Turizmus Program

A halál ünnepe party

Siófoki Gasztrohétvége

Balatoni Őszvarázs

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Borpince

A borpincék felkeresése nem csak a jó borok megkóstolását ígérő gasztronómiai élvezet, hanem a pincéhez tartozó táj és az ott élő emberek megismerése is. A jó borpincékhez mindig jó borosgazdák is tartoznak, akik szívesen mesélnek kiváló boraikról és azok készítéséről.

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok.

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok.

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok.

A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.

A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.

A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.

A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.

A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.

A pincészet 5,6 hektáron gazdálkodik. Furmint és hárslevelű fajtákat termeszt. Küldetés: Szeretnénk minél jobb borokat készíteni és a borokon keresztül bemutatni a termőterületet adottságait.

A Brigád története csupán 2013-ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Jelenleg 3 ha területen gazdálkodunk. Boraink elkészítésekor törekszünk a termőhely sajátosságainak hangsúlyozására és az egyediségre.

A Brigád története csupán 2013-ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Jelenleg 3 ha területen gazdálkodunk. Boraink elkészítésekor törekszünk a termőhely sajátosságainak hangsúlyozására és az egyediségre.

A Brigád története csupán 2013-ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Jelenleg 3 ha területen gazdálkodunk. Boraink elkészítésekor törekszünk a termőhely sajátosságainak hangsúlyozására és az egyediségre.

A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.

A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.

A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.

A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.

A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.

A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.

Tordas községben, a régi Dreher uradalmi pincéjében várjuk Önöket. A felújított kőépületben olyan helyet álmodtunk meg, ahol a vendégek csakis jó borokat ihatnának, jó barátokkal találkozhatnának, jókat falatozhatnának, és ha ízlett valamelyik bor, haza is vihetnék.

Tordas községben, a régi Dreher uradalmi pincéjében várjuk Önöket. A felújított kőépületben olyan helyet álmodtunk meg, ahol a vendégek csakis jó borokat ihatnának, jó barátokkal találkozhatnának, jókat falatozhatnának, és ha ízlett valamelyik bor, haza is vihetnék.

Tordas községben, a régi Dreher uradalmi pincéjében várjuk Önöket. A felújított kőépületben olyan helyet álmodtunk meg, ahol a vendégek csakis jó borokat ihatnának, jó barátokkal találkozhatnának, jókat falatozhatnának, és ha ízlett valamelyik bor, haza is vihetnék.

Családi bor-és ökogazdaság Vadnán. Főbb szőlőfajtáink: chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc, rajnai rizling, szürkebarát, királyleányka. Boraink megvásárolhatóak a birtokon, vagy rendelésre házhoz szállítjuk. Ökológiai termesztéssel állítunk elő főleg gyökérzöldségeket, melyeket rendelésre, frissen takarítunk be. A megmaradt zöldségekből és saját almából natúrleveket készítünk, melyek sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak.

Családi bor-és ökogazdaság Vadnán. Főbb szőlőfajtáink: chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc, rajnai rizling, szürkebarát, királyleányka. Boraink megvásárolhatóak a birtokon, vagy rendelésre házhoz szállítjuk. Ökológiai termesztéssel állítunk elő főleg gyökérzöldségeket, melyeket rendelésre, frissen takarítunk be. A megmaradt zöldségekből és saját almából natúrleveket készítünk, melyek sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak.

Családi bor-és ökogazdaság Vadnán. Főbb szőlőfajtáink: chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc, rajnai rizling, szürkebarát, királyleányka. Boraink megvásárolhatóak a birtokon, vagy rendelésre házhoz szállítjuk. Ökológiai termesztéssel állítunk elő főleg gyökérzöldségeket, melyeket rendelésre, frissen takarítunk be. A megmaradt zöldségekből és saját almából natúrleveket készítünk, melyek sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak.

Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk.

Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk.

Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk.

Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.

Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.

Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.

1...345...25

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények