A Jardinette étterem, kertvendéglő, borospince és kávézó a XI. és XII. kerület határán, a Hegyalja út és Németvölgyi út kereszteződésétől 100 méterre található a Németvölgyi úton.Igazi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon érzed magad. Ahol a terebélyes gesztenyefák a nyári hőségben is árnyékot adnak. Ahol télen is a kertben ülhetsz.
A Jardinette étterem, kertvendéglő, borospince és kávézó a XI. és XII. kerület határán, a Hegyalja út és Németvölgyi út kereszteződésétől 100 méterre található a Németvölgyi úton.Igazi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon érzed magad. Ahol a terebélyes gesztenyefák a nyári hőségben is árnyékot adnak. Ahol télen is a kertben ülhetsz.
A Jardinette étterem, kertvendéglő, borospince és kávézó a XI. és XII. kerület határán, a Hegyalja út és Németvölgyi út kereszteződésétől 100 méterre található a Németvölgyi úton.Igazi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon érzed magad. Ahol a terebélyes gesztenyefák a nyári hőségben is árnyékot adnak. Ahol télen is a kertben ülhetsz.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.
Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.
Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.
Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.