Gerence Fogadó Bakonybél

Gerence Fogadó Bakonybél

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Fedezzék fel a Magas Bakony vadregényes tájainak szépségeit, geológiai értékeit! Családias hangulatú fogadónk a páratlan mikroklímájú Bakonybél tájvédelmi körzetében, erdővel övezett környezetben, a Gerence-patak partján helyezkedik el. A házhoz tartozó parkosított kert közösségi játékokra és egyéb programokra is alkalmas. A kialakított tűzrakó helyen közös sütési - főzési lehetőség. Zárt udvarban biztonságos parkolási lehetőség. Az önellátást kedvelő vendégeink számára melegítőkonyha áll rendelkezésre. Azok akik a teljes kényelmet és kiszolgálást választják pihenésük ideje alatt a közelben lévő több étterem közül is választhatnak. Reggelit a helyszínen is lehet rendelni. Kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást kínálunk minden korosztálynak változatos programjainkon!

Töltse aktív pihenését a Bakony lankái közt! A festői táj, a csend, a friss tiszta levegő teljes felüdülést nyújt az év minden szakában.

Szálláshelyünk rendkívül alkalmas családi pihenésre, zártkörű rendezvények, baráti találkozók, táborozások, erdei iskola és tanfolyamok rendezésére is.

Szobatípusok

2 - 3 - 4 - 6 ágyas szobák, melyek jól felszereltek, minden szobában van hűtőszekrény. A legtöbb szoba zuhanyzós, csak néhány szobához tartozik a szemben lévő folyosón közös mellékhelyiség.

Férőhelyek száma : 11 szoba / 40 fő

Közös helyiségek

Földszinten közös nappali mely alkalmas étkezésre, közös foglalkozások megtartására. A helyiségben Színes TV és hifi torony van.

Emeleti részen kisebb társalgó mely akár meghitt családi, baráti beszélgetések helyszíne is lehet.Ha kedvet kapnak hozzá csocso bajnokságot is rendezhetek.

A házban kedvező áras büfé szolgálja vendégeink kényelmét

Az önellátást kedvelő vendégeink számára melegítőkonyha áll rendelkezésre. Azok akik a teljes kényelmet és kiszolgálást választják pihenésük ideje alatt a közelben lévő több étterem közül is választhatnak. Reggelit a helyszínen is lehet rendelni.

Udvar

A házhoz tartozó parkosított kert a Gerence-patak partján terül el, mely kellemes szabadidő eltöltésére kínál lehetőséget. A hatalmas terület közösségi játékokra és egyéb programokra is alkalmas. A kialakított tűzrakó helyen közös sütési - főzési lehetőség.

A kertben egy 50 fős fedett terasz található az összejövetelekhez, programokhoz.

Zárt udvarban biztonságos parkolási lehetőség.

Gyermek- és felnőtt táborozás - erdei iskola  -  osztálykirándulás

Minősített erdei iskolai programlehetőségek osztálykiránduló, erdei iskolás, valamint nyári táborozó csoportok részére.

Kézműves foglalkozások

 •     Bőrözés
 •     Kosárfonás
 •     Nemezelés
 •     Gyöngyözés
 •     Csuhézás
 •     Könyvkötészet

A kézműves foglalkozásokhoz az anyagot biztosítjuk, a készített tárgyakat a gyerekek hazavihetik. A foglalkozások időtartama 1,5 - 3 óra. A foglalkozásokon egyidejűleg  kb.15 fő  tud részt venni, nagyobb létszám esetében a csoportot bontani kell. Díjazása foglalkozásfüggő 300-500 Ft/fő.   

Túravezetés

Előre megbeszélt igény szerinti útvonalon.  Díjazása külön megállapodás szerint, mely függ   a  túra időtartamától.

Terepi  foglalkozások 

1 - 4 osztályosok számára

 •  Élővilág-ismereti foglalkozás  -  Élet az erdőben
 •  Vízvizsgálati foglalkozás  -  Vizipók csodapók
 •  Geológiai terepbejárás  - Hegyen - völgyön a Bakony felszínformái

5 - 8 osztályosok számára

 • Élővilág-ismereti foglalkozás -  Az erdő életközössége
 • Vízvizsgálat  - A tiszta víz kincse
 • Geológiai terepbejárás -  Földtörténeti időutazás
 • Térképismertető foglalkozás

A terepi foglalkozások időtartama 3 - 5 óra, témakörtől függően filmbemutató és gyakorlati részből állnak.  Maximum létszám 30 fő ill. egy osztály.

2023.01.01 - 2023.12.31

Foglaljon szállást!


Foglaljon szállást!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG