PROGRAMHELYEK
Petruska Étkezde Budapest
Ételeinket az egészséges, de házias ízekhez igazítjuk. Minden reggel a bevásárlás után, frissen készülnek ételeink. Hozzáadott színezőanyagot, adalékanyagot és tartószítószert nem tartalmaznak. Állandó kínálatunk mellett, naponta változó levessel,főzelékkel, tokánnyal, frissensülttel, tésztafélével és házi ...
Publikum Étterem Veszprém
Házias és nemzetközi ételek, széles italválaszték kellemes környezetben, Veszprém belvárosában.
Pálma Vendéglő Botykapeterd
A Pálma Vendéglőben hétköznap menüt is választhatnak a vendégek. Csodálatos környezetben elhelyezkedő termeinkben akár 90 fős rendezvényeknek, különleges eseményeknek adunk otthont. Finom, házias ízeket, udvarias kiszolgálást nyújtunk.
Rezsó Étterem Budapest
Minden hétköznap kétféle napi menüvel, levesekkel, főzelékkel, frissensültekkel és desszerttel várjuk vendégeinket.
Ristorante Krizia Étterem Budapest
Hangulatos, családias olasz vendéglő,olasz tulajdonos és chef jóvoltából. Ebédidőben naponta változó 3 fogásos ebédmenüt kínálnak, amelyet a tradicionális olasz konyha ételeiből állítanak össze.
Rokolya Étterem Budapest
A Rokolya egy házias ebédlő - büfé a Rokolya utcai irodaház földszintjén. Házias ételek naponta a hajnali piacról beszerzett friss alapanyagokból.
Rozmaring Kertvendéglő Étterem és Rendezvényház Budapest
A Rozmaring Kertvendéglő a Duna partján, gyönyörű zöldövezeti parkosított környezetben, kiváló parkolási lehetőséggel várja vendégeit. Különleges igényességgel kialakított kert, terasz, belső tavacska és fahíd teszi egyedivé és hangulatossá vendéglőnket. Elegáns és barátságos hangulatú fedett termünk ...
Ruben Étterem Budapest
Budapest szívében, a belváros oázisaként is emlegetett Károlyi-kert közelében, a csendes Magyar utcában várja önt a Ruben Étterem. A magyar és a nemzetközi konyha megannyi klasszikus és különleges ételét kóstolhatja meg nálunk.
Soproni Vendéglő Budapest
A Soproni Vendéglő hangulatos étterem széles választékkal, bőséges adagokkal.
Sramli Csárda Budapest
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és ...