Dobosi Birtokközpont
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Dobosi Birtokközpont


A Dobosi Birtokközpont széleskörű borkínálattal, borkóstolóval, bortúrával és borszállással várja vendégeit Szentantalfán. Az itt elfogyasztott ételek, a tiszta borokkal és a jó balatoni levegővel sejtszinten nyugtatnak, igazi pihenést garantálva. Borainkat webshopon keresztül is meg lehet vásárolni.

Borkóstoló

Birtokközpontunknál Borkóstoló helyiségünkben 50 fő számára tudunk kényelmesen helyet biztosítani.  A vendéglátás az évek folyamán, menet közben alakult ki. Az emberek eljöttek egy kis borért és közben jól elbeszélgettünk. Megszerettük Mi is és a Vendégeink is. A Dobosi Pincészet mai formájában már nem csak a családunkról szól, hanem a környezetről, a helyi értékek megőrzéséről és tiszteletéről is. A helyi családok gazdaságai termelik meg a bor mellé azokat a finom falatokat, melyek ízvilágával csak itt, a Balaton-felvidéken találkozhatunk. Velük együtt munkálkodva hisszük, hogy a természetet arra kaptuk, hogy bölcsen gazdálkodjunk vele, és ne zsigereljük ki egy önző, rövidtávú cél miatt. A bevételeink nagy részét minden évben arra fordítjuk, hogy egy picit még szebb legyen az a hely, ahová a vendégeinknek öröm visszatérni. Minden itt töltött napjukkal így ők is aktív részesei lehetnek mindannak, ami itt felépül. E filozófiának alárendelten jutottunk el ahhoz a döntéshez, hogy kipróbáljuk magunkat az organikus gazdálkodásban is. Így az itt elfogyasztott ételek, a tiszta borokkal és a jó balatoni levegővel sejtszinten nyugtatnak, igazi pihenést garantálva.

Borszállás

Birtokközpunk 9 kényelmes vendégszobával várja vendégeit. Borkóstolók, helyi termékekből készített ízelítőtálak közül választhatnak az ide látogatók és szállóvendégeink. Pincészetünknél 4 vendégszoba és 1 családi szaunás apartman közül választhatnak vendégeink. Továbbá a közelünkben található 2 apartmanházban is megszállhatnak, amelynek a kulcsait szintén pincészetünknél lehet átvenni. Vendégeink részére helyi termékekből készített reggelit is kínálunk.

Forrás: Dobosi Birtokközpont weboldala

2021.01.01 - 2021.12.31


Kiemelt ajánlatok

Érdemes felkeresni!

Royesfarm
Royesfarm
  • Szentantalfa

Ez is érdekelheti!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Szentantalfai programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események