Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
RAMpART Étterem és Kávéház
Thermál Hotel*** Superior Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

RAMpART Étterem és Kávéház

RAMpART Étterem és Kávéház Budapest. Élménykonyha színház előtt, közben és után! Az étterem és kávéház a főváros kulturális életét tovább színesítő RaM Colosseum Multifunkcionális Rendezvényközpont gasztronómiai gyöngyszeme.

További információk


Még több a településen (Budapest XIII. kerület):

Célunk, hogy a RaM-ba látogató „műkedvelők” egy helyen egy időben „kóstolhassanak” bele a színházművészet, a képzőművészet és a konyhaművészet csodálatos alkotásaiba, mely művészeti esszenciának köszönhető éttermünk névválasztása is.
Élményt nyújtó konyhánk friss, helyi alapanyagok felhasználásával készülő ételekkel, szezonálisan és a színházi repertoárral változó étlappal, egyedi éttermi élménnyel várja vendégeit.

A korán ébredőknek helyben készült kézműves péksüteményekkel, meleg reggeli ételek és italok széles választékával indítjuk napját. Délben bistro ebéd kínálattal igyekszünk kiszolgálni a munkába visszasietőket, és vendégül látni azokat akik egy kellemes ebéd mellett kívánnak üzletről egyeztetni. Délutántól késő estig a kávéházi hangulatot kedvelőket várjuk kávékülönlegességekkel, szendvicsekkel és cukrász remekekkel. Az a’la Carte étteremi rész 18:00 órától teljes étlappal, melegkonyhai kínálattal és egyedülálló, színházra épülő tematikus estekkel kívánja vendégül látni a színházlátogatókat és a gasztronómiai élményt keresőket.
Színházi szünet csomagunkat azoknak ajánljuk, aki szeretnék elkerülni az előadás szünetében a büfé előtti sorbanállást, melynek mindig az a vége, hogy mire sorra kerül az ember pont elfogy a csokoládé mignon…(is)
Ezt elkerülendő született meg az ötlet, hogy kedves színházlátogató vendégeink - akár interneten is - előrendelhessék könyöklőjüket. A számokkal ellátott könyöklőkre készítjük fel az előre kiválasztott ételeket, italokat, elkerülve ezzel a sorbanállást, a lökdösődést, a nagy címletű bankjegyek okozta visszaadási problémákat és megannyi, a színházi büféből ismert kellemetlenséget…
Tematikus színházi vacsora – gasztro - színház - ajánlatunk keretében szintén a színházjeggyel együtt válthatják meg az előadás utáni gasztronómiai utazás jegyeit. A RaM - Chef minden előadáshoz komponál egy, az előadás tematikájához illeszkedő büféválasztékot és egy tematikus gourmet menüsort, melyhez a ház sommelier kollégája párosít élményt ígérő borsort, így vendégeink választhatnak, hogy a korlátlan fogyasztás örömeit kihasználva az „all you can eat and drink” opció mellett döntenek vagy különleges kalandozásra indulnak velünk a gasztronómia világába.
A színházi repertoártól függetlenül a RAMpART kávéházban rendszeres élőzenével, stand up comedy tematikus kávéházi estekkel, könyvbemutatókkal várjuk Vendégeinket.
A RAMpART éttermi részében két miliő közül is választhatnak Vendégeink. A bistró részben pub kínálatunkat ajánljuk sportesemények közvetítése, vagy élő koncertjeink mellé, míg a klasszikus 40 fős éttermi „díszdobozunkban” a gasztronómiai élmények kedvelőit kívánjuk vendégül látni.

Tematikus színházi vacsora. Élőzene. Stand up comedy. Tematikus kávéházi esték. Könyvbemutató. Szezonális étlap. A la carte étterem. Erzsébet utalvány, SZÉP kártya elfogadóhely. Facebook. Napi menü. Heti menü. Esküvő. Céges, családi rendezvény. Állófogadás. 150 fős, 40 fős étterem. Terasz. Itallap. Borlap.

2017.01.01 - 2017.12.31
Hétfő: 08:00 - 23:00
Kedd: 08:00 - 23:00
Szerda: 08:00 - 23:00
Csütörtök: 08:00 - 23:00
Péntek: 08:00 - 23:00
Szombat: 08:00 - 23:00
Vasárnap: 08:00 - 23:00

Még több a településen (Budapest XIII. kerület):

◄ Vissza

Programajánlat

Szolgáltató

RaM Colosseum Budapest
RaM Colosseum Budapest
  • Budapest
  • XIII. kerület

ExperiDance Tánctársulat
ExperiDance Tánctársulat
  • Budapest
  • XIII. kerület

Adina Apartment Hotel Budapest
Adina Apartment Hotel Budapest
  • Budapest
  • XIII. kerület

Aesthetica Orvosi Központ
Aesthetica Orvosi Központ
  • Budapest
  • XIII. kerület

Danubius Health Spa Resort Helia****
Danubius Health Spa Resort Helia****
  • Budapest
  • XIII. kerület

Hírlevél

E-mail cím:
Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer