MARADJ OTTHON! CSOMAG
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

MARADJ OTTHON! CSOMAG

Maradj otthon!  csomagunkkal azoknak szeretnénk extra kedvezményes megjelenési lehetőséget biztosítani portálunkon, akik a koronavírus járvány alatti veszélyhelyzetben online kínálnak elérhető programokat, vagy online megrendelhető szolgáltatásokat nyújtanak akár házhoz szállítással is. Tegye elérhetővé portálunkon online elérhető csatornáit, legyen az internetes élő közvetítés (streaming, livestreaming, sportstreaming), videóadás, chat szoba, virtuális oktatóterem, YouTube csatorna vagy egyéb online kapcsolattartási lehetőség.

Összegyűjtöttünk néhány online elérhető ajánlat típust, amelyek megjelenését javasoljuk: koncert, színházi előadás, filmnézés, kiállítás, foglalkozás, nyelvóra, edzés, kóstoló, főzés, játék, nyílt nap, tanfolyam, workshop, oktatás, tanácsadás, orvosi konzultáció, vásárlás, étel-ital rendelés, egyéb értékesítés és webáruház szolgáltatás.

Érdemes olyan Maradj otthon! akciókat is meghirdetni, amelyek segíthetnek a veszélyhelyzet alatti és utáni forgalomnövelésben. Tegye elérhetővé az online megvásárolható vagy megrendelhető támogató jegyeket, bérleteket, utalványokat, vouchereket is! Portálunknak saját online jegyértékesítési rendszere is van, amivel megoldható az online bankkártyás fizetés is.

Csomagok

A megjelenés maximum 3 hónapra érvényes, ezt követően a megrendelés meghosszabbítható. Az ár tartalmazza a teljes szerkesztőségi háttérmunkát, a szövegek és képanyagok feltöltését, szerkesztését, nyelvhelyességi ellenőrzését, és a tartalom egyedi keresőoptimalizálását a portálon és rajta keresztül a keresőkben. Az ár tartalmazza a szerződés alatt a folyamatos frissítést is.

KONTAKT csomag

Ezt a csomagot javasoljuk, ha fontos a linkek és az elérhetőségek megjelenése a direkt kapcsolatfelvételhez akár telefonon, akár e-mailben, akár web- és/vagy közösségi oldal linkek segítségével. Kontakt csomagban a látogató számára elérhetők az információkérés, ajánlatkérés, bejelentkezés, regisztráció, megrendelés, foglalás, jegyvásárlás funkciók.

A csomag tartalma 1 ajánlat teljes körű önálló megjelenése a megrendelt időtartamra. A csomag elemei: 1 db listafotó,  ajánló- és részletes szöveg, aktív linkek (weboldal, közösségi oldalak, videóoldalak), közvetlen elérhetőség (vezetékes- és mobiltelefon, e-mail cím, kontakt személy), időpont. Megjelenési helyek: releváns menüpontok, kategóriák, témák, időpontok, település, megye, tájegység.

Ára:

  • 5.000 Ft+Áfa/hó
PROFI csomag

Ezt a csomagot javasoljuk, ha szeretne látványosabb formában, és még több felületen megjelenni. A csomagban plakát és képgaléria is megjelenhet. 

A csomag tartalma 1 ajánlat teljes körű önálló megjelenése a megrendelt időtartamra. A csomag elemei: 1 db listafotó vagy dupla méretű plakát,  képgaléria, ajánló- és részletes szöveg, aktív linkek (weboldalak, közösségi oldalak, videóoldalak), közvetlen elérhetőségek (vezetékes- és mobil telefonok, e-mail címek, kontakt személyek). Megjelenési helyek: releváns menüpontok, kategóriák, témák, időpontok, település, megye, tájegység.

Ára:

  • 10.000 Ft+Áfa/hó

További információ e-mailben vagy telefonon kérhető.

Elérhetőségeink: info@programturizmus.hu  I Bácsi Kriszti 30/520-5905 I Györgyné Kati 20/9677-399

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával?
PROGRAMOT KÜLDÖK BE
Szeretne online jegyet értékesíteni?
Növelje bevételeit online jegyértékesítéssel! Bővebb információért keresse ügyfélszolgálatunkat!