
Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával Győrben! Akár átutazóban van, akár kikapcsolódásra vágyik, legyen a kedvesével, a barátaival vagy családjával, ha szereti a mediterrán ételeket és latin temperamentumot, akkor a Tia Maria Panzió és a Tio Pepe étterem a legjobb választás. Foglaljon szobát Győr szívében a Tia Maria Hosteria panzióban, ahol nyugodt helyen, barátságos légkörben, zöldövezetben várjuk vendégeinket az év minden napján és fogyassza a Tio Pepe spanyol étterem legkiválóbb fogásait, tapasait és borait.
Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával Győrben! Akár átutazóban van, akár kikapcsolódásra vágyik, legyen a kedvesével, a barátaival vagy családjával, ha szereti a mediterrán ételeket és latin temperamentumot, akkor a Tia Maria Panzió és a Tio Pepe étterem a legjobb választás. Foglaljon szobát Győr szívében a Tia Maria Hosteria panzióban, ahol nyugodt helyen, barátságos légkörben, zöldövezetben várjuk vendégeinket az év minden napján és fogyassza a Tio Pepe spanyol étterem legkiválóbb fogásait, tapasait és borait.

Ismerkedjen meg a spanyol kultúrával Győrben! Akár átutazóban van, akár kikapcsolódásra vágyik, legyen a kedvesével, a barátaival vagy családjával, ha szereti a mediterrán ételeket és latin temperamentumot, akkor a Tia Maria Panzió és a Tio Pepe étterem a legjobb választás. Foglaljon szobát Győr szívében a Tia Maria Hosteria panzióban, ahol nyugodt helyen, barátságos légkörben, zöldövezetben várjuk vendégeinket az év minden napján és fogyassza a Tio Pepe spanyol étterem legkiválóbb fogásait, tapasait és borait.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.
A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A festői Dunakanyar egyik legszebb fekvésű étterme a Bellevue Étterem Esztergomban. Lenyűgöző panoráma a Dunára, csodálatos természeti környezet, zajtól és portól való távolság és a csend… mind, mind csak fokozzák az étterem különleges vonzerejét. Szállodánk széleskörű magyar és nemzetközi ételkínálattal, hangulatos kávézóval, valamint panoráma terasszal várja Vendégeit. A Bellevue Hotel Tiffany Éttermét külsős vendégek is látogathatják.
A festői Dunakanyar egyik legszebb fekvésű étterme a Bellevue Étterem Esztergomban. Lenyűgöző panoráma a Dunára, csodálatos természeti környezet, zajtól és portól való távolság és a csend… mind, mind csak fokozzák az étterem különleges vonzerejét. Szállodánk széleskörű magyar és nemzetközi ételkínálattal, hangulatos kávézóval, valamint panoráma terasszal várja Vendégeit. A Bellevue Hotel Tiffany Éttermét külsős vendégek is látogathatják.

A festői Dunakanyar egyik legszebb fekvésű étterme a Bellevue Étterem Esztergomban. Lenyűgöző panoráma a Dunára, csodálatos természeti környezet, zajtól és portól való távolság és a csend… mind, mind csak fokozzák az étterem különleges vonzerejét. Szállodánk széleskörű magyar és nemzetközi ételkínálattal, hangulatos kávézóval, valamint panoráma terasszal várja Vendégeit. A Bellevue Hotel Tiffany Éttermét külsős vendégek is látogathatják.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.

Vendéglőnk kellemes környezetben a hagyományos értelemben vett családias vendéglátást valósítja meg. Ha Ön házias ízekre vágyik, vagy éppen arra, hogy a nagymamája által készített ételek ízét újra érezze – ezeket nálunk mind megtalálja. Ételeink jó része kemencében készül, vagy valamelyik alkotóeleme kapcsolódik a kemencéhez, amely vendéglőnk ékessége. A vendég szeme láttára készülnek a hagyományos fafűtéses kemencében az ínycsiklandó vendégváró ételek.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.
A borlovagrend célkitűzése ápolni és átadni Tihany-félsziget szőlészeti borászati hagyományait. Népszerűsíteni a kulturált borfogyasztást, hogy a borgasztronómia turisztikai vonzerővé váljon. Mindezt úgy, hogy közben Tihany jó híre növekedjen. A tihanyi borrend zászlósbora a Tihanyi Cabernet. A tihanyi félszigeten termett bor íz- gazdagsága és eleganciája utolérhetetlen, illata rabul ejtő, a fogyasztónak csodálatos élményt nyújt. Színgazdagsága a tihanyi bércek ékköve.