Kulináris élmény egyenesen az erdőből!
Kulináris élmény egyenesen az erdőből!
Soproni nyaralás - gazdag programkínálattal!
Soproni nyaralás - gazdag programkínálattal!
Töltődjön fel wellness szállodánkban a vadregényes Tisza-tó partján, Tiszafüreden!
Töltődjön fel wellness szállodánkban a vadregényes Tisza-tó partján, Tiszafüreden!
Matyóföldi wellness pihenés a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában.
Matyóföldi wellness pihenés a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában.

HidePhotography

Szeretnél láthatatlanná válva testközelből madarakat fényképezni? Próbáld ki a Hidephotography leseket! Egyedi tervezésű leseinkben, kiváló perspektívából, kényelmes körülmények között, az állatok zavarása nélkül fotózhatsz.


A HidePhotography.com célja egy nemzetközi hálózat kiépítése professzionális természetfotós lesekből. Ezekben a lesekben az amatőr és profi természetfotósok minden eddiginél kényelmesebben és hatékonyabban készíthetik képeiket. A rendszer jelenleg kiépítés alatt áll, hamarosan Kelet-Európa, Közép-Amerika és Afrika csodás helyein várjuk a természet szerelmeseit.

Magyarországi bázis:  Pusztaszer, Bence-tanya

Máté Bence lett az év természetfotósa 2010-ben!

Szalakótás les
3 lesünk alkalmas a fokozottan védett szalakóta fotózására. Az általunk kihelyezett odúkban már 2006 óta három pár költ. Mozgalmas életüket két hónapon keresztül fotózhatjuk az odúk elfoglalásától a nászon, fiókanevelésen keresztül a fiókák kirepüléséig

Magasles (torony)
A tanya udvarában épített magasles jó lehetőség számos nehezen fotózható madárfaj, mint például a kakukk, sárgarigó, vörös vércse, szalakóta fotózására.

Itatók
Vendégeink legkedveltebb helyszínei az erdei itatók. Fajgazdagságuk és akció dússáguk minden madárfotós számára felejthetetlen élmény! Tavaszi időszakban egyetlen délutánon több mint 15 madárfaj 300-nál is több egyede jön ezekre a helyekre szomját oltani és fürdeni.

Körles
Ez a leshely Közép-Európa egyik legnagyobb gémtelepe mellett van, mindössze 70 méterre Magyarország legnagyobb szerecsensirály telepétől. A legtöbb gém és kócsagfaj jól fotózható belőle.

"Sasfészek"
A legnagyobb és egyben a legkiszámíthatatlanabb európai ragadozó madár a rétisas, december és február között jó eséllyel fotózható ebből a rejtekhelyből.

Gyurgyalaglesek
Európa egyik legszínpompásabb madara a gyurgyalag, könnyűszerrel fotózható mobil leseinkből. 2006 óta a tanyánk udvarában fészkel 2-4 pár

Ölyvetető
A tanyánk udvarában, kényelmes, árammal fűtött lesből fotózhatjuk, amint nagy csatákat vívnak az egerészölyvek a kihelyezett táplálékért.

Természetfotózás. Fényképezés. Madarak fotózása.

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
HidePhotography