Vulkanikus borok a Sabar-hegyről. Magas minőségre törekvő hét hektáros pincészet a Badacsonyi Borvidékről. Nemzetközi stílusú, koncentrált, lendületes borok moderált alkohollal. A szortiment nagy része fehér fajtaborokból áll, de készítenek rozé és vörösborokat is. Elegáns válogatás boraikhoz prémium hordókat használnak.
Vulkanikus borok a Sabar-hegyről. Magas minőségre törekvő hét hektáros pincészet a Badacsonyi Borvidékről. Nemzetközi stílusú, koncentrált, lendületes borok moderált alkohollal. A szortiment nagy része fehér fajtaborokból áll, de készítenek rozé és vörösborokat is. Elegáns válogatás boraikhoz prémium hordókat használnak.
Vulkanikus borok a Sabar-hegyről. Magas minőségre törekvő hét hektáros pincészet a Badacsonyi Borvidékről. Nemzetközi stílusú, koncentrált, lendületes borok moderált alkohollal. A szortiment nagy része fehér fajtaborokból áll, de készítenek rozé és vörösborokat is. Elegáns válogatás boraikhoz prémium hordókat használnak.
Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely Újlipótvárosban. Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső vendégeinknek. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van.
Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely Újlipótvárosban. Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső vendégeinknek. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van.
Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely Újlipótvárosban. Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső vendégeinknek. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.