesztiválon. A rendezvény színes és izgalmas délutáni programot kínál a fesztiválra látogatók számára.
Frissen sült, még szinte sercegő tepertő; hagyományos és különleges pálinkák sora; egész délután át tartó kézműves vásár és izgalmas műsor. Mindezek várnak az érdeklődőkre Mórahalmon, a Pramonád téren remek hangulattal megfűszerezve 2025. november 22-én a X. Mórahalmi Pálinka- és Tepertőfesztiválon. A rendezvény színes és izgalmas délutáni programot kínál a fesztiválra látogatók számára.

Frissen sült, még szinte sercegő tepertő; hagyományos és különleges pálinkák sora; egész délután át tartó kézműves vásár és izgalmas műsor. Mindezek várnak az érdeklődőkre Mórahalmon, a Pramonád téren remek hangulattal megfűszerezve 2025. november 22-én a X. Mórahalmi Pálinka- és Tepertőfesztiválon. A rendezvény színes és izgalmas délutáni programot kínál a fesztiválra látogatók számára.

Csülök és sör, ahogy szeretjük! Ürömön összegyűlnek a jóízű falatok és a habzó korsók rajongói. A csülök- és sörparádén hamisítatlan fesztiválhangulat, ropogós csülkös finomságok, kézműves és hagyományos sörök várják a látogatókat. A gasztronómiai élményeket élő zene, színes programok és közösségi mulatság teszi teljessé. Az esemény igazi találkozóhely mindazoknak, akik szeretik a jó ételeket, az italokat és a vidám hangulatot.
Csülök és sör, ahogy szeretjük! Ürömön összegyűlnek a jóízű falatok és a habzó korsók rajongói. A csülök- és sörparádén hamisítatlan fesztiválhangulat, ropogós csülkös finomságok, kézműves és hagyományos sörök várják a látogatókat. A gasztronómiai élményeket élő zene, színes programok és közösségi mulatság teszi teljessé. Az esemény igazi találkozóhely mindazoknak, akik szeretik a jó ételeket, az italokat és a vidám hangulatot.

Csülök és sör, ahogy szeretjük! Ürömön összegyűlnek a jóízű falatok és a habzó korsók rajongói. A csülök- és sörparádén hamisítatlan fesztiválhangulat, ropogós csülkös finomságok, kézműves és hagyományos sörök várják a látogatókat. A gasztronómiai élményeket élő zene, színes programok és közösségi mulatság teszi teljessé. Az esemény igazi találkozóhely mindazoknak, akik szeretik a jó ételeket, az italokat és a vidám hangulatot.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

Böllérfesztivál Esztergomban, a piacon 2025. január 18-án, ahol a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak! Kényeztessük érzékeinket a falusi disznóvágások hangulatát idéző fesztiválon. Merüljünk el a gazdag ízekben és az ünnepi hangulatban. Kóstoljuk meg a különböző vendéglátóhelyek által szakszerűen elkészített, ínycsiklandó disznóhúsételeket. A pikáns kolbásztól a zamatos sültig, minden ízlést kielégítő ételek között válogathatunk.
Böllérfesztivál Esztergomban, a piacon 2025. január 18-án, ahol a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak! Kényeztessük érzékeinket a falusi disznóvágások hangulatát idéző fesztiválon. Merüljünk el a gazdag ízekben és az ünnepi hangulatban. Kóstoljuk meg a különböző vendéglátóhelyek által szakszerűen elkészített, ínycsiklandó disznóhúsételeket. A pikáns kolbásztól a zamatos sültig, minden ízlést kielégítő ételek között válogathatunk.

Böllérfesztivál Esztergomban, a piacon 2025. január 18-án, ahol a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak! Kényeztessük érzékeinket a falusi disznóvágások hangulatát idéző fesztiválon. Merüljünk el a gazdag ízekben és az ünnepi hangulatban. Kóstoljuk meg a különböző vendéglátóhelyek által szakszerűen elkészített, ínycsiklandó disznóhúsételeket. A pikáns kolbásztól a zamatos sültig, minden ízlést kielégítő ételek között válogathatunk.

Második alkalommal rendezik meg a Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő versenyt és fesztivált 2025. január 18-án a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat.
Második alkalommal rendezik meg a Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő versenyt és fesztivált 2025. január 18-án a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat.

Második alkalommal rendezik meg a Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő versenyt és fesztivált 2025. január 18-án a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat.