
Színvonalas olasz éttermünk Budapest szívében, a Parlament közelében található, ahol exkluzív környezetben élvezheti a tradicionális olasz konyha remekműveit. A hagyományos olasz receptek alapján készített ételeink kiváló minőségű olasz alapanyagokból készülnek, így garantáltan mindig friss és ízletes fogásokat kínálunK.
Színvonalas olasz éttermünk Budapest szívében, a Parlament közelében található, ahol exkluzív környezetben élvezheti a tradicionális olasz konyha remekműveit. A hagyományos olasz receptek alapján készített ételeink kiváló minőségű olasz alapanyagokból készülnek, így garantáltan mindig friss és ízletes fogásokat kínálunK.

Színvonalas olasz éttermünk Budapest szívében, a Parlament közelében található, ahol exkluzív környezetben élvezheti a tradicionális olasz konyha remekműveit. A hagyományos olasz receptek alapján készített ételeink kiváló minőségű olasz alapanyagokból készülnek, így garantáltan mindig friss és ízletes fogásokat kínálunK.

Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket. Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát. Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.
Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket. Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát. Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.

Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket. Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát. Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.

Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.
Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.

Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.

De La Motte Étterem Noszvaj - Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.
De La Motte Étterem Noszvaj - Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.

De La Motte Étterem Noszvaj - Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.

A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.
A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.

A barbecue (rövidítve: BBQ) egy zárt rendszerben, sajátos ételsütési eszközökkel végzett eljárás, amely során alacsony hőmérsékleten (jellemzően 110-125 °C) hőkezeljük az alapanyagokat, a hőáramlás által gazdagítva az alapanyag ízvilágát. Többféle grillezési módszert használhatunk a sütéshez. A Dèli Part Woodfired BBQ Siófokon tiszta fatüzelèses BBQ. Télen Fő tér 4., nyáron Vámház u. 2. szám alatt.