Eseménynaptár megjelenések
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Eseménynaptár megjelenések

Programturizmus portálunk legnépszerűbb megjelenései közé tartoznak a gyors tájékozódásra alkalmas eseménynaptárak, hiszen akár lakóhely, akár úti cél szerint keresnek a látogatók programot, akkor elsőként megnézik a települések, szervezők, programhelyek vagy előadók eseménynaptárát. Az eseménynaptárban megrendelt megjelenésekkel hatékonyan növelhető minden típusú esemény látogatottsága, hiszen ezeket több ezren, tízezren, sőt százezren nézik úgy a helyi lakosok, mint a turisták. Siófok eseménynaptár megtekintése  már 1 millió felett jár!

Normál eseménynaptár

Az eseménynaptár gyors és praktikus tájékoztatási forma, hiszen csak a leglényegesebb információkat tartalmazza: mi lesz, mikor lesz és hol lesz. Felépítése egyszerű, mert csak jól áttekinthető időpontokból áll, 1 időpont 1 db esemény és 1 db link. Egy időpont alatt egy esemény jelenik meg. Ez az esemény lehet egy vagy több napos, megrendezésre kerülhet évente több alkalommal, lehet havonta vagy hetente  rendszeresen ismétlődő, de lehet esemény az eseményben is, ez esemény egy-egy napjához tartozó részletes program megjelenése. A naptárba időpontonként kerülnek be az események, az esemény részletes programja a linkre kattintva érhető el az esemény honlapján vagy közösségi oldalán.  Az időponthoz (mikor lesz) tartozik egy programnév (mi lesz) és egy település vagy helyszín adat (hol lesz), így az esemény megjelenik a kapcsolódó település vagy helyszín oldalán is.

Az esemény vagy programelem neve alatt a megrendelő releváns weboldalára vagy közösségi oldalára mutató direkt link található. Az időponthoz hozzákapcsolható a helyszín adata is, ami garantálja, hogy a kapcsolódó programhelyszín oldalán is elérhetővé válik az adott esemény, ha a látogató helyszín szerint keres. Az időpontokhoz település is kapcsolható, amennyiben szabadtéri a helyszín, vagy ha egy kistérség vagy tájegység naptárát jelentetjük meg. Az adott időponttal így elérhető lesz az esemény a kapcsolódó releváns település oldalán is. Az időpont alapján a program elérhetővé válik a portál eseménynaptárában település alapján a kapcsolódó kerületnél (Budapest), megyénél és tájegységeknél, helyszín alapján a kapcsolódó programhely oldalán.

Bővített eseménynaptár

Ugyanannak az eseménynek több időpontja is bekerülhet a naptárba. Nagyon sok program ismétlődő esemény, vagy évente több alkalommal is megrendezésre kerül. Így tudnak hatékonyan megjelenni a naptárban a börzék, vásárok, szakkörök, tanfolyamok, foglalkozások és egyéb rendszeresen ismétlődő programok.

Az esemény részletes programjára lebontott eseménynaptár megjelenés ez egyik leghatékonyabb módszer az esemény látogatottságának nagyságrendekkel történő növelésére, hiszen ahány programelem, annyi célcsoport, ha a látogatói érdeklődéseket vesszük figyelembe. Ez a naptár típus a bővített eseménynaptár. A bővített eseménynaptár tartalmazza az egyes események részletes programját is, ami hatékonyan megnöveli az adott rendezvény látogatottságát. Ez jelenleg az egyik leghatékonyabb tartalom alapú megjelenési lehetőség!

Ugyanaz az esemény több időponttal is bekerülhet egy naptárba, hiszen a látogató számára lehet, hogy a program elnevezése önmagában nem hívószó, de annak egy programeleme már igen! Lehet, hogy a városi vigasságok programnévvel nem tudjuk megszólítani a látogatót, de a vigasság nap részletes programjában szereplő bármely programtípussal vagy fellépő előadóművésszel igen! Lehet, hogy a vigasságok esemény linkre nem kattint rá, de rákattint a mesejáték program linkjére, mert a gyermekét oda elviszi. Lehet, hogy számára a vigasság épp nem vonzó program, de a zászlóforgatók látványos felvonulását ki nem hagyná. Ezért javasoljuk az események részletes programját is megjelentetni programtípusokra, programelemekre, helyszínekre és előadókra lebontva az eseménynaptárakban. Szerkesztőségünk az események és azok részletes programjának ismeretében szívesen nyújt segítséget abban, hogy a részletes programot milyen programelemekre bontva érdemes önálló időponttokkal is megjelentetni a kapcsolódó település eseménynaptárában.

A település eseménynaptárban megjelent egy vagy több esemény megjelenése önállóan is megrendelhető Kontakt, Profi vagy Multi csomagban!

További megjelenési információ e-mailben vagy telefonon kérhető szerkesztőségünktől.

Több mint 10 éves gyakorlatunk garancia arra, hogy ár/érték arányban a legjobb megoldást fogjuk javasolni!

Elérhetőségeink: info@programturizmus.hu  I Bácsi Kriszti 30/520-5905 I Györgyné Kati 20/9677-399

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt programok

Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával?
ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Szeretne több jegyet értékesíteni?
Hirdesse meg ajánlatát jegyvásárlási lehetőséggel! Bővebb információk médiaajánlatunkban