Naturista Oázis Kemping és Strand
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Naturista Oázis Kemping és Strand


Közép-Európa legnagyobb, 23 ha területű naturista kempingje Délegyháza mellett, a IV., V. és VI. tavak által határolt területen fekszik. A tavak kavicsbányászat során alakultak ki a 80-as években, medrük kavicsos, az átlagos mélységük 3-5 méter.

A terület igen jó természeti adottságokkal rendelkezik, sok a zöldfelület valamint jelentős a tavak vízfelülete, a legnagyobb V. tó kiterjedése kb 45 ha, de ezen kívül a kemping még további két kisebb tóval is rendelkezik.

A kempingben 3 strand található, valamint 3 büfé, 2 játszótér és sportolási lehetőségek (petangue, ping-pong, strand röplabda, tollaslabda, foci, úszás, evezés, vitorlázás).

A tavak környékén nincs ipari tevékenység és a mezőgazdasági tevékenységből sem kerül semmilyen mesterséges anyag a tavakba, így vizük természetesen tiszta. A szép táj, a tó és a jó levegő eszményi feltételeket teremtenek a naturista családi nyaralásra, úszásra, evezésre, horgászatra.

A kempingben 70-100 m2 méretű, többségében vízparton bérelhető területek találhatók. A bérelt területre sátor, lakókocsi, kisebb (mobilizálható) ház telepíthető. A bérelhető helyek, valamint a kemping helyeink áram és vízcsatlakozással vannak felszerelve. Bérelhető területek korlátozottan még állnak rendelkezésre. Ha bérelsz, "saját" vízparti telked lehet !

Jelenleg 140 bérlő családunk van, akik MNE tagságuk révén egyben tulajdonosok is. A kemping naturista, melyet belépőjeggyel bárki látogathat, ha elfogadja a naturista életmódot és szabályokat.

A naturista kemping a 80-as években létesült, infrastruktúrájának színvonala azonban alacsonyabb egy modern kempingnél. A vizesblokkok hideg-meleg vízű mosdókkal, tusolókkal valamint WC-kel vannak felszerelve, melyek takarítása naponta (többször) történik, mivel régebben épültek szerkezetük a 80-as évek formavilágát idézi. Az utak a terület jellegének megfelelően kavicsosak. Mindezt azonban ellensúlyozza a kemping természetes jellege, a nagy zöld felületek és a tavaink tisztasága.

A bérlői helyek nagyobbik része, valamint a VIP kemping helyeink saját vízparttal rendelkeznek. Bérlőink és VIP vendégeink a saját vízparti bejárójukon keresztül tudnak a tóba jutni vagy a partról horgászni. Tavaink nem horgász tavak, azonban jelentős természetes halállománnyal rendelkeznek (csuka, harcsa, keszeg, kárász, sügér, süllő, amúr, busa, stb.), bérlőink és kemping vendégeink számára a horgászat engedélyezett és nem díjhoz kötött (az állami horgászjegy beszerzése azonban ajánlott).

A kemping teljes területe naturista, ami azt jelenti, hogy ruhát csak abban az esetben viselünk, ha azt időjárás indokolja. Meztelenül végezzük napi tevékenységeinket, főzünk, napozunk, sportolunk vagy egymásnál vendégeskedünk. Ez alól kivételek az esti rendezvények, ahol a meztelenség nem kötelező, de megengedett.

Ha szereted a természetet, naturista vagy és nem ragaszkodsz 5 csillagos infrastruktúrához, akkor ebbe a kempingbe bele fogsz szeretni.

A szezonon kívül a kemping csak a bérlők és vendégeik részére áll rendelkezésre.

Forrás: A kemping honlapja és Facebook oldala

2021.01.01 - 2021.12.31


Kiemelt ajánlatok

Érdemes felkeresni!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Délegyházi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás