ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Hotel Cascade Resort & Spa****Superior Demjén

A Hotel Cascade a mesés Termál Völgy erdeinek közeliségét csempészi a belsőtereibe. A természeti elemek merész játékainak motívumait tükrözi a létező legelegánsabb formában. Tapasztalja meg érezze és érzékelje mindazt, melyet csak a Demjéni Gyógyfürdő és Aquapark mellett megnyílt Cascade Resort & Spa biztosíthat. Magyarország legújabb, minden igényt kielégítő szállodája egyedülálló módon egyesíti a gyógy-, wellness-, konferencia- és pihenőszálloda sajátosságait. Sokrétű szolgáltatása és kiváló fekvése miatt reményeink szerint az egyik legkedveltebb belföldi és külföldi turisztikai célponttá válik. Egy szálloda, ahol megvalósulnak álmai és garantáltan kiragadja a mindennapok szürkeségéből!

Egy szálloda, ahol a stílusos exkluzivitás és a nyugalom élménye ötvöződik az aktív pihenés lehetőségével. Budapesttől másfél óra autóútra a Demjéni Termál Völgy szívében elhelyezkedő, egyedül álló komplexumban hazánk legújabban feltárt 690 méter mélyről feltörő gyógyvízével és a minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásaival gondoskodik a vendégek megújulásáról.

A hotelt három fő motívum hálózza be, mely mind itthon van ebben a környezetben:

- Az őszi erdő csupasz fái és aranysárgában játszó árnyékai ihlették a faágmintás szőnyegeket, melyek a rustic szobák szőnyegét, valamint számos helyen üveg térelválasztókon jelenik meg. Az erkélyeken üldögélve úgy érezzük magunkat, mintha az erdő árnyékai vennének minket körül.

- A demjéni gyógyvíz, mely áthatja ezt a völgyet. A víz motívum körülvesz minket mindenhol, akár merre is járunk a hotelben. Kellemesen játszik a padlón, bútoron és néha még a fejünk felett is. Körülvesz, mint a természetben. Megjelenik mai modern luxus szobáinkban, mint névadó téma, ahol csodás napokat tölthetünk el a víz kellemes ringatózását átadó nyugalomban, vagy akár a spa megannyi kényeztetése közben.

- A csipke, mely kedves, ízig vérig vidéki, de mégis az elegancia maga. Néhol rendezvény termeinknek kölcsönöz gyertyafényes csillogást, eleganciát, míg a svédasztal üvegébe zárva megvicceli a vendéget.

Igazi különlegesség készül itt, egy olyan hotel, ahol a minőség nem álom, hanem alap elvárás, ahol nem csak a kiválasztott anyagok, hanem a kivitelezés is magas fokú igényességet tükröz.

Egy igazi hegyvidéki pihenés elengedhetetlen része a kikapcsolódás és feltöltődés!

A Cascade egyik különlegessége a luxusszállodákat meghazudtoló és talán Magyarországon egyedülálló SPA-ja. Különleges adottság a hotelhez tartozó és csak pár lépésnyire lévő gyógyfürdő, mely hajnalig tartó nyitva tartással várja a fürdőzni vágyókat. Az igazi és teljes kikapcsolódás érdekében a Spa-t két részre osztottuk, az AQUA SPA a különböző szaunákkal, meleg vizes medencéjével, különleges pihenőágyakkal, valamint egy kandallóval igazi erdei házikó hangulatát adja, míg a AQUA MEDICAL SPA egy luxus szalon köntösében megannyi szépítő és relaxáló- frissítő kezelésnek ad teret.

Itt a világhírű TERAKKÉ SPA brend profi és luxus kezelései kényeztetnek, Magyarországon egyedülálló módon. A négy elem a föld,a víz, a levegő, és a növényvilág inspirálta a fantasztikus kezelések összeállítóit. Különlegesség még, hogy a masszázsokat és a hagyományos gyógyászatok berendezéseit összekevertük, így luxus körülmények között gyógyulhatunk és regenerálódhatunk egy helyen. Éttermeink is rengeteg meglepetést tartogatnak, mind kialakításukban, mind a gasztronómiában. Hangulatos romantikus vacsorának éppúgy komponáltunk teret, mint ahogy egy laza, fürdőköpenyes ebédnek.

A hotel bárja sem követi a hagyományos példákat. A recepciót és a bárt egy kellemes vidéki, ámbátor ízig-vérig mai nappali hangulatával ruháztuk fel. Egy olyan teret szerettünk volna, ahol gyerekek, szülők, párok, baráti társaságok otthonosan érezhetik magukat. Egy hegyi ház nappalija, ahol mindenki együtt játszhat, beszélgethet és iszogathat. A lobby barátságos luxussal van átitatva.

Rendezvények

A Cascade bármilyen eseményhez, legyen az családi, baráti vagy üzleti jellegű, magas szinvonalú szolgáltatásokkal, minőségi környezetet biztosít!

KONFERENCIA
A legnagyobb és egyben völgyre néző, gyönyörű panorámás, légkondicionált, hangszigetelt 200 fős Crystal rendezvényterem különlegessége egy hozzákapcsolódó óriási fedett terasz. A legmagasabb igényeknek megfelelő technikával felszerelt terem két részre is szekcionálható.
Szállodánkban több kisebb rendezvényterem is található, minden elképzeléshez és igényhez kialakítva.

Valamennyi termünk a páratlan kilátás mellet az alábbi technikai szolgáltatásokat nyújtja:

igény szerint termeink árnyékolhatóak, elsötétíthetőek,
beépített, érintőképernyős panel által vezérelt vetítővászon és projector,
beépített és mobil hangtechnika,
WIFI,
mikrofon (hordozható, clip)
TV, Videó és DVD lejátszó,
notebook, nyomtatás, fax és fénymásolás lehetősége,
flipchart,
igény szerint bérelhető szimultán tolmácskabin

CSAPATÉPÍTÉS
Szállodánk ideális helyszín a csapatépítő tréningek lebonyolítására. Outdoor programok megvalósítására a közel 30 hektáros erdei terület biztosít egyedülálló lehetőséget, kifogyhatatlan mennyiségű a kaland lehetőséggel.
Bármilyen elképzelést megvalósítunk földön, vizen, levegőben – a szórakozást igazán komolyan vesszük!
Kérje egyedi ajánlatunkat!

ESKÜVŐ
Az életünk egyik legszemélyesebb, legkülönlegesebb eseményéhez nem kérdés, hogy páratlan környezet kell.

A Cascade elegáns dísztermei tökéletes helyszíne lehet e fontos esemény számára. Ne hagyja, hogy e gyönyörű nap ezernyi apró részlete miatt aggódása elterelje figyelmét a legfontosabbakról: az élményről, a régóta tervezett nagy nap fontos és sokáig emlékezetes mozzanatairól, a barátokról, rokonokról.

Tapasztalt kollégáink már az előkészületektől az Önök segítségére lesz nem csak a menüsor és a hozzá illő italsor összeállításában, hanem a dekoráció, valamint a ceremóniára és a vacsorához szánt zenekar, műsor és fotós biztosításában is.

FOGADÁSOK, KOKTÉLFOGADÁS
Ha szeretné meghívni barátait, üzleti partnereit vagy munkatársait egy kellemes hangulatú, elegáns összejövetelre, ahol kötetlen hangulatban, inkább a társaságé a főszerep, akkor a Hotel Cascade külön termei és éttermei állnak rendelkezésükre.

Vendégeinknek ötcsillagos kényeztetést ígérünk, négycsillagos áron!

2024.01.01 - 2024.12.31

Találatok száma: 1
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Egri Korona Borház és Wellness Hotel

Egri Korona Borház és Wellness Hotel

Eger mellett, Egerszalók szomszédságában, Demjénben szeretettel várja Önt is az Egri Korona Borházhoz tartozó Wellness Hotel és Borfalu. Hangulatos hotel Demjénben, Eger és Egerszalók mellett, Budapesttől mindössze egy órás utazótávolságra, egy kétszázhetven hektáros szőlőbirtok közepén, az egerszalóki ...

Találatok száma: 4
Éjszakai fürdőzés Demjénben, pénteken és szombaton 24 óráig a Termáltó Fürdőben

Éjszakai fürdőzés Demjénben, pénteken és szombaton 24 óráig a Termáltó Fürdőben 2024. április 19. (péntek) - 2024. április 20. (szombat)

A Demjéni Termáltó Fürdőben éjszakai fürdőzésre van lehetőség 24 óráig. Mediterrán tengerparti hangulatú, lenyűgöző kilátással és gyógyhatású termálvízzel rendelkező élmény- és termálfürdő, 3500 m² vízfelülettel.

Vasárnapi éjszakai fürdőzés a Demjéni Termáltó Fürdőben

Vasárnapi éjszakai fürdőzés a Demjéni Termáltó Fürdőben 2024. április 21. (vasárnap)

A Demjéni Termáltó Fürdő minden vasárnap 24.00 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeit. A meghosszabbított nyitva tartás egy varázslatosan romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtja a kivilágított medencékkel a szikrázóan csillagos égbolt alatt.

Demjéni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események

Demjéni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események 2024. május 19. (vasárnap)

Családok és Gyermekek Napja

Demjén a Bükk és a Mátra találkozásából több évezreddel ezelőtt született Demjéni Termál Völgyben helyezkedik el. A Demjéni Barlang- és Élményfürdő minőségi szolgáltatásokkal várja a gyógyulni vágyókat, a 690 m mélyről feltörő gyógyvíz sokaknak nyújt felüdülést és kikapcsolódást. A lankás dombok között ...

Hegyeskő Nap Demjén 2024

Hegyeskő Nap Demjén 2024 2024. augusztus 10. (szombat)

A helyiek által nevezett „Hegyeskő”, Demjén legmagasabb csúcsa, melynek tetejéről festői látvány tárul elénk, a termál fürdők képében. A Hegyeskő napi rendezvény pedig zenés, szórakoztató, finom étkek kóstolására invitáló egész napos program minden korosztály részére.

Találatok száma: 1
Demjéni Gyógyfürdő és Aquapark gyógy- és wellness fürdőzés egész évben éjjel 2-ig

Demjéni Gyógyfürdő és Aquapark gyógy- és wellness fürdőzés egész évben éjjel 2-ig 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Demjéni Termálfürdő és Wellness a 4 évszak fürdője! A Demjéni Gyógyfürdő és Aqua - Park megújulva várja látogatóit a hét minden napján hajnal 02:00 -ig. A Termálfürdő egységét Vendégeink kívánságára úgy építettük meg, hogy az öt különböző hőfokú kültéri medence mind a testnek, mind a léleknek felüdülést ...

Találatok száma: 1

Hegyeskő-tető Demjén

Hegyeskő-tető Demjén

A demjéni szálloda és a fürdő komplexuma fölött magasodó dombtetőn emelkednek a titokzatos kaptárkövek, amelyek egy ösvényen keresztül érhetőek el.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Éjszakai fürdőzés Demjénben, pénteken és szombaton 24 óráig a Termáltó Fürdőben Éjszakai fürdőzés Demjénben, pénteken és szombaton 24 óráig a Termáltó Fürdőben
  • Demjén
2024. április 19. (péntek) - 2024. április 20. (szombat)
Sáfránykerti Piknik 2024 Egerszalók Sáfránykerti Piknik 2024 Egerszalók
  • Egerszalók
2024. június 1. (szombat)

Hasonló ajánlatok

Balatoni wellness hétvége Siófokon, félpanziós ellátással egész évben a Yacht Hotelben Balatoni wellness hétvége Siófokon, félpanziós ellátással egész évben a Yacht Hotelben
  • Siófok
2024. április 19. (péntek) - 2024. április 21. (vasárnap)
InnoElectro Kiállítás és Konferencia 2024 InnoElectro Kiállítás és Konferencia 2024
  • Budapest
  • XIV. kerület
2024. április 23. (kedd) - 2024. április 25. (csütörtök)
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program