Harangodi Erdészeti Erdei Iskola Napkor
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Harangodi Erdészeti Erdei Iskola Napkor


Erdei iskolánk a Nyírség szívében, Napkor község határában, a Harangodi erdőben várja egész évben a csöndre, nyugalomra, tiszta levegőre, a természet szépségeire és különleges élményekre vágyó látogatóit!

Erdei iskola

Az intézmény célja, hogy környezeti, erdészeti oktatóközpontként szolgáljon és helyt adjon erdészeti, vadászati és más turisztikai rendezvényeknek.

Telepített, főként akác, nyár, erdei fenyő és vörös tölgy elegyes erdőben helyezkedik el, de természeti értékekben, látnivalóban így is bővelkedik. A különböző korosztályokhoz és évszakokhoz illeszkedő programjaink lebonyolítása az iskolában és a környező erdőkben történik.

A gyerekek többek között az erdei életközösséggel, az erdészek munkájával, a felelős állatgondozással és a vadgazdálkodás alapjaival is megismerkedhetnek.

Megtanulnak tájékozódni a természetben térkép, iránytű és a csillagos égbolt segítségével. Az élőlények tájékozódása, a különböző természetismereti terepgyakorlatok, mikroszkópozás, közvetlen megfigyelések is a program részét képezik.

A megszerzett ismeretek rögzítésére munkafüzet szolgál. Az élményszerző tanulást segíti a 3 km hosszú Őzike és a 6 km hosszú Pagony természetismereti tanösvény is. Szabadidős programok közül legnépszerűbb az éjszakai túra, futball, erdei játszótér, kincskeresés, számháború, kézműveskedés, activity, tábortűz, stb.

A kétszintes központi épület egy hőszigetelt és klimatizált gerendaház, 7 szoba 38 férőhellyel, elkülönített oktató terekkel, étkezővel és szaunával.

Az infrastruktúrához tartozik még egy 40 férőhelyes szabadtéri foglalkoztató kemencével, mesterséges kis tó híddal, 40 db természetismereti tájékoztató tábla a tanösvényeken, háziállat bemutató (őshonos magyar háziállatokkal), fa játszótér, füvesített sportpálya, bemutató erdő (1 ha nyitvatermő gyűjtemény, 2 ha lombhullató és cserjegyűjtemény).

Nyári táborok  

Nyári táborokról általánosan:

  • Minden nyáron táborokat szervezünk a legváltozatosabb témákban a nyári szünidő kellemes és hasznos eltöltésére.
  • A nyári táboraink szálláshelye a Harangodi Erdei Iskola.
  • A nyári táborokban napi háromszori étkezést biztosítunk, amelyet a Napkelte Panzióból szállítanak ki.
  • Infrastruktúránk az eddigi tapasztalatok alapján kiváló lehetőséget és csodás környezetet nyújt sport edzőtáborok, zenei, tánc és egyéb művészeti táborok, alkotó táborok, bentlakásos idegen nyelvi táborok, természetbarát és turisztikai táborok, harcművészeti és küzdősport, valamint életmódtáborok számára.

Rugalmas konstrukciójú nyári táboraink a következőképpen alakulnak:

  • Saját nyári táborok: az erdei iskola biztosítja a szállást, az étkezést és a programot. Ezek a táborok mindenki számára nyitottak.
  • Tematikus nyári táborok: az erdei iskola a szállást és az étkezést biztosítja, míg a programot az adott szervező nyújtja. Ezek a táborok lehetnek nyitottak vagy zártkörűek, amikor egy-egy konkrét osztály, szervezett csoport vesz részt a programban. Igény, lehetőség és megállapodás szerint biztosítunk speciális, saját programelemeket a szervezett programok színesítésére, mint tanösvény séta, vadaskert látogatás lovas kocsival, kenyérsütés, háziállat gondozás.

Forrás: az erdei iskola honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31


Kiemelt ajánlatok

Érdemes felkeresni!


Pontos cím, geokód, térkép
4552 Napkor , Kállói út 58.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események