EGRI KORONA BORHÁZ, BORFALU ÉS WELLNESS HOTEL

Hotel Cascade Resort & Spa**** Superior

A Hotel Cascade a mesés Termál Völgy erdeinek közeliségét csempészi a belsőtereibe. A természeti elemek merész játékainak motívumait tükrözi a létező legelegánsabb formában. Tapasztalja meg érezze és érzékelje mindazt, melyet csak a Demjéni Gyógyfürdő és Aquapark mellett megnyílt Cascade Resort & Spa biztosíthat. Magyarország legújabb, minden igényt kielégítő szállodája egyedülálló módon egyesíti a gyógy-, wellness-, konferencia- és pihenőszálloda sajátosságait. Sokrétű szolgáltatása és kiváló fekvése miatt reményeink szerint az egyik legkedveltebb belföldi és külföldi turisztikai célponttá válik. Egy szálloda, ahol megvalósulnak álmai és garantáltan kiragadja a mindennapok szürkeségéből!


Egy szálloda, ahol a stílusos exkluzivitás és a nyugalom élménye ötvöződik az aktív pihenés lehetőségével. Budapesttől másfél óra autóútra a Demjéni Termál Völgy szívében elhelyezkedő, egyedül álló komplexumban hazánk legújabban feltárt 690 méter mélyről feltörő gyógyvízével és a minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásaival gondoskodik a vendégek megújulásáról.

A hotelt három fő motívum hálózza be, mely mind itthon van ebben a környezetben:

- Az őszi erdő csupasz fái és aranysárgában játszó árnyékai ihlették a faágmintás szőnyegeket, melyek a rustic szobák szőnyegét, valamint számos helyen üveg térelválasztókon jelenik meg. Az erkélyeken üldögélve úgy érezzük magunkat, mintha az erdő árnyékai vennének minket körül.

- A demjéni gyógyvíz, mely áthatja ezt a völgyet. A víz motívum körülvesz minket mindenhol, akár merre is járunk a hotelben. Kellemesen játszik a padlón, bútoron és néha még a fejünk felett is. Körülvesz, mint a természetben. Megjelenik mai modern luxus szobáinkban, mint névadó téma, ahol csodás napokat tölthetünk el a víz kellemes ringatózását átadó nyugalomban, vagy akár a spa megannyi kényeztetése közben.

- A csipke, mely kedves, ízig vérig vidéki, de mégis az elegancia maga. Néhol rendezvény termeinknek kölcsönöz gyertyafényes csillogást, eleganciát, míg a svédasztal üvegébe zárva megvicceli a vendéget.

Igazi különlegesség készül itt, egy olyan hotel, ahol a minőség nem álom, hanem alap elvárás, ahol nem csak a kiválasztott anyagok, hanem a kivitelezés is magas fokú igényességet tükröz.

Egy igazi hegyvidéki pihenés elengedhetetlen része a kikapcsolódás és feltöltődés!

A Cascade egyik különlegessége a luxusszállodákat meghazudtoló és talán Magyarországon egyedülálló SPA-ja. Különleges adottság a hotelhez tartozó és csak pár lépésnyire lévő gyógyfürdő, mely hajnalig tartó nyitva tartással várja a fürdőzni vágyókat. Az igazi és teljes kikapcsolódás érdekében a Spa-t két részre osztottuk, az AQUA SPA a különböző szaunákkal, meleg vizes medencéjével, különleges pihenőágyakkal, valamint egy kandallóval igazi erdei házikó hangulatát adja, míg a AQUA MEDICAL SPA egy luxus szalon köntösében megannyi szépítő és relaxáló- frissítő kezelésnek ad teret.

Itt a világhírű TERAKKÉ SPA brend profi és luxus kezelései kényeztetnek, Magyarországon egyedülálló módon. A négy elem a föld,a víz, a levegő, és a növényvilág inspirálta a fantasztikus kezelések összeállítóit. Különlegesség még, hogy a masszázsokat és a hagyományos gyógyászatok berendezéseit összekevertük, így luxus körülmények között gyógyulhatunk és regenerálódhatunk egy helyen. Éttermeink is rengeteg meglepetést tartogatnak, mind kialakításukban, mind a gasztronómiában. Hangulatos romantikus vacsorának éppúgy komponáltunk teret, mint ahogy egy laza, fürdőköpenyes ebédnek.

A hotel bárja sem követi a hagyományos példákat. A recepciót és a bárt egy kellemes vidéki, ámbátor ízig-vérig mai nappali hangulatával ruháztuk fel. Egy olyan teret szerettünk volna, ahol gyerekek, szülők, párok, baráti társaságok otthonosan érezhetik magukat. Egy hegyi ház nappalija, ahol mindenki együtt játszhat, beszélgethet és iszogathat. A lobby barátságos luxussal van átitatva.

Vendégeinknek ötcsillagos kényeztetést ígérünk, négycsillagos áron!

2017.01.01 - 2017.12.31

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Hotel Cascade Resort & Spa**** Superior

szabadidő