Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Játékpark Budapesten

Zalakarosi Ünnepek

Szabadulj ki!

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Vendéglátás

Népszerűség

Családias környezetben, barátságos kiszolgálással, házias és mentes /glutén -laktóz/ ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Hidegtálak készítése.

Családias környezetben, barátságos kiszolgálással, házias és mentes /glutén -laktóz/ ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Hidegtálak készítése.

Családias környezetben, barátságos kiszolgálással, házias és mentes /glutén -laktóz/ ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Hidegtálak készítése.

Reggeliző és brunch étterem.

Reggeliző és brunch étterem.

Reggeliző és brunch étterem.

Finom italokkal, jó bulikkal várunk.

Finom italokkal, jó bulikkal várunk.

Finom italokkal, jó bulikkal várunk.

Hangulatos kávézó Veszprém belvárosában, a sétálóutcán. Fogyasszunk el a teraszon egy finom kávét, vagy egy forró teát. Bisztróként is várja a vendégeket.

Hangulatos kávézó Veszprém belvárosában, a sétálóutcán. Fogyasszunk el a teraszon egy finom kávét, vagy egy forró teát. Bisztróként is várja a vendégeket.

Hangulatos kávézó Veszprém belvárosában, a sétálóutcán. Fogyasszunk el a teraszon egy finom kávét, vagy egy forró teát. Bisztróként is várja a vendégeket.

A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.

A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.

A csárda fő fogásai közé a csülök, mint füstölt, mint nyers csülök sütve különböző módon elkészítve ajánljuk, de a frissensülteket is számos módon elkészítjük vendégeink részére szárnyas húsból, illetve sertéshúsból egyaránt. A vendéglátóegység 40 fő maximális befogadására alkalmas. Szíveskedjen étlapunkat megtekinteni és legyen a vendégünk.

Házias ételekkel várjuk vendégeinket. Az étterem mögött horgásztó található, mely kellemes kikapcsolódást kínál.

Házias ételekkel várjuk vendégeinket. Az étterem mögött horgásztó található, mely kellemes kikapcsolódást kínál.

Házias ételekkel várjuk vendégeinket. Az étterem mögött horgásztó található, mely kellemes kikapcsolódást kínál.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi adottságot, hiszen engedményeket nem téve és hozamkorlátozást alkalmazva, mindig a minőség szem előtt tartásával művelik a területet.

A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi adottságot, hiszen engedményeket nem téve és hozamkorlátozást alkalmazva, mindig a minőség szem előtt tartásával művelik a területet.

A Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtokon az összes feltétellel adott az oly kívánatos Botrytis cinerea kifejlődéséhez: több, mint egy terroir, igazi kincs. A bor világában azonban semmi nincs előre eldöntve… Az egyedülálló terroir rejtélyes kvalitásain túl az emberek hozzáértése tovább fokozza ezt az egyedi adottságot, hiszen engedményeket nem téve és hozamkorlátozást alkalmazva, mindig a minőség szem előtt tartásával művelik a területet.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények