A vendégház Cserhátsurányban, a falu utolsó portájától másfél kilométerre található. A vendégeket 4 + 1 szoba, egy 30 fő befogadására alkalmas konferencia terem, drink bár, wellness szolgáltatások, zárt parkoló, mesébe illő táj és halastó várja. A pihenést, kikapcsolódást biztosítja a parkszerűen füvesített, gondosan ápolt terület, de a túrázni vágyók szolgálatára is készen állunk.
A vendégház Cserhátsurányban, a falu utolsó portájától másfél kilométerre található. A vendégeket 4 + 1 szoba, egy 30 fő befogadására alkalmas konferencia terem, drink bár, wellness szolgáltatások, zárt parkoló, mesébe illő táj és halastó várja. A pihenést, kikapcsolódást biztosítja a parkszerűen füvesített, gondosan ápolt terület, de a túrázni vágyók szolgálatára is készen állunk.
A vendégház Cserhátsurányban, a falu utolsó portájától másfél kilométerre található. A vendégeket 4 + 1 szoba, egy 30 fő befogadására alkalmas konferencia terem, drink bár, wellness szolgáltatások, zárt parkoló, mesébe illő táj és halastó várja. A pihenést, kikapcsolódást biztosítja a parkszerűen füvesített, gondosan ápolt terület, de a túrázni vágyók szolgálatára is készen állunk.

Zselic dombjai között, Pécstől 29 km-re található, Gorica és Kán között. Innen ered a találó név KÁCA. A dombok által körülzárt kis tanyán patakocska szalad végig, festői környezetben őshonos magyar állatoknak nyújt otthont a 100 hektáros területével. A tanyán megtalálható őshonos magyar állatok, melyek az elmúlt évtizedekben majdnem teljesen kihaltak és napjainkban újra előtérbe kerültek az előnyös tulajdonságaik miatt. A tanya fő célja hagyományok tisztelete, régi értékeink megőrzése, fenntartása.
Zselic dombjai között, Pécstől 29 km-re található, Gorica és Kán között. Innen ered a találó név KÁCA. A dombok által körülzárt kis tanyán patakocska szalad végig, festői környezetben őshonos magyar állatoknak nyújt otthont a 100 hektáros területével. A tanyán megtalálható őshonos magyar állatok, melyek az elmúlt évtizedekben majdnem teljesen kihaltak és napjainkban újra előtérbe kerültek az előnyös tulajdonságaik miatt. A tanya fő célja hagyományok tisztelete, régi értékeink megőrzése, fenntartása.

Zselic dombjai között, Pécstől 29 km-re található, Gorica és Kán között. Innen ered a találó név KÁCA. A dombok által körülzárt kis tanyán patakocska szalad végig, festői környezetben őshonos magyar állatoknak nyújt otthont a 100 hektáros területével. A tanyán megtalálható őshonos magyar állatok, melyek az elmúlt évtizedekben majdnem teljesen kihaltak és napjainkban újra előtérbe kerültek az előnyös tulajdonságaik miatt. A tanya fő célja hagyományok tisztelete, régi értékeink megőrzése, fenntartása.

A Kalla Vendégház a falu szélső utcájában, valóban idilli környezetben található, nagy kert, hatalmas rét, csend és nyugalom. A Gundel néhai szakácsa nyitotta feleségével, ahol az ételek 5 csillagosak. Mindezekhez kitűnő Balaton-felvidéki és magyar borok kóstolhatók. A séf lényegében a saját konyhájában készíti el a vendégek ételeit, melyet aztán többnyire Erzsébet asszony szolgál fel. A vendégek nincsenek étlaphoz kötve, bármit rendelhetnek, amihez rendelkezésre állnak az alapanyagok. A betérők így leggyakrabban az „amit gondolsz, Kálmán” menüt választják.
A Kalla Vendégház a falu szélső utcájában, valóban idilli környezetben található, nagy kert, hatalmas rét, csend és nyugalom. A Gundel néhai szakácsa nyitotta feleségével, ahol az ételek 5 csillagosak. Mindezekhez kitűnő Balaton-felvidéki és magyar borok kóstolhatók. A séf lényegében a saját konyhájában készíti el a vendégek ételeit, melyet aztán többnyire Erzsébet asszony szolgál fel. A vendégek nincsenek étlaphoz kötve, bármit rendelhetnek, amihez rendelkezésre állnak az alapanyagok. A betérők így leggyakrabban az „amit gondolsz, Kálmán” menüt választják.

A Kalla Vendégház a falu szélső utcájában, valóban idilli környezetben található, nagy kert, hatalmas rét, csend és nyugalom. A Gundel néhai szakácsa nyitotta feleségével, ahol az ételek 5 csillagosak. Mindezekhez kitűnő Balaton-felvidéki és magyar borok kóstolhatók. A séf lényegében a saját konyhájában készíti el a vendégek ételeit, melyet aztán többnyire Erzsébet asszony szolgál fel. A vendégek nincsenek étlaphoz kötve, bármit rendelhetnek, amihez rendelkezésre állnak az alapanyagok. A betérők így leggyakrabban az „amit gondolsz, Kálmán” menüt választják.