Balatoncsicsón a Balaton északi partján Zánkától 7 km-re található a pincészetünk. Családi hagyományokat folytatva, a XVIII. századtól foglalkozunk szőlő- és bortermeléssel. Pincészetünk és panziónk ma is családi vállalkozásként üzemel. A Nivegy-völgy kiváló adottságú agyagtalaján, közel több mint 12 hektár területen termeljük a Balaton-felvidék jellegzetes zamatú borait.
Balatoncsicsón a Balaton északi partján Zánkától 7 km-re található a pincészetünk. Családi hagyományokat folytatva, a XVIII. századtól foglalkozunk szőlő- és bortermeléssel. Pincészetünk és panziónk ma is családi vállalkozásként üzemel. A Nivegy-völgy kiváló adottságú agyagtalaján, közel több mint 12 hektár területen termeljük a Balaton-felvidék jellegzetes zamatú borait.
Balatoncsicsón a Balaton északi partján Zánkától 7 km-re található a pincészetünk. Családi hagyományokat folytatva, a XVIII. századtól foglalkozunk szőlő- és bortermeléssel. Pincészetünk és panziónk ma is családi vállalkozásként üzemel. A Nivegy-völgy kiváló adottságú agyagtalaján, közel több mint 12 hektár területen termeljük a Balaton-felvidék jellegzetes zamatú borait.
A Grand Tokaj pincészetnél található a Tokaji borvidék és egyben Közép-Kelet Európa legnagyobb méretű pincéje. A borászat több mint negyedszázada alakította ki a Hatalos-hegyen, Szegi és Szegilong határában lévő, a közel négyszáz éves kőfejtőből létrehozott pincét. Az öt kilométernyi, kétszintes pincerendszer négy földalatti kőporbányát köt össze.
A Grand Tokaj pincészetnél található a Tokaji borvidék és egyben Közép-Kelet Európa legnagyobb méretű pincéje. A borászat több mint negyedszázada alakította ki a Hatalos-hegyen, Szegi és Szegilong határában lévő, a közel négyszáz éves kőfejtőből létrehozott pincét. Az öt kilométernyi, kétszintes pincerendszer négy földalatti kőporbányát köt össze.
A Grand Tokaj pincészetnél található a Tokaji borvidék és egyben Közép-Kelet Európa legnagyobb méretű pincéje. A borászat több mint negyedszázada alakította ki a Hatalos-hegyen, Szegi és Szegilong határában lévő, a közel négyszáz éves kőfejtőből létrehozott pincét. Az öt kilométernyi, kétszintes pincerendszer négy földalatti kőporbányát köt össze.
Pihenés a szőlődombok és borpincék között. A fogadó, Nyúl Szőlőhegyben, Pannonhalma történelmi borvidékén, Győr, – a vizek városa – közelében található. Lankás domboldalaival a Kisalföld síkságát és a Bakony hegységet köti össze. A tradicionális magyar vendégszeretet, gasztronómia, és borkultúra, valamint a „Szél Fiai Fogadó” idillikus, szőlőföldek közti fekvése a garancia vendégeink nyugodt pihenésére, legyen az üzleti út, vagy nyaralás.
Pihenés a szőlődombok és borpincék között. A fogadó, Nyúl Szőlőhegyben, Pannonhalma történelmi borvidékén, Győr, – a vizek városa – közelében található. Lankás domboldalaival a Kisalföld síkságát és a Bakony hegységet köti össze. A tradicionális magyar vendégszeretet, gasztronómia, és borkultúra, valamint a „Szél Fiai Fogadó” idillikus, szőlőföldek közti fekvése a garancia vendégeink nyugodt pihenésére, legyen az üzleti út, vagy nyaralás.
Pihenés a szőlődombok és borpincék között. A fogadó, Nyúl Szőlőhegyben, Pannonhalma történelmi borvidékén, Győr, – a vizek városa – közelében található. Lankás domboldalaival a Kisalföld síkságát és a Bakony hegységet köti össze. A tradicionális magyar vendégszeretet, gasztronómia, és borkultúra, valamint a „Szél Fiai Fogadó” idillikus, szőlőföldek közti fekvése a garancia vendégeink nyugodt pihenésére, legyen az üzleti út, vagy nyaralás.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.
Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.
Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.