Turizmus Program

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Borvásárlás

Bort vásárolni lehet személyesen, de már nagyon sok helyen online is lehet rendelni a borászatok, borpincék vagy borkereskedések webáruházában. A személyes vásárlás egyben jó program is, akár a pincét, akár annak mintaboltját keressük fel.

Békéscsaba szívében, nyugodt környezetben várjuk kedves vendégeinket. Bor- sajt- és csemegeüzlet, bisztrókonyhával, hétköznaponként menüvel és á la carte vendéglátással.

Békéscsaba szívében, nyugodt környezetben várjuk kedves vendégeinket. Bor- sajt- és csemegeüzlet, bisztrókonyhával, hétköznaponként menüvel és á la carte vendéglátással.

Békéscsaba szívében, nyugodt környezetben várjuk kedves vendégeinket. Bor- sajt- és csemegeüzlet, bisztrókonyhával, hétköznaponként menüvel és á la carte vendéglátással.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A Németh Borház több mint két évtizedes fennállása óta folyamatosan növeli termőterületeit. A pannonhalmi hegyoldalon található ültetvényen többségben fehér szőlő terem, de természetesen a vörös fajták - kékfrankos, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon, zweigelt - is megteremnek. Németh Endre családfő a déd- és nagyszülőktől eredezteti a szőlő és a borkészítés szeretetét. Az elődöktől tanultak, valamint az alapítás óta szerzett rengeteg tapasztalat eredményezi a kiváló Németh borokat, amelyek palackozva és folyóborként is megvásárolhatóak.

A Németh Borház több mint két évtizedes fennállása óta folyamatosan növeli termőterületeit. A pannonhalmi hegyoldalon található ültetvényen többségben fehér szőlő terem, de természetesen a vörös fajták - kékfrankos, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon, zweigelt - is megteremnek. Németh Endre családfő a déd- és nagyszülőktől eredezteti a szőlő és a borkészítés szeretetét. Az elődöktől tanultak, valamint az alapítás óta szerzett rengeteg tapasztalat eredményezi a kiváló Németh borokat, amelyek palackozva és folyóborként is megvásárolhatóak.

A Németh Borház több mint két évtizedes fennállása óta folyamatosan növeli termőterületeit. A pannonhalmi hegyoldalon található ültetvényen többségben fehér szőlő terem, de természetesen a vörös fajták - kékfrankos, merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon, zweigelt - is megteremnek. Németh Endre családfő a déd- és nagyszülőktől eredezteti a szőlő és a borkészítés szeretetét. Az elődöktől tanultak, valamint az alapítás óta szerzett rengeteg tapasztalat eredményezi a kiváló Németh borokat, amelyek palackozva és folyóborként is megvásárolhatóak.

Családias hangulatú borospincénkben várjuk az igényes borok kedvelőit, ahol a tradicionális badacsonyi fajták (kéknyelű, szürkebarát) mellett egyéb hungarikumokat (juhfark, budai zöld) valamint borkülönlegességeket is megkóstolhatnak. A pince fő büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi jégbor. Boraink a helyi – és országos borversenyeken egyaránt szépen szerepelnek, családunk kétszer nyerte el a „Balatoni Borok Mestere” címet.

Családias hangulatú borospincénkben várjuk az igényes borok kedvelőit, ahol a tradicionális badacsonyi fajták (kéknyelű, szürkebarát) mellett egyéb hungarikumokat (juhfark, budai zöld) valamint borkülönlegességeket is megkóstolhatnak. A pince fő büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi jégbor. Boraink a helyi – és országos borversenyeken egyaránt szépen szerepelnek, családunk kétszer nyerte el a „Balatoni Borok Mestere” címet.

Családias hangulatú borospincénkben várjuk az igényes borok kedvelőit, ahol a tradicionális badacsonyi fajták (kéknyelű, szürkebarát) mellett egyéb hungarikumokat (juhfark, budai zöld) valamint borkülönlegességeket is megkóstolhatnak. A pince fő büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi jégbor. Boraink a helyi – és országos borversenyeken egyaránt szépen szerepelnek, családunk kétszer nyerte el a „Balatoni Borok Mestere” címet.

Borkóstolók, rendezvények, események és borvásárlás Etyeken az Újhegyen az Orosz Gyula Családi Pincészetben.

Borkóstolók, rendezvények, események és borvásárlás Etyeken az Újhegyen az Orosz Gyula Családi Pincészetben.

Borkóstolók, rendezvények, események és borvásárlás Etyeken az Újhegyen az Orosz Gyula Családi Pincészetben.

Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.

Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.

Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.

A birtok területe 130 hektár, amiből 50 hektáron terem szőlő. Hagyományos boltíves pincénkben érnek vörösboraink, és testes fehérboraink, mint a tramini, olaszrizling vagy chardonnay. Kóstolónkban előzetes bejelentkezés esetén szívesen fogadunk pincelátogatásra és borkóstolóra vendégcsoportokat maximum 50 főig. Bort a hét minden napján, 0-24 óráig lehet pincénknél vásárolni.

A birtok területe 130 hektár, amiből 50 hektáron terem szőlő. Hagyományos boltíves pincénkben érnek vörösboraink, és testes fehérboraink, mint a tramini, olaszrizling vagy chardonnay. Kóstolónkban előzetes bejelentkezés esetén szívesen fogadunk pincelátogatásra és borkóstolóra vendégcsoportokat maximum 50 főig. Bort a hét minden napján, 0-24 óráig lehet pincénknél vásárolni.

A birtok területe 130 hektár, amiből 50 hektáron terem szőlő. Hagyományos boltíves pincénkben érnek vörösboraink, és testes fehérboraink, mint a tramini, olaszrizling vagy chardonnay. Kóstolónkban előzetes bejelentkezés esetén szívesen fogadunk pincelátogatásra és borkóstolóra vendégcsoportokat maximum 50 főig. Bort a hét minden napján, 0-24 óráig lehet pincénknél vásárolni.

A legkiválóbb borvidékek pincészeteinek szellemét idézi meg a Palack Borbár a budai Gellért téren, így nem kell több száz kilométert autózni, ahhoz, hogy jó hangulatú borkóstolót találjunk. A Palack autentikus világa más, mint amit eddig a borbárokról hittünk. Olyan helyre hív, ahol a borpincék romantikája ötvöződik a barátságos, családias és közvetlen hangulattal. Különleges, máshol nem található borokat kóstolhatunk, amelyek kizárólag a borászok saját pincéiben és a Palackban fedezhetők fel.

A legkiválóbb borvidékek pincészeteinek szellemét idézi meg a Palack Borbár a budai Gellért téren, így nem kell több száz kilométert autózni, ahhoz, hogy jó hangulatú borkóstolót találjunk. A Palack autentikus világa más, mint amit eddig a borbárokról hittünk. Olyan helyre hív, ahol a borpincék romantikája ötvöződik a barátságos, családias és közvetlen hangulattal. Különleges, máshol nem található borokat kóstolhatunk, amelyek kizárólag a borászok saját pincéiben és a Palackban fedezhetők fel.

A legkiválóbb borvidékek pincészeteinek szellemét idézi meg a Palack Borbár a budai Gellért téren, így nem kell több száz kilométert autózni, ahhoz, hogy jó hangulatú borkóstolót találjunk. A Palack autentikus világa más, mint amit eddig a borbárokról hittünk. Olyan helyre hív, ahol a borpincék romantikája ötvöződik a barátságos, családias és közvetlen hangulattal. Különleges, máshol nem található borokat kóstolhatunk, amelyek kizárólag a borászok saját pincéiben és a Palackban fedezhetők fel.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

1...161718...26

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények